torsdag den 31. marts 2011

Negle-craving


(Billede)

Jeg var et smut i Matas i dag, og fik hurtigt luret på den nye Dior Vernis kollektion. Jeg blev ret forelsket i tanken om deres Rock Coat, som skulle give sådan mørkere smudgy look til den farve man nu vælger at have på.
Den er hermed tilføjet til London listen - lidt taxfree shopping skal der jo også være :D

Resten af farverne er også ret fine, især den grønne/tyrkise 'Nirvana' kunne godt få mig omvendt når det kommer til grøn på neglene. Noget jeg ellers havde svoret aldrig ville ske... Det er bare ikke rigtig mig, selvom det kan se super fint ud på andre!

onsdag den 30. marts 2011

Dagens / Sådan da!


Draperet/vandfald Primark cardigan, (Only tank-kjole), Evans støvler

Et hurtigt billede af mit tøj fra i dag.. jeg havde fuldkommen undervurderet det der forår. Tænkte i morges at overknees da sagtens kunne gå an.. det kunne de også, men allerede i løbet af formiddagen var jeg ved at omkomme af varme. Tro mig; da jeg kom hjem efter 9 timer i overknees var mine ben godt hævede.. Føj da!

Har I alle set hvor lækkert vejr weekenden skulle byde på? Jeg tror ikke helt på det før det sker...men så alligevel, så meget kan de der kloge meteorologer da ikke tage fejl!?

tirsdag den 29. marts 2011

Pailletter om halsenJeg lurer lidt på disse tørklæder.. de er fra Zara og koster 40£ (af en eller anden grund står de danske priser ikke hos mig? men mon ikke det så koster 400kr?). Det eneste der stopper mig lige nu er 1) Hvilken farve? 2) Vil jeg give 400kr for et tørklæde?

Især sidste punkt er jo noget fjol, for jeg giver jo gerne mange penge for tasker og neglelak.. ved ikke hvorfor det skulle være anderledes med tørklæder.. hm..

søndag den 27. marts 2011

Weekend


Snapshot fra sidste sommer :D Mmmhh bare tæer i ballerinaer!

Puh for en søndag! Jeg blev spontant inviteret med på bytur (tvunget!!) for at fejre at vi skiftede til sommertid. Lå i min seng kl. 6.30 i morges.. ikke lige sådan jeg havde planlagt min lørdag nat.. men det var skøøønt! Jeg fik danset, sunget, set gamle venner og drukket 'Sidney Lee Shots' :D Spas!

I dag mødtes jeg til brunch med Mathilde, Dorthe og Frk. 2300 på Café G. Perfekt kur mod tømmermænd! Bagefter tog Mathilde og mig i Field's, hvor jeg fandt den stropløse kjole fra Gina Tricot - og prøvede den. Og sikke en skuffelse... bryststykket er så voluminøst at mine bryster synede cirka dobbelt så store - ikke lige noget jeg ønsker hehe..

Så det blev da en billig tur, tror bare min shoppekarma i Danmark er så godt som lig nul lige for tiden. Måske også meget godt, når jeg snart skal til London igen :D

Resten af min søndag bruger jeg på sofaen; American Idol, cola zero og hjemmelavet pizza.. En perfekt afslutning på en fantastisk weekend!

lørdag den 26. marts 2011

En stille lørdag


Topshop blazer, Zara skjorte, Zara tørklæde, H&M leggings, Zara ballerinaerCentreret


Dagens negle; Chanel Rose Confidentiel. Den må tangere til at være den pæneste neglelak jeg har!

Jeg har taget en stille og rolig lørdag.. I eftermiddags var jeg en lang tur i byen, bla. for at returnere Monki-jakken. Den var egentlig fin, men det irriterede mig at der ikke var hætte + den var noget stiv i stoffet.. Den var bare ikke helt perfekt.

