søndag den 31. juli 2011

Sorte Zara sager
På ferien kom jeg jo forbi Zara, og lad mig bare sige; Zara-udsalg i Kroatien er FANTASTISK! Fik købt lidt forskelligt - blandt andet denne skjorte og kjole. Begge kostede 130 kr. nedsat fra 300-400kr. Kup-kup-kup!
Skjorten er i noget fint tyndt crepe-stof, mens kjolen er i lækkert tyndt jersey. Begge med fine forskellige detaljer..

LørdagSaint Tropez kjole, H&M denimleggings, Topshop blazer, Zara ballerinaer, Mulberry Mitzy

Puh, synes godt nok jeg er halvskidt i dag. I fredags var jeg ude, og igen i går. I går startede vi med globryllup hos nogle venner, og så holdt vi vores egen fest om aftenen. En dejlig aften hvor vi sad ude i den lune sommervarme til midt om natten.

I dag forsøger jeg at lave så lidt som muligt. Det er sidste dag inden jeg skal tilbage på arbejde, og jeg synes min ferie er gået aaaalt for stærkt! Men sådan er det jo altid :)

fredag den 29. juli 2011

Hallo Hallo


Zagreb, Kroatien

Jeg er hjemvendt efter en god uges ferie. Det var ikke meget sol og varme vi fik, bortset fra en enkelt dage med skyfri himmel og 30grader. Resten af tiden var det præcist lige så efterårsagtigt vejr som Danmark og resten af Europa vist har lidt under. Herligt!

Pga. det kedelige vejr (og på mit ønkse) tog vi en dag til Zagreb i Kroatien, hvor der bla. ligger en Sephora og et par Zaraer. Hvor jeg selvfølgelig fik købt lidt godter :D Udover lige de butikker, var der dog ikke noget specielt over den hovedstad. Nok den mindst hyggeligt storby jeg har været i!

Jeg har masser af billeder, køb og ikke mindst min stak af bøger jeg skal have vist frem. Dette må dog vente, for i aften skal jeg ud med et par veninder, i morgen skal jeg til globryllup + grillfest om aftenen - og endelig søndag kan jeg nyde en hel fridag, inden jobbet kalder igen (suk!).

Håber I alle har det godt :)

torsdag den 21. juli 2011

Ferie!!!


Jeg kører på ferie i nat, og er hjemme igen om en uges tid. Indtil da er her nogle af de sange jeg hører lige for tiden. En lidt blandet landhandel.. Alt fra Kid Rock til Adele...
Hav en fabelagtig uge!

onsdag den 20. juli 2011

GrillI går var jeg sammen med et par venner, for at spise, hygge og drikke. En yndlings-sommer-beskæftigelse! Vi grillede lækker mad (mørbrad og pøller), spist med min friske salat (frisk spinat, galiamelon, pinjekerner, asparges og mozzarella), creme fraiche/purløgsdressing og små nye kartofler - muuums! Rigtig sommermad.

Efter lidt for meget at drikke, blev jeg fanget i et kælent øjeblik med min trofaste følgesvend; Bailey-flasken :D No surprise!

I dag har jeg det liiidt stramt, og nyder at det er en smule skyet så jeg med god samvittighed kan blive på sofaen og se Tour de France..

tirsdag den 19. juli 2011

Ude med burgerklubbenTopshop blazer, H&M top, H&M nederdel, Mulberry taske, Zara ballerinaer

I går var jeg et smut i København for at spise med et par veninder. Traditionen er efterhånden at vi altid spiser burgers, deraf 'Burgerklubben'... i går blev det til Cock's & Cow's, som virkelig kan anbefales! Der var gode burgers, lækre curly fries og ikke mindst masser af pæne mænd :D

mandag den 18. juli 2011

Stofnet


Monki, ca. 150kr // H&M, 50kr

Jeg var ude og snuse i butikker forleden, hvor jeg fandt disse to strandtasker - begge med reb som hanke, hvilket jeg synes var en fin detalje.
Den første fra Monki har de helt perfekte slidte hanke, men er også den dyreste.
Den anden med dyreprint var lidt mere tarveligt i stoffet, men var til gengæld også nedsat..

