mandag den 28. februar 2011

Mit Oscar 2011

Ms Confashion spurgte mig, hvad jeg synes om hele showet, og det vil jeg da også gerne lige skrive lidt om!

The Red Carpet: Jeg var ikke skuffet over kjolerne, men det var alligevel som om der manglede noget. Jo, jeg har fundet 6 favoritter der alle er helt fantastiske. Men der manglede stadig nogen som havde gjort det grueligt galt (andre end Helena Bonham Carter, hun er jo altid galt på den..).

Gæsterne: Æhmm..manglede der ikke mange af 'de store', både på den røde løber, men også dem man er vant til at se i salen? Michael Douglas/Catherine Zeta-Jones, Jack Nicholson, George Clooney, Heidi Klum/Seal, Brad Pitt/Angelina Jolie, Johnny Depp.. for bare at nævne et par stykker!

Showet: I år skulle Oscars peppes op, og man havde satset på at ramme et yngre publikum ved blandt andet at bruge James Franco og Anne Hathaway som værter. En nærmest stoned Franco og en meget glad og hvinende/skrigende Hathaway. De var ganske fine, men vil jeg huske dem om nogle år? Nej. Hugh Jackman klarede det til bravour for nogle år siden, og Alec Baldwin/Steve Martin-kombien sidste år var genial. Mere i den stil, tak!

Vinderne: Jeg synes ikke der var den store spænding i de 4 skuespil-kategorier, jojo jeg sad og håbede at Hailee Steinfeld ville løbe med en Oscar bare fordi hun er skøn. Jeg håbede Toy Story kunne løbe med Best Picture, bare fordi det kunne være cool. Men at lige Natalie Portman, Colin Firth, Melissa Leo og Christian Bale vandt kom ikke som nogen overraskelse. Det var vist heller ikke den store overraskelse at The King's Speech endte med Best Picture, det er bare en typisk Oscar-vinder!
Til gengæld er jeg stadig helt i chok, og virkelig stolt over at Susanne Bier fik den Oscar. Det er sgu for vildt!

Oscar Moments: Det sker med mellemrum at de der Oscar Moments kommer. Fra andre år kan nævnes Cuba Gooding Jr. hoppende takketale, Julia Roberts storgrinende tale, Halle Berry stortuderi, Halle Berrys råsnaveri med Adrien Brody og mange flere. I går var der for mig 2 store moments. 94-årige Kirk Douglas kommer på scenen for at præsentere Best female in a supporting role. 94 år og stadig fuld af liv, lune og humor. Han fik da også lige råflirtet med Melissa Leo. Næste Oscar moment kom straks efter, da samme fru Leo sagde Fucking i sin takketale - hvor var det bare skægt og totalt upassende! Resten af aftenen blev det hentydet at Leo havde dropped the F-bomb! Hahahaha!
PS22 Koret der sluttede showet af, var da også ganske søde. Meeeen et sandt Oscar Moment var det ikke helt!

[billeder]

London køb // Lille MitzyDet første køb fra London; den lille Mitzy sag, som jeg ikke kunne lade ligge i Stansted. Den er i det lækreste bløde skind, har den perfekte størrelse og er bare lige som jeg havde forventet.
Jeg valgte at tage den sorte udgave, da jeg har alle mine andre Mulberry-sager i chocolate eller sort. Oak ville clashe en lille smule med resten.


Jeg er lige vågnet, efter at have set Oscars hele natten. Det var næsten så godt som det kunne være. Der var mange fine kjoler, skøre momenter, gode takketaler (gudskelov for at nedskrevne taler er blevet 'forbudte', og der kun var 2 der vågede hvide sedler frem) - og ikke mindst en DANSK OSCAR! Lige i det sekund da der blev sagt In a Better World, Denmark, skreg jeg op og begyndte at fælde et par tårer. Det er noget af det største!!! Stakkels Sussanne Bier der var noget så nervøs (seriøst, hvem ville ikke være det!?), men alligevel fik fremstemmet mor og far. Det var sgu lidt skægt :D

søndag den 27. februar 2011

Home..


Som ægte blogger skulle jeg da have Starbucks i Stansted. Derudover shoppede jeg hos Mulberry (det er da bare såååå svært at gætte købet, ik?!) og prøvede Chanels Black Pearl. Den var ikke lige mig, så jeg købte faktisk slet ikke nogen Chanel lak denne gang!