Aftenen er brugt på noget så vildt som tøjvask og at se Madagascar og fodbold. Vild ungdom! Det er nu rart med en hjemme-lørdag, det er ikke sket siden starten af februar..

fredag den 25. marts 2011

Sophie & Holly

I dag er disse to flyttet ind i min garderobe. Både parkaen og kjolen (som jeg har købt i sort, men den var ikke på hjemmesiden) er stadig lidt i overvejelsesfasen..
Eftersom det gerne skulle blive forår sådan meget snart snuppede jeg parkaen, som har mange fine detaljer. Jeg havde egentlig besluttet mig for en asos-sag, men nu får Monki-sagen først lige chancen.
Kjolen er ret fin og i nogenlunde samme snit som min leopard-tunika fra H&M FAA.. det eneste jeg tvivler på mht. den er stoffet. Skal lige vurdere om det er noget der let bliver elektrisk og klæber sig til kroppen.

onsdag den 23. marts 2011

Dagens / Ny lyserød skjorte


H&M skjorte, Pieces denimleggings, Converse, New Look læderjakke, Zara tørklæde

Endnu en herlig forårsdag.. dét kunne man da godt vænne sig til! Jeg var et smut i H&M i går, og fandt denne skjorte i Divided afdelingen, den hang der og var lidt fin. Til 80kr, kunne jeg slet ikke lade den hænge. Jeg prøver virkelig at gå lidt væk fra alle mine cardigans, og denne skjorte er et lille skridt på vejen.. Den fandtes også i andre farver, men synes den sarte lyserøde var så forårsfin.

Her til aften har jeg været til en vigtig jobsamtale. Jeg vil ikke jinx'e det og snakke for meget om det... men nøj, hvor kunne jeg godt tænke mig det job! I får selvfølgelig meget mere af vide, når jeg hører mere :)

Mona Mona Mona..


Centreret

Gina Tricot Mona dress, 199kr

Hov! Så var hun lige pludselig dér... i mange forskellige farver... Fristende! Især den mørkeblå er ret fin! Jeg har fablet om den før, men den blev aldrig bestilt fordi jeg altid er så meget i tvivl om Gina Tricots størrelser. Jeg har ting derfra i både M, L og XL! Det er sgu ikke til at finde ud af!
MÅ snart et smut forbi en af butikkerne og lure på den!

tirsdag den 22. marts 2011

Forår = Bare fødder!I dag er der vist ingen tvivl om at vi fik et stort strejf af forår. Derfor valgte jeg også at tage læderjakken på i morges - for første gang i år. Med et godt vamset tørklæde var det helt perfekt til sådan en solrig dag.
Da jeg her til eftermiddag skulle handle droppede jeg de Converse jeg ellers havde på, og hoppede i et par ballerinaer.. årh, bare-tæer-i-ballerinaer jeg har savnet jer!!

På sådan en dejlig forårsdag er jeg så glad for mit arbejde. Intet kontor der lukker mig inde, men muligheden for at være ude og bare nyde solens stråler.

mandag den 21. marts 2011

GulerodsbrudI går forsøgte jeg mig en ny opskrift, som endte med at blive ganske vellykket. Derfor tænkte jeg at I da lige kunne få opskriften her :) De er helt perfekte som morgenmad, mellemmad eller som tilbehør til aftensmaden. Det bedste er at de er småsødlige, og ikke har brug for noget smør/pålæg..ren win!

Gulerodsbrud (12 stk)

2½ dl lunkent vand
25 g gær
2-3 mellemstore gulerødder
En stor håndfuld solsikkekerner (eller anden slags kerner)
2 æg
1½ spsk sukker
1 tsk salt
Ca. 500g mel
  • Riv gulerødderne groft, stil til siden.
  • Opløs gæren i det lunkne vand, tilsæt gulerødder, solsikkekerner, æg, sukker og salt.
  • Tilsæt mel lidt ad gangen. Når dejen bliver for 'hård' at røre i, hældes den ud på et meldrysset bord. Tilsæt stadig melet gradvist og ælt til dejen er fast men stadig klistrer til bord og hænder.
  • Stil dejen til hævning i en meldrysset skål i ca. 30min.
  • Efter hævning sættes dejen på bageplader i 12 små klumper ved hjælp af en spiskeske og et glas vand. Dyp skeen i vandet, og skær en bolle ud af dejen med skeen.
  • Lad dem efterhæve tildækket i 45 minutter.
  • Bag gulerodsbrudene ved 200 grader i 15-17 minutter, eller til de er gyldne og lyder hule, når man banker dem let i bunden med en kno.