Jeg overvejer stadig om jeg skal investere - og i hvilken. Umiddelbart er jeg svært fristet af Monki-udgaven. Også selvom den er dyrest. Hvilken kan I bedst lide?

Jeg bruger ofte stofnet, og synes et sådan her ville være et fint alternativ. Både når jeg er ude at handle, men også de dage hvor jeg ikke lige orker at slæbe på en tung lædertaske...

søndag den 17. juli 2011

skuffet.dkHvis ikke hele verden har hørt det, så ja, Take That koncerten blev aflyst i går. Nøj jeg er stadig skuffet og bitter! Jo jo, de er jo kun mennesker og Robbie Williams kan da sagtens være blevet ramt af noget mave-halløj. Men at aflyse så sent som 15min. inden dørene skulle åbne er sgu dårlig stil. Heldigvis kom vi kun fra nordsjælland, stakkels alle dem der var taget fra Jylland, Stockholm og Polen.

Jeg har tænkt mig at være skuffet og bitter i rigtig lang tid! Jeg nåede ikke rigtig at være en af de teenagere der var super fans i 90'erne, men jeg er jo alligevel vokset op med deres musik, og Robbie har næsten være soundtracket til mine teen-år. Jeg havde sgu glædet mig!

For at det ikke skulle blive et helt negativt indlæg, har I lige fået et billede fra i fredags hvor jeg hoppede på trampolin mens min søster prøvede at få et billede af mig i fuld hopla. Det var hårdt og skægt :D Og ud af de ca. 100 billeder hun tog, er kun 4 af dem blevet ordentlige.. hehe, vi kæmpede da for sagen!

lørdag den 16. juli 2011

15.07.11Topshop blazer, H&M tee, H&M bukser, Zara ballerinaer, Zara clutch, Essie Bordeaux på neglene, DIY Armbånd

Outfittet fra i går aftes, da jeg var til fødselsdag hos min kusine.

I dag skal jeg ENDELIG til den længe ventede Take That Koncert. Og alt at dømme ud fra diverse Facebook-statusopdateringer, bliver det en fantastisk aften!

fredag den 15. juli 2011

Nyt til ørerneForleden i H&M faldt jeg for disse øreringe. Især svalerne og guldsmeden synes jeg er super fine, så til de 30kr for de 6 par, måtte jeg da slå til ;)
De fås også i en sølv-udgave, synes dog den var for meget sølv til min smag. Ville gerne have haft en mere oxideret udgave.

torsdag den 14. juli 2011

Dagens


Primark cardigan, H&M tee, H&M nederdel, Topshop halskæde, Zara ballerinaer

Sikke et møgvejr i dag! Synes mit outfit bærer præg af at regnen gav associationer til en kedelig efterårsdag. Udenfor var jeg godt pakket ind i læderjakke, kæmpe tørklæde og gummistøvler. Æv! Herlig timing, når jeg får ferie i morgen..
Til gengæld får I set et nyt køb - nederdelen er fra H&M til 129kr. Kunne ikke stå for den forleden. Dejligt store lommer! Sorry for de elendige billeder, men det skulle gå hurtigt i morges..

onsdag den 13. juli 2011

X Factor USJeg er ikke sikker på hvor mange af jer derude der overhoved kommer til at se X Factor US - jeg skal i hvert fald!
I går blev første preview offentliggjort, og jeg glææææder mig! Også selvom Cheryl Cole ikke alligevel skal være dommer (elskede hendes og Simons kemi i den britiske X Factor). Men hendes britiske (Geordie) accent var åbenbart ikke god til det amerikanske marked. Trist!

Anyhow; X Factor US. Efteråret. Can't wait!!

tirsdag den 12. juli 2011

Jeg læser.......en biografi om Audrey Hepburn - skrevet af hendes søn. Egentlig købte jeg den for 3½ år siden i New York pga. de mange smukke billeder deri, men da jeg i weekenden manglede noget at læse i mens jeg solede, tog jeg mig endelig sammen og begyndte på den.

