tirsdag den 31. maj 2011

Hello


Vero Moda bluse, Pieces denimleggings, Zara ballerinaer, Zara taske, Topshop halskæde

Sikke en fantastisk varm dag! Det har vi da også trængt til efter et par våde og kolde uger.. Ikke det vilde kluns, skulle møde tiiiidligt, så det blev komfort frem for alt (hæh, hvornår er det ikke det!?).. Blusen har jeg ikke brugt i en evighed, men havde brug for noget løst og luftigt i morges.

Nu vil jeg drøne på posthuset og hente en pakke :D

mandag den 30. maj 2011

2 x Zara sko
I dag kom der pakke fra Zara - med 2 par sko, som jeg faktisk har i forvejen. Tosset vil nogen mene, men sagen er den at de sorte ballerinaer er så fantastiske, og de gamle er godt slidte - og så må jeg have nogle ekstra. Sandalerne er både behagelige og super fine, og med mine besværlige fødder (jeg har en høj vrist og høj fod, som gør det besværligt med sandaler med remme) blev jeg altså nødt til at have et ekstra par i skoskabet..

Btw. kæmpe cadeaus til Zara-levering (TNT). Jeg bestilte i onsdags, fredag fik jeg både sms og mail om at min levering ville ankomme i dag. Igen i morges kom der både sms og mail om at pakken var på vej og ville blive leveret mellem kl. 9 og 16. Både hurtig og informativ levering. Mere af den slags, tak!!

søndag den 29. maj 2011

Søndagskage
Jeg har brugt eftermiddagen sammen med en veninde, og i den anledning bagte jeg en omgang chokoladecupcakes med blåbærfrosting. Brugte denne opskrift, og brugte bare blåbær i stedet for jordbær til min frosting. De blev simpelthen så gode og lækre!

Resten af min søndag skal jeg bruge på noget så kedeligt som tøjvask og rengøring af køkken...gaab! Gid det havde været sol og rigtig sommer, så man kunne komme ud. I stedet slår regnen mod ruden, stearinlysene prøver at varme min lejlighed op og jeg er pakket ind i tyk striktrøje.. ævs!

Nyt objektiv, yes!


Forleden fik jeg et tilbud jeg ikke kunne sige nej til - Tamron-objektivet jeg skrev om, til bare 900kr. hos GoDigital.dk - øh, ja tak!!

(GoDigital har på ingen måde bedt om ekstra omtale pga. prisnedsættelsen - jeg skriver ene og alene om dem, fordi de simpelthen yder den bedste service. Dag-til-dag levering, lave priser og venlig kundeservice. Behøver man flere argumenter? )


Jeg er allerede super glad for det, det tager nogle virkelig skarpe billeder - og som man kan se på det nederste billede bliver det kæmpe enormt når man zoomer helt ind. Paparrazzi style :D
Jeg glæder mig til at få udforsket det meget mere, og ikke mindst få taget nogle killer-billeder af min søster til hendes konfirmation!

lørdag den 28. maj 2011

Dagens / Fredag


Primark bluse, Primark jeans, S//Bar støvler, Topshop blazer, Pieces tørklæde, Essie Berry HardI går var jeg et smut i København for at spise burgers (planen var Halifax, men med en times ventetid gik vi på Haché, der var virkelig lækkert!) og drikke drinks med bla. Frk. 2300. En skøn aften!!

Om en times tid skal jeg igen afsted og på farten...Puh, denne weekend er bare booket - heldigvis booket med søde og rare mennesker, og så er det jo ikke så slemt at have travlt alligevel ;)

fredag den 27. maj 2011

Essie Berry Hard
Jeg skulle jo prøve det der Essie før eller siden, og da jeg i går var på jagt efter den perfekte bordeaux neglelak (med lilla'e undertoner) stod valget mellem Chanels Rouge Noir, Diors Rouge Garconne og Essies Berry Hard. Og ja, valget blev jo så Essie.. Farven er så godt som perfekt, jeg skal bare lige vænne mig til at lægge lakken lige så pænt (og hurtigt) som jeg kan med Chanel.