Velbekommen og god mandag :D

søndag den 20. marts 2011

Lørdag // Ny kjole


Topshop blazer, Saint Tropez kjole, Primark clutch, Primark tights, Vagabond wedges

Halloooo.. hænger I stadig på? :D Jeg er vist ikke den mest stabile blogger i disse dage. Ups! Det er vist en blanding af travlhed, nul shopping (næsten!) og mangel på inspiration..

Anyways, i går var jeg igen et smut i København, denne gang for at spise tapas/drikke asti/storhygge og sludre med en masse søde piger (eller duller, som vi kalder os/bliver kaldt) (bla. Betina og frk. 2300). Det var tophyggeligt, og min ellers store tøjkrise blev afværget med et besøg i Saint Tropez hvor jeg fandt kjolen. Det mønster kunne vist ikke være mere mig! Eneste anke er nogle rimelig underlige (korte!) flagre ærmer.. I går blev de dækket af en blazer, men tror jeg skal finde ud af om de kan klippes af..

God søndag allesammen :)

onsdag den 16. marts 2011

Har du hørt?

Shop till I drop // Fifth avenue // Carnival

Jeg faldt over en artikel hos AOK, der handler om at de populære neglelakker fra Essie bliver langt nemmere tilgængelige i Danmark. Allerede fra April skulle de blive solgt i langt flere butikker, inkl. Matas! Og ikke nok med dette, jamen så falder prisen også.. fra 125kr til 100kr.
Hvor er det rart at sådanne ting også kan ske. Oftest stiger priserne eller fjernes fra butikker, men med Essie er det da lige den omvendte verden.

Jeg har stadig til gode købe min første Essie-lak (jojo, det kan gøre for en slik over eBay, men jeg er så dårlig til at købe neglelak over nettet!), så dette kunne være en oplagt mulighed!

mandag den 14. marts 2011

GrenadeI har med garanti hørt den før, men den er absolut værd at høre igen..og igen! Det er i hvert fald hvad jeg gør lige nu. Mmh, god musik Hr. Mars!

God mandag, allesammen :)

lørdag den 12. marts 2011

Forårsstemning


Burberry jakke, Primark denimleggings, Zara ballerinaer

I dag var der forår i luften! Så da jeg skulle et smut i Føtex, tog jeg for første gang i år min Burberry jakke på. Arhh.. og med et par ballerinaer var der dømt forår for alle pengene. Det var rart!
Jakken er et outlet-kup jeg gjorde i New York for 3 år siden. Den havde en retail-price på ca. 5.000kr, jeg fik den til sølle 1.000kr! Den må tangere til at være et af mine bedste køb nogensinde sammen med min Mulberry Jody, der blev købt på samme ferie. Det var dengang jeg var hjemmeboende med fuldtidsjob og for mange penge. Det var tider :D

I dag havde jeg egentlig en ret booket dag, hvor jeg skulle have været sammen med 3 gode venner. Min veninde blev så desværre syg, og vi valgte at udsætte det hele.. I stedet har jeg gjort rent, set film, lavet god mad og ser nu håndbold. Ikke den værste lørdag alligevel :)

Game Night


Primark skjorte, Pieces denimleggings, Bianco støvlerI går var jeg samlet med et par søde piger (bla. Stine og frk.2300). Vi spillede spil, åd slik/chips/cookies og sludrede til den store guldmedalje. En super hyggelig aften!
Det anderledes billede af mig øverst er da jeg i Cranium skulle lave Simon Spies :D

torsdag den 10. marts 2011

IGENFår jeg nogensinde nok? I think not! :D
Jeg har længe gerne ville ud og rejse i påskeferien, men eftersom især varmere rejsemål bare er rocker dyre i påsken, endte jeg med det sikre valg.. og især efter jeg var syg da jeg var der for et par uger siden, synes jeg slet ikke jeg fik det samme ud af ferien. Og altså London i midten af april er da heller ikke værst..

onsdag den 9. marts 2011

Magazines

Når jeg er i London, er et fast punkt på shoppelisten en god stak blade. Jeg ved ikke om I kan bruge det til noget, men nedenunder er et par linjer om mine yndlingsblade :)


Den gode stak... de vejer godt til, men SKAL altså med hjem!


