tirsdag den 30. november 2010

London-eventyr..Den der julegave jeg fortalte om i sidste uge, er såmænd et par flybilletter til London :D Hvor ellers!?
Så til februar tager jeg min mor under armen, og så smutter vi til London i en forlænget weekend.. Ikke helt dårligt ;) Vi har begge været i London mange gange efterhånden (jeg har boet der, hun har været i byen min. 10 gange), så vores hovedformål er at shoppe og hygge..

Som mange nok har fanget, er jeg ret vild med London. Og det er især pga. de fantastiske priser man kan komme afsted for! Jeg har givet lige under 500kr pr. billet - og det er inkl. 170kr for bagage til os begge. Jeg kan sgu ikke leve med de 10kg. håndbagage ;)

søndag den 28. november 2010

Julefesten..Disse billeder er de eneste 2 nogenlunde normale af mig fra min fest i går... Jeg er så småt vågnet fra de døde igen..baby steps! Har i dag indtaget snart 5 liter vand, en dåsecola og en håndfuld chips. Ikke den bedste dag jeg har haft mig! :D Men vi havde det sjovt - og folk synes vist det var en ret god fest - i hvert fald ud fra de sms'er der er tikket ind, gid jeg havde været med til lidt mere af den!
Outfit-billede findes ikke, for fik først gjort mig klar 30min. inden gæsterne kom, og så glemte jeg da alt om det. Men kjolen var vist et hit, fik hvert fald komplimenter med på vejen..

Av av mit hovede!!

Ville bare lige sige at jeg ikke er meget værd i dag! Julefesten var vist ret god.. Jeg blev lagt i seng af 3 veninder alt for tidligt, mens de andre festede videre.. Har flere sorte huller i hukommelsen, virkelig freaky fornemmelse!

Det var snapsens skyld!fredag den 26. november 2010

Den fine lille sag..Okay, måske ikke den sværeste gætteleg jeg lavede i går. Det er vist ingen overraskelse at det er Chanel's Rose Confidentiel jeg snuppede i Matas.. Jeg har ikke lige fået lagt den helt endnu (andet end halvdelen af min tommelfinger), da jeg holder neglelak-fri i denne uge.
Jeg overvejede kort om den skulle på i morgen til julefesten, meeeen jeg er ret sikker på at jeg ender med en knald-rød. Det er jo jul :D

Nu vil jeg smutte hen til bedstevennen og gøre klar til i morgen. Skal blandt andet have stegt et tons frikadeller og dækket bord.. tror aldrig jeg har glædet mig så meget til en fest!!

torsdag den 25. november 2010

Asos - Sko & Tørklæde


Skoene er ankommet, og de sidder desværre helt elendigt på mig :( De er for store i længden og for små i bredden.. hvilket betyder at jeg både svupper og får klemt min lilletå. Ævs!
Tørklædet derimod er rigtig fint.. kunne måske godt lige have brugt lidt mere volume i det, men det går.
Btw. kæmpe ros til Asos express delivery! Jeg bestilte sent mandag aften, og i dag stod pakken så foran min dør.. ikke dårligt!

Fordi jeg var så skuffet over skoene, smuttede jeg i byen og lurede butikker. Kunne jo være at jeg fandt de perfekte sko.. men niks! Hapsede dog en anden lille fin ting med hjem, som jeg har skriblet om før ;) Billede kommer når jeg får et ordentligt lys i lejligheden (lige nu er mine skråvinduer fuldkommen dækket af sne..ikke nemt at arbejde med! )

onsdag den 24. november 2010

24.11.10


H&M strik, H&M denimleggings, Primark flats
Centreret
Hvem har lige bestemt at det skulle blive vinter nu.. sne hører kun hjemme i juledagene! Basta! Tænk at der kun er en måned til juleaften! Har indtil videre kun købt én julegave - hvad det er får I lige af vide en af dagene.. nu skal jeg nemlig smæske mig i hjemmelavet grov-pizza, mens jeg ser fodbold :D Jeg er lidt en mand, når det kommer til fodbold!

tirsdag den 23. november 2010

Asos, yet again!


Mens mange andre nok shopper lidt H&MxLanvin her til morgen, har jeg i stedet været på rov hos ASOS...igen!

