onsdag den 28. september 2011

DIY
Som jeg hintede forleden, har jeg igen haft gang i broderigarnet. Denne gang blev det til 2 forskelligt slags.

Det røde er super nemt; tag så mange snore, som man synes det skal være tykt - jeg brugte 5 - af en vilkårlig farve. Vælg den farve selve armbåndet skal være. Klip snorene ca. 30cm. lange, så der er plads til at binde knuder. Den røde snor lavede jeg dobbelt så lang, fordi den skal snoes stramt mange mange gange omkring de 5 andre snore. Det passede helt fint i længden.

Det 'flettede' er lidt sværere. Jeg brugte den klassiske slentre-metode. Er ikke sikker på hvor mange der kender til at slentre, men det er noget jeg har lært på jobbet. Det går egentlig ud på at flette med 5 farver.
Vælg 5 farver, klip én af hver på ca. 60 cm. Læg dem dobbelt, og bind en knude ca. 5cm. fra enden.
Sæt den korte ende fast i noget der holder godt. Nu har man 5 lange løkker. Del dem, så de er helt adskilt. Sæt 2 af dem på hhv. ringfingeren og langfingeren på venstre hånd. De 3 andre skal på hhv. ring-, lang- og pege fingeren på højre hånd.
Nu skal venstre pegefinger stjæle højre ringfingers løkke. På højre hånd, rykker snorerne 1 gang til højre.
Nu skal højre pegefinger stjæle løkken fra venstre ringfinger, og løkkerne på venstre hånd rykker 1 gang til venstre. Således skal den ledige pegefinger altid stjæle fra den modsatte hånds ringfinger....
Sådan fortsætter man til man når den ønskede længde. Jeg fik det langt nok til at det kunne nå rundt om håndledet 2 gange.

Håber mine instrukser var ok...ellers spørg endelig løs :) God slentring og snoning :D

mandag den 26. september 2011

Nummer 32Min mor var forbi mit job tidligere i dag, for at aflevere dette pragteksemplar. Sikke et glædeligt gensyn! E-N-D-E-L-I-G!! Efter en misforståelse og mig der tog fejl, fik jeg ikke selv købt den, så min mor synes den selvfølgelig skulle være min.
Nu er samlingen snart komplet, mangler vist kun de der ret ukendte film der blev lavet under WW2. Men det går nu nok, de er ikke lige frem savnet..

...men jeg forstår ikke hvorfor den er udgivet på denne måde med både Blu-Ray og DVD i pakken. Det betyder nemlig at coveret er meget mindre end mine andre Disney-klassikere, og så passer de jo slet ikke sammen på hylden. Dårlig stil, altså!

25.09.11H&M tee + tubenederdel, Zara blazer + ballerinaer, Topshop halskæde, DIY armbånd

I går vandt komforten over alt. Derfor trak jeg i gode basics, i dejligt jersey/bomuld. Comfy men stadig pænt nok til at kunne vise mig offentligt i... dovenskaben vandt dog, og jeg knipsede bare et par hurtige billeder i spejlet. Bare kald mig rookie ;)
Armåndene lavede jeg i weekenden, mere om dem på et andet tidspunkt :)

Rigtig god dag til jer alle!!

søndag den 25. september 2011

Autumn
Med sådan et smukt vejr vi havde i dag, ville man da være et skarn ikke at udnytte det. Jeg tog derfor Nikon'et i hånden og gik mig en dejlig lang tur. Kunne ikke begrænse mig helt da jeg skulle udvælge billeder til bloggen, så det blev en mindre billedstorm...håber det går! :)

Fik I også nydt det lækre vejr? (....som efter sigende fortsætter skulle fortsætte næste uge)

Bagværk

Mmhh i går var store bagedag! Elsker at bage, og efteråret er den oplagte lejlighed til det..
Verdens Bedste Brød
Det tager laaaang tid, og jeg kan ikke helt finde ud af om jeg synes det var besværet værd. Jo, det smagte rigtig godt - havde erstattet ca. 100g hvedemel med fuldkornsmel. Men i alt ca. 15 timers hævning er læææænge. Og synes der manglede noget smag. Måske jeg ikke havde nok salt i..
Den store bonus ved dette brød er dog at ingredienslisten er minimal og det er derfor ufatteligt billig! Vil gætte på det koster ca. 3 kr. i alt!Chokoladekager fra Karolines Køkken
Eller cookies med mørk chokolade og mandler, en klassiker! Jeg savnede dog at der var havregryn i opskriften. Det plejer at give lidt ekstra bid. Men gode er de nu alligevel!