Grazia: En god blanding af celebrity-sladder, mode og hverdags-historier..


Vanity Fair: Det var faktisk første gang jeg købte dette blad, blev grebet af at det var deres Hollywood Issue. Der er masser af lange artikler, noget jeg rigtig godt kan lide.


Elle UK: Mit yndlingsblad i hele verden. Intet slår gode gamle Elle. Men det skal altså være det britiske. Fede artikler, lækre billeder og både gode klummer og artikler.


Tatler: Også et nyt blad for mig. Jeg blev måske lidt grebet af at Ed Westwick prydede forsiden :D Men det virker også til at være spækket med gode artikler og interviews.


Vogue UK: For mange er der nok ikke den store forskel mellem Elle og Vogue. Det synes jeg nu alligevel der er - men alligevel skal jeg have Vogue med hjem hver gang. Det er jo en klassiker! Især fantastiske modeserier og fede artikler.


Look: Mit yndlings billig-blad! Der er lidt celebrity sladder, men der hvor bladet virkelig er genialt er på high-street fronten. Der er hver uge et par sider der hedder High Street Hottest - In stores this week. Her kan man finde tøj osv. fra Primark, Topshop, Zara, H&M, Mango osv. Virkelig god inspiration - jeg brugte siderne meget dengang jeg boede derovre. Derudover er resten af bladet spækket med masser af high street inspiration. Yum!
Og at det koster £1,70 gør det jo egentlig bare meget bedre.

Jeg er helt stoppet med at købe blade herhjemme i Danmark, men så snart jeg er udenlands hamstrer jeg i massive mængder..

tirsdag den 8. marts 2011

SummerFeet
En hurtig tur rundt på H&M-webshoppen og jeg faldt lidt for disse. Sådan et par sommerbrune fødder i et par røde flade peeptoes ville ikke være helt dårligt! Til kun 129kr kunne et af parene meget vel blive en del af min sommergarderobe..
Så er det bare lige det med farven.. sort ville jo være det sikre valg, men et par blå eller røde kunne også være cool..

mandag den 7. marts 2011

Primark-sager

De sidste sager jeg købte i Primark (bortset fra et kæmpe lager af mine yndlings trusser og 2 par overraskende gode denimleggings) er disse:Med en gammel fetisch for sløjfer, kunne jeg ikke lade denne fine sag hænge. Ren yndighed!Med tanke på at jeg måske en dag skal være office-dulle, synes jeg denne var en fin sag. En rosa chiffon skjorte, der har et lidt loose fit. Ret fin sammen med sorte stramme jeans og et par støvler.Jeg spottede denne fine clutch i vinduet og var solgt. Så solgt at jeg styrtede hele butikken rundt, jeg skulle eje den! På allersidste taske-række, hang den der endelig - til sølle 4£. Nåede dårligt at blinke med øjnene før den lå i min kurv!

Læg btw. lige mærke til de lyse farver! Det skriger på forår! Kooooom nuuuuu :D

søndag den 6. marts 2011

Classico


Vila skjorte, Topshop blazer, Primark denimleggings, Bianco støvler, Topshop Art School på neglene

Jamen jamen, det er jo helt vildt hvordan jeg får taget billeder i disse dage! Jeg mangler stadig at vise et par småting fra London, men det når vi jo nok :) Tojet er ganske klassisk, og bliver næsten ikke mere mig.

Jeg havde en super hyggelig dag til Fastelavn. Vi sad ude i det dejlige forårsvejr, og når man sad i læ med solen i fjæset føltes det næsten som sommer!