Efter at have luret alt for meget på først Vibeke's og Maria's fine røde leopard tørklæde fra H&M - og kort efter da Cecilia bestilte et lignende fra ASOS, kunne jeg ikke holde mig tilbage! Så fint!!
Med i kurven røg også et par sko, som forhåbentlig når frem inden lørdag.. de skulle gerne blive en del af julefest-outfittet!

Jeg valgte denne gang at bruge Asos' express-levering, er spændt på hvornår det mon ankommer!

Husk at du kan få 20% på ASOS' eget mærke, ved at skrive ASOS20. Hvis du køber andre mærker, kan du bruge koden SWSLDELNOV101 og få 10% - yderligere er der fri fragt resten af året! Mange andre webshops, kunne lære noget af ASOS!

mandag den 22. november 2010

Juleønsker 2010

Nu er der kun en måned til juleaften, og jeg har uddelt ønskeliste til familien. Derfor tænkte jeg at det passede meget godt at vise frem på bloggen - måske så nogen kan hente inspiration..? Jeg elsker selv at læse ønskelister, finder ofte ting jeg havde glemt jeg ønskede mig..

Jeg har primært 3 kategorier, som alle ønsker kan deles ind under; Dullegrej, bøger og bolig..

Osis Dust It - et ret kendt produkt i blogverdenen. Jeg har endnu ikke fået afprøvet det, men så mange roser kan da ikke være helt forkert! Jeg har flere gange overvejet bare at købe den, men nu ryger den i første gang på listen.
Chanel Rose Confidentiel - en lak jeg allerede har blogget om. Er ikke sikker på at jeg kan vente helt til jul, for den er altså bare super fin!
Diorshow Unlimited - en fantastisk mascara! Jeg er dog alt for nærrig til at give 200kr for den, og glemte fuldkommen at købe den i lufthavnen da jeg var i London. Det er min 'weekend-mascara', altså den der kommer på når jeg skal ud. Den giver nemlig så dramatiske øjenvipper, at den er en tand for meget i hverdagene.. i hvert fald til mine øjne ;)
Caroline Fleming, Baronessen går i køkkenet & Baronessens sunde fastfood - Jeg synes Caroline er alletiders, og de opskrifter jeg har set fra bøgerne er bestemt lækre og ligetil.
Marilyn Monroe, Fragmenter - Hvem elsker ikke Marilyn!?
Sara Blædel, Dødsenglen (udkommer d. 7/12) - Jeg er stor Sara Blædel-fan, og kan slet ikke vente på næste bog i serien om Louise Rick! (min tante har allerede sat sig på denne, så den er jeg sikker på at få :D)
Kenwood Stavmixer (HB665) - Virkelig smart stavmixer, der kan det hele. Knuse is, hakke, piske osv. Jeg ejer hverken en blender, stavblender eller en håndmixer - derfor er denne da et oplagt valg!
Hoptimist Bimble Lilla/Baby - Den ville pynte så fint sammen med mine to små andre Hoptimister i lyserød og lyseblå.
Omaggio Vase Mellem grå/sort - Jeg elsker designet på Omaggios produkter, og har flere ting i kikkerten. Denne vase ville være den perfekte start på mit Omaggio-forhold!
UNO classic - Jeg har stort set ingen spil efter jeg flyttede hjemmefra, og jeg synes UNO hører til i et hvert hjem!
Tangent DAB-radio - Har ønsket mig en DAB-radio i flere år efterhånden. Nu må det da snart lykkes!
Nikon ML-L3 Nikon fjernudløser - En fjernudløser ville gøre det meget nemmere at tage billeder. Både af outfits, men eksempelvis også på ferier, hvor hele familien gerne skulle være på billedet!
Eva Trio tebrygger /sort - Enkelt design, og ret smart! Hit!
The More The Merrier lysestage /sort- Lækkert design, som ville se perfekt ud på mit stuebord!