Umiddelbart er den rigtig god. Det skærer lidt i hjertet at læse en søns beskrivelse af hans mors livshistorie. Til tider hårdt at læse. Men på den anden måde får man også et helt andet nærvær, end hvis journalist el.lign. havde stykket en masse halve historier sammen.
Sønnen, Sean Hepburn Ferrer, skriver i starten at det ikke er en biografi hvori man kan finde saftige sladderhistorier, for de fandtes bare ikke om Audrey. She strived to achieve a happy and simple life. Jeg er allerede godt grebet af den!

Hvad læser I lige nu? Ny inspiration er altid god!

Som jeg før har skrevet, er sommeren min helt store læse-sæson. Lige nu har jeg 7 bøger på vej fra Amazon (der har gratis Super Saver Delivery til Danmark i øjeblikket!), der alle skal med på ferie. Hvilket lover jeg at vende tilbage med når de er ankommet :)

mandag den 11. juli 2011

Nail Art


Forleden modtog jeg disse 24 stk. Nail Art. De er fundet på eBay, og kostede mig ca. 55kr (der er free shipping). Det var for skægt og for billigt til at jeg kunne lade være. Tænker de især skal bruges til at lave leopardpletter på neglene i alverdens farver. Hver 'tube' har både en helt tynd pensel og så den ultra tynde 'pind'.
Endnu mere smart er det, at i bunden af hver 'tube' sidder der en nål til at prikke hul på pinden - for uanset hvad vil sådan noget neglelak altid lave propper..

Fristet? Find dem her: 24 Color 2-Way Nail Art Pen Brush

søndag den 10. juli 2011

Mmhh søndag..

Photobucket Pictures, Images and Photos

Mmhh findes der noget bedre end solrige søndage?
Jeg har indtaget min terasse med næste uges tilbudsaviser (my guilty pleasure!), solcreme og danske jordbær med mælk. Det bliver næsten ikke bedre!

Hvad bruger I jeres søndag på?

...dette indlæg bliver også lagt på Isklars Facebook-side, hvor jeg ville blive virkelig glad hvis I gad like linket... Tak tak tak!

lørdag den 9. juli 2011

Fredagsoutfit


H&M cardigan, H&M tanktop, Monki nederdel, Zara clutch, Zara ballerinaer


I går var jeg til middag hos en veninde med et par af vores venner. Vi drak masser af teen-drinks (Brandbil, selvfølgelig med udrykning!!) og havde den bedste aften.. I dag er jeg så godt kvæstet. Hurra for Tour de France i tv'et (jeg elsker TdF!!!) og iskold Cola Zero.

Vejret var så skiftende da jeg skulle afsted, det ene øjeblik regnede det, det næste var der skyfri himmel. Derfor endte jeg i noget knap så sommerligt... men det var rart, og lige mig!

fredag den 8. juli 2011

TallerkenhyldeJeg har denne fine tallerkenhylde stående herhjemme. Planen er at den skal op og hænge, og at der så skal 'udstilles' bøger i den. Hylden har jeg fået af min mor for et års tid siden, den er bare aldrig rigtigt nået videre. Jeg glæder mig til en dag at få den op at hænge, så jeg rigtig kan kigge på mine pæneste bøger..

torsdag den 7. juli 2011

Isklar - Danmarks Skønneste Sunde Blogger


For et par uger siden blev jeg kontaktet af Kirstine, der på vegne af Isklar, ville have mig med i en konkurrence. Isklar er flaskevand man kan købe. Ikke så meget fuzz. :)
Isklar vil denne sommer finde frem til Danmarks Skønneste Sunde Blogger. Bag dette ligger at sundhed ikke kun har noget med tøjstørrelse og antallet af gulerødder at gøre. Det handler om livsindstilling, energi og udstråling.

Jeg har ellers normalt takket nej til blog-konkurrencer og samarbejder. Men efter at have tænkt over dette i en uges tid kom jeg frem til at det kunne jeg godt stå inde for. Ikke så meget fordi det lige er vand, men fordi konkurrencens kerne er - ja, sund.