onsdag den 25. maj 2011

25.05.11H&M kjole, Topshop halskæde, Zara ballerinaer, H&M jakke, Pieces tørklæde, Zara taske + Dior Poppy på neglene

Forleden var jeg et smut i H&M, og fandt denne sheer kjole - til 80kr! I har med sikkerhed set den før, og nu er den så også blevet en del af min garderobe :)
Jeg overvejer at få købt mig et par stykker mere, den er simpelthen så behagelig!
Skulle nogen få lyst til at hapse den over webshoppen, kan jeg fortælle at den er ret stor i størrelsen. Jeg endte med en L, da jeg gerne ville have den løs.. og tja, I kan jo se hvordan den sidder :)

I ♥ IKEA


Jeg var et smut i IKEA med min mutti i går, og kom derfra med småsager for ca. 350kr. Jeg elsker IKEA! Hvor finder man ellers en kartoffelskræller til 7kr?!
Jeg blev også lige nødt til at snuppe en orkidé med hjem, den nåede dog ikke lige med på billedet. Men smuk er den!

..jeg burde være tilbage for fuld styrke nu. Efter nogle blogspot-problemer og fejl hos TDC (manglede tv og internet i lidt over et døgn! yikes!), skulle det hele nu fungere igen :)

søndag den 22. maj 2011

Fotonørderier: Nyt objektiv?


Nu går der lige lidt foto-nørd i bloggen; Er der nogen søde læsere der har erfaringer med Tamron objektiver? Alle erfaringer, tips og råd modtages med kyshånd!

Jeg er nemlig på jagt efter et større objektiv til mit Nikon D3000 og da jeg ikke lige har de 6000kr til et Nikon objektiv, prøver jeg at finde så mange infomationer om Tamron'et der koster en del mindre..

fredag den 20. maj 2011

Striber x BlonderJeg har vist ikke fået vist denne kjole/bluse fra Primark? De blev købt i London (but of course!) i påsken, til ca. 60kr. Halløj for en god pris. Og til den pris måtte jeg eje en i hver udgave..

Jeg har endnu ikke fået brugt dem, men forestiller mig at de er fine med et par sorte jeans/chinos - og altså brugt som bluse. Den bliver lige lovlig hootchie på mig, hvis den skulle gå som kjole...og hootchie er ikke lige det jeg går efter at være ;)

torsdag den 19. maj 2011

Bleu
Jeg gik lidt i panik over at skulle til konfirmation på lørdag, men uden noget at tage på..og med lukket i morgen, røg jeg hurtigt i et par butikker efter job i dag. I Vero Moda, af alle steder, fandt jeg denne fine blå silkebløde bluse.
Jeg er jo ikke røget helt med på det der colorblocking endnu, men denne er da et kæmpe skridt på vejen...og så ikke et ord om at jeg har tænkt mig at parre den med sorte ting..ahem..

onsdag den 18. maj 2011

Ny jakke, ny nederdel og nyt hår!


H&M cardigan, River Island tee, Monki nederdel, Primark tights, Zara ballerinaer, H&M parka, Pieces tørklæde

Wuhu, jeg huskede at tage billeder inden jeg tog på job. Point til mig!
I dag har jeg 2 ting på, jeg vist ikke lige har fået vist frem. Parkaen fandt jeg i London nedsat til 10£, så selvom jeg ikke synes den sidder helt optimalt kunne jeg ikke stå for farven og det gode tilbud. 85kr for en parka er da et kup!
Monki-nederdelen købte jeg for tilbage i marts, men har først fået den på i dag. Den er med små draperinger i siden, sådan at den folder lidt henover. Rigtig fint, synes jeg!

I mandags havde jeg besøg af en tidligere kollega, som er uddannet frisør. Jeg bød på lidt lækker sommerlig mad, og hun klippede næsten 10cm af mit slidte hår..nøj det trængte! Frk. 2300 har efterspurgt billede, så det får hun selvfølgelig :D Det er bare det samme som jeg plejer, jeg gør mig ikke i de vilde frisure-skift ;)

Så gik der pludselig et par dage...