Udover de viste ønsker, har jeg også en fast liste med Disney-film jeg mangler i min samling.. men den er jo ikke så sjov at vise frem..

søndag den 21. november 2010

False Lashes...
Jeg har en idé om at forsøge mig (igen!) med kunstige vipper på lørdag - MEN, jeg har brug for lidt erfaringer/gode råd!
Jeg har kun én gang før prøvet mig med den slags, og det er altså næsten 4 år siden.. Dengang kan jeg huske at de ikke sad ordentligt fast helt ude i enderne, og efter et par timer hev jeg dem af.. Jeg mener det var en pakke fra Matas til ca. 50kr jeg havde købt.

Nu er det så at I kommer ind! Jeg vil egentlig bare gerne have tilført lidt fylde og længde, så altså ikke nogen overdimensionerede psyko lashes ;) Gerne i stil med Eva Longoria/Jennifer Lopez på billederne..
Alle erfaringer kan bruges - tips og tricks, til at vipperne bliver siddende hele dagen (festen starter kl. 14, så de skal gerne kunne holde i mange timer!)..
Og ikke mindst, er der nogen mærker der er meget bedre end andre (sådan inden for økonomisk rækkevidde), nogen mærker jeg skal holde mig fra?
Jeg har læst mig lidt frem til at MAC skulle være noget af det bedste, men det er sgu ikke lige til at få fat i her i nærheden..

Speak! ;)

21.11.10


Cardigan, top, tubenederdel, tights - H&M
Evans støvler


Dagen er brugt med lille besøg hos min mormor og morfar, hvor det meste af familien var samlet. Det er nu så hyggeligt at være samlet! Der er så mange man lige kan få catchet up med..
Resten af aftenen skal bruges på lidt af hvert; ansigtsmaske, film, læse, ordne negle.. ren afslapning i mine øjne!

fredag den 19. november 2010

The one that got away..


Årh, jeg fandt lige et billede af de øreringe der pludselig var Out of Stock.. Æv æv, de havde været perfekte til julefrokosten!
Nu er jeg i stedet gået i gang med den helt store eftersøgning af den perfekte halskæde til kjolen... Ikke en nem jagt, for ved ikke helt hvad jeg søger!

torsdag den 18. november 2010

WrapsEn af yndlingsspiserne er wraps! Muuuums! Har endda spist sådan 2stk både i går og i dag.. Ikke dårligt! Først smurt med karry-spread, så fyldt med spicy hk.oksekød (tilberedt m. reven gulerod og majs), og selvfølgelig sprød salat og agurk. Hit!

Asos-kjolen!!Hentede kjolen i dag, og sørme om den ikke passer! Yay!!! Farven er ret svær at fange, den er ikke som billedet viste. Eneste minus er at den kryber lidt op, men overvejer at tage en tubenederdel under for at undgå uheldige flash (:D) - og mon ikke sådan én også kan gøre at den ikke kryber op. Tror det var fordi strømpebukserne var ret glatte..
Måske det ender med at blive kjolen til min julefest på næste lørdag..

- og undskyld for de elendige billeder, men selvudløseren ville slet ikke samarbejde med mig i dag = en masse ubrugelige billeder!

onsdag den 17. november 2010

Halskrave ;-)Et lille pip fra mit efterhånden kedelige liv :D Mit tøj er mest af alt kedeligt og praktisk, det er simpelthen for koldt til andet!

Snood'en/halskraven er forresten også et London-køb. Fundet i Primark til ca. 30kr... Jeg føler lidt at jeg går rundt med en stor halskrave, når jeg har den på. Men komforten vinder lidt, for den er i det blødeste (kunst!!)garn og så varmer den bare rigtig godt!

Skal på posthuset i morgen og hente Asos-pakken, håber virkelig kjolen passer!

mandag den 15. november 2010

Rose ConfidentielJeg har hede drømme om denne yndige Chanel-lak for tiden! Den er sat på jule-ønskelisten, men ved ikke helt om jeg kan vente så længe.. eller om jeg tør vente så længe!