Det kommer til at forløbe sådan at jeg bare laver helt almindelig indlæg her på bloggen. De kommer til at handle om hvad jeg gør for at bevare min livsglæde og hvad der holder mig 'sund' i løbet af sommeren; præcis som jeg ellers også gør.
Det eneste der bliver ændret er at de par indlæg jeg laver til den konkurrence også bliver lagt på Isklar Danmarks Facebook-side. Her ville det så være helt fantastisk dejligt hvis I gad 'like' de indlæg jeg uploader hertil. Den blogger med flest likes vinder nemlig et spa-ophold. Og det ville da ikke være skidt ;)

Jeg kommer til at gøre opmærksom på hver gang det er et Isklar-indlæg, således at I bare kan springe over hvis I ikke gider læse det. Men altså, det kommer til at handle om mit liv..ikke fordi det er crazy spændende, men så ved I da det.

Jeg håber I vil følge med, og jeg lover et par Isklar Giveaways de næste par uger.

Sommerferie


Solnedgang over Balaton søen, 2008

Årets sommerferie går til Ungarn - nærmere betegnet en lille by ved Balaton søen. Jeg kører derned med familien, men flyver så hjem 6 dage efter. Skal nok blive godt med et lille break!
Jeg var der sidst for 3 år siden, et absolut hyggeligt sted.

Ingen tvivl om at London var i mine overvejelser, derudover drømmer jeg om Paris, Barcelona og New York. Men alle de steder er bare ikke steder man besøger i juli. Lesson learned!
Næh, så hellere et smut med familien, hvor afslapning er højeste prioritet (krydret med lidt shopping, selvfølgelig!)..

Skal I også på ferie, og hvorhen? Jeg elsker at høre om ferieplaner :)

onsdag den 6. juli 2011

Zara gear


Taske, ballerinaer, chinos - alt fra Zara

Det var først da jeg var taget på arbejde at jeg indså at jeg var en omvandrende Zara reklamesøjle i dag :D Godt nok har jeg bare en random H&M tee på hertil, men alligevel 3 x Zara. De kan sgu et eller andet i det spanske!

Endnu en herlig sommerdag, hvor mine fødder igen er hævet af varmen. Det er jo bare great.. Gode råd modtages gerne! Jeg elsker varmen og kan snildt klare at være i solen i lang tid. Eneste anke er at mine fødder hæver. Ikke mine fingre eller ben, næh kun fødderne. Ser sgu dumt ud! Men så er det rart at have tilpas udvidede ballerinaer der ikke strammer!

Brune fingreDet er som om at Particulières brune nuance bare går meget bedre sammen med sommerbrune hænder. Og eftersom jeg er begyndt at få bare en lillebitte smule farve, synes jeg endelig farven var pæn til mig igen. En savnet favorit!

tirsdag den 5. juli 2011

3 ens og en nederdel


Efter at have kredset om forskellige H&M sager, endte jeg med disse 4 ting. Bluserne har jeg ville have længe, men bare kommet fra hver gang. Nu var de sat ned til 90kr., og jeg slog til. Derudover blev det til endnu en nederdel (til 60kr) til min forestående ferie. Umiddelbart skal jeg ned til 35-40 grader, så nederdele er vist et must! Ferien får I mere at høre om I morgen :)

Et samlet beløb på 330kr er da ikke til at klage over :D

mandag den 4. juli 2011

Chevron
Jeg har stadig gang i armbåndproduktionen - sidste skud på stammen er dette Chevron (pile), som er overraskende nemt, når man først har lært de forskellige knuder. Igen fandt jeg en god tutorial på youtube, selvom hendes pladder-søde stemme er en smule irriterende, forklarer hun det ret godt.


Næste projekt bliver at lave et armbånd med hjerter i mønstret...

søndag den 3. juli 2011

Mig & Maxi


H&M Maxi, 129 // H&M Cardigan, 129kr

Okay, nu er det så at jeg rigtig gerne vil have alle slags inputs, gode som dårlige! Mig & Maxi - funker det? Forleden da jeg var i H&M, og købte nederdel og cardigans, fandt jeg denne ret så basis maxikjole. Jeg har ikke før vildet mig ud i at prøve en sådan. Men jeg blev fristet, og havde flere gange luret på webshoppen efter lige den... nu hænger den så herhjemme. Den er stadig i overvejelsesfasen, for jeg har stirret mig lidt blind på om den overhoved går an. Eller om jeg egentlig er forblændet af hvor behagelig den er...