London veloverstået, med en blødende bankkonto, ømme fødder og ikke mindst ømme arme :D

Lige nu prøver jeg at finde hoved og hale i billeder af både turen og mine køb. Det bliver nok først i morgen jeg får vist sagerne frem.. om lidt skal jeg nemlig sove en smule, inden årets vigtigste aften løber af stablen; Oscar Night!! Wuhuuu.. jeg sidder klar med bunkevis af snacks, cola og the. Det bliver så godt!

torsdag den 24. februar 2011


Mitzy zip pouch

Det er ikke meget jeg får skrevet i disse dage, men i denne uge kom der pludselig forskellige ting i vejen. Baby-besøg, fodboldkamp, sygdom.. Har da nemlig været så uheldig at blive syg - og der er cirka 15timer til at jeg smutter til London. Ikke den bedste planlægning! Æv!

Anyways, så har jeg luret en del på denne lille clutch/pouch. Synes efterhånden min Locked Cosmetic Purse har brug for noget aflastning, og denne kunne være et godt bud! Må lige lure efter den i London!

mandag den 21. februar 2011

På mit natbord....ligger i disse dage denne bog. Jeg fik den egentlig til jul, men har ikke haft den store læselyst i et par måneder. Desværre! For jeg kan jo rigtig godt lide at læse, men som med så mange andre ting har det været lidt en sløv periode når det kommer til de bøger.
Har mange flere i reolen jeg skal have læst, men det går liiidt langsomt har om vinteren. Egentlig underligt, for det er da nu i den kolde tid at man burde læse. Krybe sammen på sofaen med et tæppe og en kop the.
Jeg læser åbenbart allerbedst om sommeren, hvor jeg kan smide mig i solen og læse. Og ellers læser jeg faktisk aller-allerbedst på ferier. Bare i sommers da jeg var afsted i 18 dage fik jeg læst 10 bøger! Glæder mig allerede til næste ferie, hvor jeg kan læse løs!

Puh, en masse ubrugeligt om min læselyst! :D Hvad læser du for tiden? Og har du også en årstid hvor du læser mere?

søndag den 20. februar 2011

Opskrift: MousseFrk. 2300 efterspurgte opskriften til den chokolademousse jeg lavede i fredags, så hermed den opskrift jeg bruger. Det er en opskrift jeg har stykket sammen fra flere forskellige..

Min Chokomousse (4 personer)

Ca. 80g mørk chokolade (jeg brugte den billige til 7kr fra Netto)
Ca. 30g mørk chokolade (jeg brugte Mountain Superior 70% fra Netto)
2 chokoladeskildpadder
3dl piskefløde
3 past. æggeblommer (1½ bæger)
2 spsk sukker

Yderligere de sidste 20g chokolade fra den første slags + 20g af 70% chokoladen til pynt. Man kan også piske flødeskum og servere til.

Forbered et vandbad; vand i en gryde, skål over gryden. Bræk chokoladen i stykker og put i skålen sammen med skildpadderne og ½dl fløde. Lad det smelte langsomt sammen.
Samtidig piskes æggeblommer og sukker sammen til en luftig lys masse. Når choko/fløde-blandingen er smeltet og en smule afkølet hældes det i æggemassen og piskes godt igennem.
Pisk nu flødeskum i en anden skål. Pisk endelig ikke for meget, den må hellere være lidt for flydende end lidt for fast.
Vend forsigtigt flødeskummet ned i chokolademassen. Så snart flødeskummet vendt godt ind, skal man stoppe med at arbejde med massen. Jeg valgte så at anrette moussen i glas med det samme, ellers kan også bare lade det stå i skålen. Stil på køl i min. 4 timer.

Når det skal serveres, hakkes pynte-chokoladen fint og drysses over. Jeg valgte at servere friske hindbær til, men det kan man jo selv vælge.

Velbekommen :)

lørdag den 19. februar 2011

Av, mit hoved!


Druk-TP; et farligt spil! Svarer du forkert, skal du drikke... så gik det pludselig stærkt! Svarer du til gengæld rigtigt skal alle de andre drikke.


Så skal der lige piskes flødeskum til choko-moussen - uden hals og med dobbelthage. Halløjsa!


Den lækre dessert jeg havde lavet; chokolademousse lavet på mørk chokolade og et par choko-skildpadder.. Pyntet med hakket chokolade og friske hindbær! Mums! Centreret


Der var kun én udvej i dag; McD!!! OG det er altså noget af en sjældenhed. Tror måske det er 1½ år siden jeg sidst har spist sådan noget.. De var SÅ godt!

Av av av! Havde 3 venner til lækker 3-retters middag i går,og det endte i maaange drinks og bytur.. I dag prøver jeg derfor at begrænse min aktivitet, det er som om det hele snurrer lidt for meget rundt!
Min største overvejelse lige nu går på om jeg skal hente en bagelsandwich til aftensmad, eller om jeg bare skal gå i seng igen! Ynkelig.dk :D

torsdag den 17. februar 2011

aka. Madbloggen...