lørdag den 24. september 2011

23.09.11Vila skjorte, Monki nederdel, Zara jakke, Pieces tørklæde, Zara ballerinaer

Jeps, pisse kreativ overskift, ik'!? :D Anyhow, sådan så jeg ud i går. Et outfit jeg ikke havde forsøgt mig med før, men som jeg følte mig super godt tilpas i. Dejligt når det sker..

I dag skal lave så lidt som ingenting. Eller, jeg er faktisk ved prøve det efterhånden populære 'Verdens Bedste Brød', som har stået til hævning natten over. Er spændt på resultatet. Derudover skal jeg have lagt et par sager mere på Trendsales (hint hint, kom og KØØØØB!), og vil også gerne have lavet lidt flere armbånd af al det brodergarn jeg købte i sommers.

Alt i alt, en ganske stille og rolig lørdag. Men det skal der jo også til engang i mellem :)

fredag den 23. september 2011

Candles
Og den sidste fødselsdagsgave - endnu et soft spot, fine lys... jeg kan ikke gøre for det :D Normalt er jeg ikke til duftlys, men lige dem fra Lisbeth Dahl dufter helt fantastisk. En mild lækker duft, tilsyneladende Summer Rain, hvilket da nok skal passe!

onsdag den 21. september 2011

Briller-på-kædeFor et stykke tid siden, browsede jeg eBay for sjove halskæder - og fandt denne. Til svimlende 9kr kunne jeg ikke lade være. 9kr - helt ærligt! Og det er endda inkl. porto fra Asien... Fristet? KØB!

tirsdag den 20. september 2011

Knit


Min søde kusine havde købt dette helt fantastiske tørklæde til mig i fødselsdagsgave. Hun kunne vist ikke have ramt mere plet. Jeg har de sidste par vintre gerne ville have et præcist som dette, så jeg blev ellevild da jeg åbnede gaven. Det var ikke et jeg ønskede mig, for vidste ikke hvordan jeg skulle forklare hvordan det skulle være. Lucky me, har min kusine god stil og kender mig ret godt. Bonus! Jeg ved at det også findes i sort og en brændt orange, men er ganske tilfreds med dette i den fine creme/beige. Suprise, det er fra Monki og koster 129kr - og der findes vanter til :)

søndag den 18. september 2011

I går...


...bagte jeg koldthævede ultra-grovboller. Fyldt med fuldkornsmel, hvedekerner og havregryn. Mums! De havde hævet natten over i køleskabet, så om morgenen var det ingen sag lige at klatte dem på bagepladen og smide i ovnen. Et voila - nybagte boller lørdag morgen..


..havde jeg dette på..komplet ubrugeligt billede, men kom alligevel med for..jaahh..bare fordi ;)

...bagte jeg Oreos med pink 'creme' til hygge-date med en veninde.

...så jeg mange film med samme veninde. Vi nåede at pløje 4 stk. 2 x Disney og 2 x Step Up. Da vi nåede til The Ring, synes vi alligevel det var blevet lidt for mørkt udenfor haha..

..og mens vi så film snackede vi også lidt sundere ting. En absolut favorit - gulerødder og agurk med Holiday dip. Yum mum..

Alt i alt en dejlig lørdag i dejligt selskab. I dag er jeg fornuftig og får smidt lidt forskellige sager på Trendsales..

lørdag den 17. september 2011

Chelsea Boots
Lidt bedre billeder af mine støvler. De skal nok blive flittigt brugt i efteråret! De er som sagt fra Asos, og koster ca. 375kr, ikke en dårlig pris for et par læderstøvler!

Mht. størrelsen, er de til den store side. Jeg er en str. 39,5 - og tager derfor altid en 40. Det samme har jeg gjort i disse, og der er meget plads. Nok plads til et par uldsokker når det bliver koldere..