lørdag den 2. juli 2011

Oreos

I går fik jeg pludselig den idé at skulle prøve at lave Oreos, helt fra bunden. Får da virkelig udfordret mig selv på bagefronten!
Det viste sig at det var langt nemmere end jeg havde troet. Fandt en fin og nem opskrift (med meget pædagogiske forklaringer) hos Cupcake Project, og eftersom det var ingredienser jeg havde hjemme (og faktisk altid har hjemme) var det bare at komme i gang. Jeg brugte Cooking Converter til at finde de danske mål..
Cupcake Project er forresten en ret så farlig side, der findes mange fantastiske opskrifter jeg godt gad prøve.. Hvem vil ikke gerne prøve ex. Chokolade Hummus? Hjemmelavet Baileys? Better than sex Cupcakes? ...okay, det skulle så ikke lige have været et reklameindlæg om den blog, men jeg er fan!

Nu til det vigtige - Oreos! Jeg elsker-elsker-elsker Oreos! De skal helst spise med et glas iskoldt mælk inden for rækkevidde. Ikke fordi de nødvendigvis skal dunkes (twist - lick - dunk, det der fordanskede dreje - slikke - dyppe lyder bare grimt!), men fordi det smager genialt sammen.
Jeg lover at disse Oreos på ingen måde vil skuffe....!


Hjemmelavede Oreos / ca. 35 stk.

Småkagen:

- 125 g mel
- 55 g cacao
- 1 tsk natron
- 1/4 tsk bagepulver
- 1/4 tsk (fint) salt
- 190 g sukker
- 125 g smør (rigtig smør, stuetempereret - tag det ud af køleskabet ca. 30 minutter før)
- 1 æg (M/L)

Bland alle de tørre ingredienser i en stor skål. Tilsæt æg og smør, og 'mos' indtil du får en ensartet masse.
Dejen er for smattet til at blive rullet med en kagerulle, tag i stedet en smule dej og mas den flad med håndfladerne, til en rund kage. Den skal være lidt mindre end 0,5cm i højden. Diameteren bestemmer man selv - hvem kan stå for pixi-oreos, og kæmpe-oreos er garanteret også et hit. De skal bages lige lang tid, uanset diameter, så det er kun fantasien der sætter grænser!
Placér de små 'kager' på en bageplade med bagepapir, med ca. 2 cm. mellemrum.

- Bages ca. 9 minutter ved 190 grader (forvarmet). Kagerne er stadig helt bløde når man tager dem ud, men efter kort tid på en bagerist bliver de helt perfekt hårde.

Fyldet (cirka-mål, egen opskrift - og det gav endda lidt for meget... næste gang vil jeg nok gange med 0,75):
- 50 g smør (igen; rigtig smør og stuetempereret)
- 175 g flormelis
- 2 tsk vanillesukker eller ekstrakt
- en lille sjat mælk
- vand til den perfekte masse.

Fyldet er faktisk bare min opskrift på en frosting - den passer helt perfekt ind i småkagen. Det handler mest om at finde den rette søde smag.. det kræver lidt øvelse, og masser af smagsprøvning.

fredag den 1. juli 2011

Lidt nyt sommertøj


Cardigan, 130kr // Nederdel, 70kr

Jeg var et smut i H&M i går, havde sådan lyst til noget nyt :D Jeg finder efterhånden sjældent noget derinde jeg gider have, men var vist heldig for slæbte en stor bunke med i prøverummet.
Med hjem kom blandt andet nederdelen og cardiganen (der er helt mørkeblå), som jeg synes så så fine ud sammen.

Pæne ben har jeg desværre ikke, men jeg har efterhånden lært at leve med dem. Selvom det kræver mod at gå ud med bare ben, og det sker derfor ret sjældent. Og kun på de rigtig varme dage..

Der kom også et par andre sager med hjem, men har endnu ikke besluttet om de er keepers, så venter lige med at uploade billeder. Med mindre, jeg lige har brug for lidt friske inputs :)