Lørdag


Zara cardigan, H&M top, Primark denimleggings, Vagabond wedges, Orelia halskæde


Fiiiin fjerhalskæde fra Orelia, købt i London i Topshop.

I går var jeg igen ude; mødtes med to veninder til lækre burgers på Halifax. Wow for nogle burgers! Bagefter smuttede vi på Café Klimt for at få drinks (deres Strawberry Daiquiri er virkelig god! Tilpas sød og syrlig.).. Efter at have snakket og grinet i godt 6 timer drog jeg igen mod nordsjælland..

I dag skal jeg noget så festligt som til fastelavn med hele familien. Det bliver dog uden udklædning for mig, har ikke lige nogen fantasi til hvad jeg dog skulle finde på..

lørdag den 5. marts 2011

All black - igen!


Gina T.-kjole (som bluse), Pieces denimleggings, Bianco støvler, Topshop Art School


I går var jeg til et lille arrangement med alle mine søde kollegaer. Som de sidste mange gange jeg har skulle ud, blev det til et all-black outfit. Jeg overvejede mange andre ting til i går, men kom frem til at når jeg skulle være sammen med en flok gamle garvede pædagoger magtede jeg ikke at være overdressed. Jeg satsede derfor på casual, men pænt. Tilsat farve på neglene, gode hæle og masser af Osis+ Dust it i håret. Så kunne det ikke gå helt galt :)

Neglelakken er forresten endnu et køb fra London, jeg faldt for den fine farve (som dog er lidt mere 'skrig' i virkeligheden) og den gode pris. Jeg er dog ikke specielt imponeret over Topshops-kvalitet. Kan lige smide lidt flere ord om deres neglelak én af dagene..

torsdag den 3. marts 2011

03.03.11


Primark strik, Pieces denimleggings, Zara ballerinaer

Tænkte I lige skulle se svale-strikken på, det er svært at se hvad det er for en sag når den bare hænger på en bøjle.. Havde en lille smule tvivl omkring den, men efter at have haft den på i dag, er jeg alligevel ret godt tilfreds :)

Detaljer fra igår


Ny cardigan fra H&M; pailetter på forsiden og små knapdetaljer på ærmerne. Så fin!


Nye Primark blonde-sokker i mine mine nye Zara ballerinaer. En af mine yndlingsdetaljer!

Jeg havde egentlig taget et billede af hele mit outfit, men det var jo bare sort i sort, og man kunne dårligt skelne hvad det egentlig var. Derfor bliver det bare lige til et par detaljebilleder..

God torsdag derude! Husk at du nu kan shoppe hos Zara.com

onsdag den 2. marts 2011

London køb // Oh the shoes
I denne omgang blev det kun til søle 2 par sko. Sorte ballerinaer. Årh, kom så forår så jeg rigtigt kan få brugt alle mine ballerinaer.
Det første par er fra Primark, med en anelse spids snude og i noget nubuck. Andet par er fra Zara, og måske i læder. Der er ikke noget mærke, og de føles ret meget som læder. Anyways er de super behagelige!

Edit: Jeg fik lige tjekket Zara's webshop, og fandt ballerinaerne. De er ganske rigtigt i læder. Der står følgende; Exterior 100% SHEEP SKIN, 80% COW LEATHER 20% COW LEATHER.

tirsdag den 1. marts 2011

London køb // Primark cardigans
Disse cardigans er alle fra Primark og kostede alle lige omkring 12£ - kup kup kup!
De stribede er i samme snit som den lyse jeg i forvejen har, og der var ikke megen tøven da jeg spottede dem.
De to med motiver er lidt et sats. Jeg er jo normalt ikke til alt for meget tingeltangel på mine outfits, men de var alligevel så fine at jeg ikke kunne lade dem hænge! Samtidig har de en god længde, sådan godt ned over bagdelen. Lige som jeg kan lide det!
Heste-blusen, fniste jeg lidt over da jeg så den - Glee-fans ved hvad jeg snakker om. Håber ikke jeg kommer til at føle mig alt for meget som en Rachel Berry-klon :D