De er forresten slet ikke så shiny som billederne ellers viser, kunne bare ikke lige få bedre billeder..

torsdag den 15. september 2011

I dag har jeg...


...spist hurtig panik frokost. Jeg var kommet afsted på arbejde uden mad, så tømte skabene på jobbet og fik bikset en helt ok pastasalat (fuldkornspasta, reven gulerod, ærter, agurk, kyllingestrimler og dressing)


...sat mit kryds. Super vigtigt, og jeg håber I alle også kom af sted ;)


...været til fodbold i Parken. Mmh FCK - mine drenge! En evighed jeg sidst har været af sted, men da jeg fik en billet, kunne jeg ikke andet end at springe til. Ren nostalgi. Jeg levede derinde næsten hver weekend i mine teen-år.


...drukket varm kakao, da det blev en smule køligt til sidst i kampen. Dejlig aften!

onsdag den 14. september 2011

Breaking DawnDen endelige trailer til Twilight Saga: Breaking Dawn pt. 1 (wow lang titel!) kom i går - jeg GLÆDER mig! Har allerede 3 forskellige aftaler om at skulle se den..ahem..

Hele Twilight universet gør jeg mig ikke så meget i, og det er lang tid siden jeg sidst læste serien, men nu hvor premieren nærmer sig bliver jeg alligevel lidt hyper om det :D Er I med mig?

tirsdag den 13. september 2011

Efterår


Asos strik, (H&M tanktop), Primark jeans, Asos støvler

Med det efterårsvejr vi har for tiden (well, det er jo også september haha), er jeg super glad for mine nye støvler fra Asos. Jeg var egentlig lidt i tvivl lige da jeg modtog dem, men efter at have gået rundt i dem i stuen, og en hel dag i dem i går er jeg vild med dem. De er så behagelige! Bonus er bare at de har en lille hæl OG er i læder. Win win! :) Et bedre billede af dem kommer en af dagene!

mandag den 12. september 2011

I ny kjole // Blog-tanker

Det går ikke for godt det der med at blogge..jeg kan ikke undskylde mig med at jeg har strygende travlt, i hvert fald ikke mere end normalt. Jeg har bare haft forskellige overvejelser om hvad jeg ville med min blog. For det findes så mange fantastiske af slagsen derude, at jeg til tider synes jeg selv er lidt blah.. menøh... kan alligevel ikke slippe det helt! Så ja, jeg hænger forhåbentlig i lidt endnu :)

I lørdags holdte jeg min fødselsdag for de nærmeste venner. Temaet var børnefødselsdag - i en voksenudgave :D Jeg havde skattejagt, spise-snørebånd-konkurrence og kagekone til dessert. Og hele lejligheden var pyntet op med balloner og flag. En kæmpe succes!
Til lejligheden havde jeg købt denne kjole fra Asos, som jeg med garanti kommer til at elske i lang tid.


Asos kjole, Topshop ballerinaer, Primark armbånd, store Pieces stjerneøreringe


Lettere nervøs for om temaet ville være en succes... heldigvis var mine skønne venner vilde med idéen! Det er ikke sidste gang jeg holder en fest med tema!

mandag den 5. september 2011

03.09.11


Gina Tricot bluse (egentlig en kjole), Zara chinos, Zara ballerinaer


Zara clutch, Hjerteforenings armbånd, Essie neglelak

Jeg er tilbage efter en mere eller mindre frivillig lille pause fra bloggen. Jeg har stadig lysten til at blogge, men havde bare brug for en kort puster.. alt er ok, det er slet ikke så dramatisk som det lyder ;)

Sådan så jeg altså ud i lørdags da jeg var til housewarming med en masse søde piger, jeg alle kender fra det dersens internet ;) Fantastisk aften!! Prisen betalte jeg i går, hvor jeg nåede at drikke 2 liter cola, 1 liter kakao og ca. 1½ liter vand. Al den alkohol havde virkelig dehydreret min krop haha.. Fik også lige genset (for 117. gang) 2. sæson af SATC. En klassiker at sætte på, når man bare skal koble helt fra..