Det er ikke meget der er at skrive om i disse dage.. derfor bliver det bare lige til lidt madbilleder..
For et par dagen siden lavede jeg en lækker pizza bare med ost og kylling, og dertil frisk spinat og rød peberfrugt.
I dag havde jeg en stor lyst til cafémad, men eftersom budgettet er stramt (ahem, London om 1 uge!), var jeg kreativ og fandt faktisk alle tingene til en club sandwich med kartoffelbåde hjemme i køkkenskabene. Ikke helt dårligt! Det blev til en lækker (hjemmebagt) italiensk sandwichbolle med karryspread, masser af frisk spinat, rød peberfrugt, agurk, kylling, og bacon. Og selvfølgelig chilimayo til kartoffelbådene. "Café Bailey" er slet ikke ikke så skidt!

tirsdag den 15. februar 2011

Flash Bam AlakazamKender I det; man hører en sang og så sidder den bare fast? Sådan har jeg det lige for tiden med denne vidunderlige sang - som jeg først lærte at kende for kort tid siden med Rynkeby's nye reklame (som egentlig er en ganske fin reklame!). Især det der Flash Bam Alakazam går jeg og siger hele tiden... til stor irritation for andre, men stor fornøjelse for mig selv :D
Her er så sangen i sin fulde længde, sunget af skønne Natalie Cole:

mandag den 14. februar 2011

London lust


Nu er der kun 10 dage til at jeg igen indtager London. Denne gang med min mor i hånden - og med det ene formål at shoppe til vi ikke kan mere. Derfor er jeg i gang med at lave min London-liste (eller, har faktisk skrevet på den i et stykke tid..ahem..). Derfor bruger jeg disse dage på at gennemsøge diverse engelske webshops,Faldt lige over denne fine Topshop kjole, der med det samme ryger på listen. Jeg er så småt ved at 'opgradere' min kjole-garderobe. Jeg vil have klassiske, men ikke kedelige, sorte kjoler. for at finde de fineste og bedste sorte kjoler...

Lover at vende tilbage med mere London-lust de næste mange dage :D

søndag den 13. februar 2011

Lørdagens


Gina Tricot kjole (brugt som bluse), Vero Moda denimleggings,Vagabond wedges, Chanel Riviera

Sådan så jeg ud i går, hvor jeg brugte eftermiddagen i bio med min søster. Vi så Tangled (To på flugt), som en tradition med de 'rigtige' Disney-film (altså dem der får guldnummer). Det er bare noget vi skal. Bedst af alt blev det på min mors regning. Det siger man da ikke nej til ;)
Bagefter tog vi hjem til min mor der ventede med lækker mad.. Ikke en helt dårlig lørdag!

lørdag den 12. februar 2011

PåskeliljeDer er rykket lidt forår ind i min vindueskarm. Findes der noget bedre en fine blomster?! Elsker påskeliljer for den klare gule farve..

fredag den 11. februar 2011

Fredagsmad


Firkantet tærte :D

Madtærter er noget af det lækreste, ved ikke hvorfor jeg ikke laver det oftere! I dag blev det med fyld af 2 håndfulde frisk spinat, 1 rød peberfrugt, ca. 150g kyllingefilet, 1 håndfuld majs + æggesnask og lidt reven ost. Muuums! Bunden er noget af det nemmeste, en opskrift fra Amo's bagebog 2 (100g blødt smør, 120g hvedemel, 60g grahamsmel blandes godt. Tilsæt 3 spsk vand og saml dejen hurtigt. Tryk dejen lidt ud, ca. på størrelse med en tallerken. Placer på en tallerken og stil på køl i en time. Bag med valgfrit fyld til æggemassen er fast - ca. 40min ved 180 grader).

Tærten blev nydt foran X Factor - wow for en skuffende omgang de har fundet denne gang! Jeg synes egentlig kun at det var ham Rasmus der præsterede ok. De to JR-drenge er super charmerende, men jeg ser dem bare slet ikke som langvarige kunstnere..

torsdag den 10. februar 2011

Jeg vil altidJeg var vild med Jokerens version af Lars H.U.G.-klassikeren 'Elsker dig for evigt' i gårsdagens afsnit af Toppen af Poppen. Der kan man tale om at lave sin egen fortolkning! Jeg youtube'de både i går efter programmet og i morges uden held. Prøvede så igen for lidt siden, og bingo! :D

Genialt koncept egentligt, jeg følger troligt med..selvom jeg synes det er en smule sent de sender det. Ser I også med?