Det er ikke fordi jeg suser rundt og laver vildt spændende ting i disse dage, at jeg ikke har tid til at blogge. Men en masse småting der skal ordnes (redigering af gaven til min søsters konfirmation, hjælp til menuplanlægning til søsters konfirmation, musiksammensætning til et par konfirmationer, venindehygge) og så et par killer vagter på jobbet, gør at jeg har måtte drosle lidt ned på det der blogging i denne uge. Desværre!
Har åbenbart været så presset at jeg glemte at købe den der sorte kjole hos Asos mens der stadig var 20%. Pokkers!!!
Jeg håber I hænger i, og forhåbentlig vender jeg stærkt tilbage i morgen!

søndag den 15. maj 2011

Helt i sort


Topshop blazer, H&M tanktop, Pieces denimleggings, Topshop halskæde, Zara ballerinaer & Primark net

I går brugte jeg først del af dagen på Fashion Flea hvor jeg havde stand sammen med Mathilde. Vi hyggede med jordbær, chokolade og hjemmebagte knækbrød. Salget var der ikke så meget gang i, selvom vi var super billige :D
Jeg skulle jo egentlig ikke have noget nyt med hjem, men endte alligevel med en bluse/kjole fra Edie's Eyes til 20kr og et dip-dye circle scarf der blev byttet for en jersey cardigan. Finsager!

fredag den 13. maj 2011

London spam #2

Efter lidt nedetid hos Blogger, håber jeg nu at dette indlæg endelig kan blive udgivet ordentligt. Det var udgivet kort tid i går, og der kom flere kommentarer - som nu er væk.. Så skriv endelig igen! Jeg håber at det kan lade sig gøre nu :)


På hele Regent Street var der pyntet med Union Jacks, for at fejre det royale bryllup.

En pause i Hyde Park...sammen med alle de andre! Det er ikke lige til at se det, men parken var proppet med mennesker...forståeligt nok med den hede og smog-alert der blev udsendt..

Primark! Kræver vist ikke den vilde introduktion. Retail heaven/hell! Her findes så ufatteligt meget skrammel og så mange fine og billige sager.. Altid et besøg værd..

Et stykke af den kæmpe cookie M og jeg bagte. Muums! Princippet er at man simpelthen hælder hele dejen i en form og man får én stor cookie. Sjovt koncept!

På Trafalgar Square tælles der ned til OL'2012 i London..
Til højre på billedet kan man se en skærm - det var nemlig Lang Fredag og der blev vist en Jesus-film på storskærm. Trafalgar Square var proppet med mennesker, og rundt omkring på pladsen gik statister der skulle gøre hele Lang Fredag-konceptet mere levende. Spøjs oplevelse!

onsdag den 11. maj 2011

LBDFår man nogensinde nok sorte kjoler? Jeg gør ikke! Lige nu overvejer jeg denne kjole fra ASOS. Det lokker jo lidt at der de næste 5 dage er 20% at spare på ASOS' eget mærke, med koden ASOSLOOK. Med rabat og det lave pund koster kjolen lige over 200kr (husk, der stadig er gratis fragt hos ASOS).

Til de nysgerrige: Jeg har i dag gennemført 2. dag af løbeprogrammet. Det er ikke fordi jeg synes det er super sjovt kl. 7.45 om morgenen, men det gør jo godt. Og følelsen bagefter er det hele værd!

mandag den 9. maj 2011

Dagens detaljer

Lidt close-ups fra i dag...
Rose Confidentiel er stadig min absolutte yndlings neglelak. Den bliver jeg vist ikke træt af foreløbig (den har også fået fast plads på mine pølle-tæer). Armbåndet snuppede jeg fra min mor i weekenden. Woops.. men det var bare så fint, og kunne lige se det sammen med mine lyse bukser. Zara-ballerinaerne er så fantastiske at jeg kraftigt overvejer at hapse et par, bare som backup.. ville det være overkill?

Morgenfrisk
Jeg fik en lille hjerneblødning i morges kl. 7.30 - med træningssko (er i seriøs løbesko-mangel, jeg ved det, det er fyh!), podcast i ørerne og en strålene sol startede jeg på løbeprogrammet C25K/Couch to 5 Kilometers. Om 9 uger skulle jeg åbenbart gerne kunne løbe 5 kilometer uden problemer, æhm...lige nu tvivler jeg! Det var ikke så slemt, men solen og varmen hjalp bestemt på det!
Interesseret? Læs mere på C25K - podcast'ne er gratis og kan hentes i iTunes. Søg blot på 'podcast running'.

