søndag den 27. juli 2008

I'm ready to go..

Kufferten er pakket, passet er i tasken og iPoden er opladet! Jeg er så klar som jeg kan blive til 5 dages solskin i Ungarn.
Ja det lyder sgu da fjollet at rejse så langt for at finde lidt solskin. Men turen blev altså bestilt da Danmark var en stor regnbyge, så på daværende tidspunkt syntes jeg selv idéen var fabelagtigt.
Ergo; jeg forlader 30 graders varme i DK til fordel for 30 graders varme i Ungarn :D

Men uanset hvad trænger jeg bare til at komme lidt væk. Det er så længe siden jeg har været på rigtig badeferie, så glæder mig sindsygt. Også selvom det kun drejer sig om 5 dage, skal det bare nydes, for derefter er det nærmest usandsynligt at der er noget der hedder ferie for mig før om 3 år, når jeg vender hjem fra Uni i London...

Nyd vejret, og ikke noget brok over de høje varmegrader, pludselig er de væk igen til fordel for minusgrader, blæst og sne..

torsdag den 24. juli 2008

The bag is here....


Så ankom den skønne Bianca endelig hos mig! Og elsker den allerede. Den er rå med lak-overfladen, men feminin med de fine detaljer.. I skal da ikke snydes for flash :D


Det er lige den sorte laktaske jeg har haft brug for så mange gange!

lørdag den 19. juli 2008

Ny taske til Moi!


Efter inspiration fra en modedulle, smuttede jeg lige forbi http://youheshe.dk/ for at se på udsalget.

Har lææænge haft kige på Botkier's Bianca taske, men har været for nærrig til at give 5.000kr for den. Haps sagde jeg da jeg så den var nede på 2.000kr - hvilket var heldigt, for det viste sig at være den sidste!!!

Tirsdag ankommer den lille darling så til mig - og jeg glæder mig!

Så må Marc by Marc Jacobs' Faridah i cremefarvet lige vente et par måneder.. Men jeg drømmer videre om den - for har ingen lyse tasker :D

Man er vel bag-aholic...................

lørdag den 12. juli 2008

Med på vognen!

Ja det måtte jo ske! MissB skulle da også igang med det der blogging-fænomen (thx Asie)..

Har ingen anelse om dette blog halløj lige er mig, men prøves skal det! Der er vist intet tema eller nogen rød tråd, so expect nothing!

Egentlig sker der ikke så meget for tiden (Zzzz). Har en uges ferie nu, som skal bruges på at passe noget familie's hus = gigant hus med pool, trampolin, boblebad m.m. Party time!!!

Dernæst en uges arbejde, og så en uges ferie igen - hvor jeg tager et smut ned til familien, der holder ferie i Ungarn. Skal nok blive godt! Heldigvis kun i 5 dage, for ellers river vi vist hovederne af hinanden i sådan en lille hytte.

See you...