10.02.2011


H&M strik, Pieces denimleggings, H&M blondesokker, Zara ballerinaer, MbyMJ øreringe

Det blev lige den hurtige udvej med et iPhone-billede i formiddags.. Ikke fordi det er det vilde tøj jeg har på (ok, jeg har vist aldrig ligefrem vildt tøj på! Hæh!), ville bare vise at jeg er ganske hverdagsagtig..

Da jeg stod i morges og skulle finde tøj, stirrede jeg mig helt blind på min garderobe. Trænger godt nok snart til noget forår, er så træt af at skulle være skide praktisk!

onsdag den 9. februar 2011

Kyllingesalat a la moi!
I går lavede jeg en fantastisk salat til aftensmad.. jeg har ikke altid været overbevist om at en salat kunne gøre det ud for et måltid, men jeg har erfaret at det jo bare kommer an på ingredienserne..
Denne gang handlede det om at tømme grøntsagsskuffen; 2 håndfulde frisk spinat (min foretrukne slags 'salat'), 1 håndfuld ærter (bare frosne der er tøet op), 1/4 agurk, ½ rød peber, 1/4 honningmelon, ca. 150g kyllingefilet, 10 mandler (der blev hakket og ristet af i en spsk olivenolie), ca. 20 g bøffelmozzerella, 1 skive bacon..

Der er mange af jer der også har spurgt til hvordan jeg har klaret mit lille vægttab. Og det har for mig hele tiden handlet om at skære ned på forskellige ting, men aldrig blive fanatisk. Et godt eksempel herpå er denne salat; der er både bacon og bøffelmozzerella i. Det handler bare om mængderne. Det blev en enkel skive bacon jeg stegte og smuldrede, og ca. 20g mozzerella der også blev smuldret. Det giver et ekstra kick i smagen, men uden at være fuldkommen syndigt. Lidt men godt!

tirsdag den 8. februar 2011

Hyggelys

Jeg var i Fakta forleden og faldt for dette fine sølvfad. Jeg har længe gerne ville have et lignende fad til forskellige små lysestager - og da det så lige lå der på hylden kunne jeg ikke modstå. Samtidig var der tilbud på lidt lysestager (dem med mønster på 2. billede og dem i frosted glas), som da passer perfekt med mine andre.. Finhed!!

I disse dage går min tid med at søge diverse elevpladser. Jeg er nået til det punkt hvor jeg er klar til at komme videre og starte på noget 'ordentligt'. Nu er det også snart 2 år siden jeg vendte hjem fra London, måske det er på tide :D Mit største problem har været at jeg ikke har været sikker på hvilken vej jeg ville...MANGE uddannelser har været i spil..

søndag den 6. februar 2011

Black


Gina Tricot kjole (brugt som bluse), Pieces denimleggings, Vagabond wedges, Primark clutch

Jeg skulle ud i går, og kunne ikke lige overskue det vilde outfit. Endte i all-black, en klassiker og så sikkert som det kan blive. Men det var rart!
Kjolen skrev jeg om for en måneds tid siden, og da jeg faldt over den for 2 uger siden, måtte jeg altså eje den.

...og så vil jeg gerne snart have en der gider tage billeder af mig. Synes mine billeder bliver mere og mere grumsede når jeg bruger selvudløser. Måske det ville hjælpe hvis jeg endelig fik købt den der lille fjernbetjening til kameraet.. må undersøges!

I dag er enest plan at pleje mine tømmermænd med masser af Cola Zero og fortsættelsen af mit One Tree Hill-marathon.. Ikke værst!

lørdag den 5. februar 2011

Stropløs LBDSå enkelt kan det gøres. Jeg synes disse kjoler er virkelig fine, og ville være perfekte til en hver fest! En kort blazer, lidt smykker, et par lækre sko og man er klar. Jeg er fristet!!!
(der følger stropper med til kjolen, så man ikke behøver gå rundt med frygten for at flashe!)

onsdag den 2. februar 2011

Favorit
...et par ting der går igen for tiden er uden tvivl Chanels Rose Confidentiel. Den farve er bare så fin og lige mig! Perfekt til hverdag uden at være for neutral..
Og se da lige hvordan det går med mit nytårsfortsæt; flere armbånd på samme tid! Status er at det da går nogenlunde. Det er ikke hver dag jeg husker det, men jeg prøver virkelig :D

tirsdag den 1. februar 2011

Leopard
En hurtig runde på Zaras webshop faldt jeg for disse leopard sager... Kan ikke finde ud af om jeg helst vil have pungen eller den mere clutch-agtige øverst..
Nåh, pointen med indlægget var at jeg opdagede at man kan få varer leveret til en butik, og så selv hente - vel at mærke ikke lige i Danmark. Men det er sgu da smart - især når jeg skal til London om et par uger.. Kunne godt lige overveje at bruge den funktion!
Centreret