Er der andre løbere derude? Hvis du nu sidder med alletiders tips og tricks til en nystartet løber, så fyr løs! Jeg er helt på bar bund ;)

...fortsat god mandag og huske at nyde det gode vejr!

lørdag den 7. maj 2011

Sommermad
Mums! Min aftensmad i går var så lækker...selvom jeg kun er mig selv, elsker jeg at stå i køkkenet og tilberede god mad - fra bunden. Det er sjældent jeg køber færdigretter eller take-away (det bliver kun til en bagelsandwich i ny og næ). Jeg vil langt hellere spise sådan en portion som i går og vide at det er ordentlige ting jeg putter i munden.

Min salat er en sommersalat, der efterhånden er ret eftertragtet blandt mine venner. Normalt bruger jeg friske spinatblade, men det havde Irma ikke lige i går. Derudover indgår der egentlig også finthakket gulerod (ikke reven!), men det glemte jeg ;)
Så i går blev det til; babyleaves, tynde skiver asparges, agurk (den vandede kerne-del fjerner jeg for at salaten ikke bliver for våd), jordbær og emmentaler ost i små tern. Haps! Dertil smager det virkelig godt med en hjemmerørt purløgsdressing (cheasy fraiche 6%, purløg, salt, peber)..
Generelt er jeg bare glad for frugt i salater. Melon er en stor favorit, det giver et helt specielt pift!

fredag den 6. maj 2011

BlogLovin'


Frk. æblekind ;)

...det skulle jo ske før eller siden :D Jeg er endelig nået så langt, at det nu er muligt at læse med via BlogLovin'!

Boksen finder du ude i venstre side under boksen med faste læsere - eller klik lige HER og følg mig fast :)

Rigtig God Weekend til alle I skønne læsere!

torsdag den 5. maj 2011

London spam #1

Tænkte det var på tide at vise lidt billeder fra min påske i London, 1. runde:


Kufferten, godt halvt fyldt. Med over havde jeg knap 9kg, og den søde dame bag skranken i lufthavnen kommenterede det også. Måtte jo bare kvittere med at der så var masser af kilo at shoppe for ;)


Mmmhh British Airways. Det er så rart at flyve med dem! Service er sgu i top, og jeg er en smule snob når det kommer til flyrejser. Gudskelov for at de denne gang var langt billigere end ex. EasyJet!


Min Jody er endnu engang kommet med på farten. Ikke nok med at det er en perfekt hverdagstaske er den også perfekt til flyture. Der kan min mini-pc + en bog + kæmpe-kameraet nemlig være uden problemer..


Det nyeste afsnit af Gossip Girl (+ et par andre serier) blev lige kværnet om bord. Man må jo bruge tiden på noget fornuftigt...
(Note to self: Lad være med at se det nyeste HIMYM-afsnit ombord på fly.. høje grin kan opstå..ahem!)

Endnu et plus ved British Airways; man får noget at drikke + spise.. det er rart!


Vi kunne ikke have fløjet i pænere vejr. Det var klart hele turen over, jeg sørger altid for at få vinduesplads.. så nysgerrig er jeg :)

tirsdag den 3. maj 2011

HologramJeg købte denne skønne neglelak fra BarryM da jeg var i London. Et rent glimmerhelvede :D
Men; den er komplet umulig når den skal fjernes igen, både med og uden en lak under! Gode tips modtages med kyshånd, for den er altså lidt fin..

mandag den 2. maj 2011

Chinos
Jeg gik lige lidt død i det der med at vise køb fra London...men der mangler altså stadig lidt :D

Her er 2 x chinos fra Zara. De er så behagelige og har ikke for mange læg øverst (hvilket kun gør min popo endnu større!). Er også ret vild med at de er så smalle i benene, og ikke mindst den talje de har. Comfy FTW! De blå har jeg ikke lige nogen billeder af på, men det kommer nok en dag ;)