[Photo]

lørdag den 13. november 2010

Ny blondekjoleHar da forresten glemt at vise denne kjole frem - også købt i London. Den er fra H&M og kostede ca. 200kr. Kunne ikke stå for det fine blondemønster.. Den har samme udskæring foran og i ryggen. Har kun lige taget et hurtigt billede af den i dag - men mon ikke den ryger på til en af julens fester? Hvis jeg altså kan vænne mig til at den er lidt kort i det. Ellers må den jo retur! (Hurra for at man kan returnere H&M-varer der er købt i udlandet, i danske butikker! Det er sgu service!)..

torsdag den 11. november 2010

Kryds lige fingre!Ja, for jeg måtte altså eje den kjole. Har slet ikke kunne slå den ud af hovedet... og med den 20%-kode (grazianov), var det endnu mere fristende. Jeg hapsede også lige fjerøreringene og en ring. Samlet kom jeg af med ca. 270kr. Det er da til at overkomme!
Håber virkelig jeg kan passe kjolen! Ellers har jeg noget af en tøjkrise..

onsdag den 10. november 2010

Dårlig shoppe-karma!!

For hulan da! Det hele startede i går, da jeg fik Cecilia til at hapse et par øreringe (top-lækre, store sorte spikey stjerner) med fra Topshop, da hun alligevel skulle bestille. Da jeg skulle finde linket, var de væk!! Noooo, jeg var lidt grædefærdig!
I dag, kom der så endelig en 20%-kode til Asos og jeg ville bestille den der kjole jeg fablede om i sidste uge.. Den er så udsolgt i min størrelse! Ffs!

Kan ikke finde noget i butikkerne jeg gider bruge penge på, og når jeg så endelig finder det perfekte til den kommende julefest, bliver det udsolgt lige som jeg skal til at bestille! Må bestemt være ramt af dårlig shoppe-karma! Buhu!

Koden til Asos, er forresten grazianov og skulle gælde frem til d. 17.november :)

tirsdag den 9. november 2010

Rispapir-ruller..Her til aften har jeg smovset rispapir-ruller.. Mums! Det smager altså bare så godt! Jeg har aldrig kunne lide almindelige forårsruller, så derfor blev jeg ellevild da jeg 'opdagede' denne slags! I dag spiste jeg dem med kylling, asparges, agurk, gulerod og sukkerærter - og selvfølgelig sød chili sauce til at dyppe i!
Rispapiret købte jeg med hjem fra London, da det ikke lige er til at få her i nærheden af mig. Men altså de kostede også kun 15kr for en stor pakke..

mandag den 8. november 2010

Loose fit #2Vila Mary Top, 99kr - fundet på Nelly.com

Jeg går lidt og overvejer disse 2 toppe/kjoler. Jeg mangler noget i min garderobe der kan bruges med tykke strømpebukser + en cardigan + mine lange støvler.. har jo før fablet om at jeg gerne vil have noget med et lidt loose fit..
99kr pr.stk er da heller ikke slemt! Veeeeel....? :D

Talent..Folk der siger at rigtig talent ikke findes i talent-shows, har bestemt ikke set denne sæson af X Factor Uk. Disse 3 er bare små udpluk af en fantastisk sæson!
Pls, gør jer den tjeneste at høre sangene.. jeg tudede til alle 3!

søndag den 7. november 2010

Min søndag!


Primark cardigan, Vero Moda tanktop, H&M tubenederdel, Primark 120den. strømper, Evans støvler, Rimmel Coral Romance

Et hurtigt pip herfra :) Har frugt formiddagen på små besøg hos gode venner, der har købt hus. Første par har fundet sig en god ruin, hvor alt skal laves. Det næste par har fundet sig et lækkert hus, hvor det kun er småting der mangler. Det er sgu lidt vildt, når folk på min alder køber hus.. det kan jeg ikke helt sætte mig ind i!
Lige om snart skal jeg så hjem til min onkel, hvor familien er samlet til hyggelig søndag.. Ikke den værste søndag!

lørdag den 6. november 2010

Havregrynskugler! #2


Jeg bukkede under for min store craving, og biksede en lille omgang havregrynskugler i går.. Det 'gode' ved den slags er at man ikke kan spise meget mere end 5-6 stykker, før man har fået nok.
Anyways, lovede jeg at lægge opskriften op :)

Havregrynskugler ca. 35stk
  • 50 g blødt smør
  • 2 spsk kakao
  • 1½ dl flormelis
  • 0,75 dl færdig kaffe (gerne lidt stærkere end normalt)
  • 1 tsk vanillesukker
  • Ca. 4dl havregryn
  • Kokosmel til at trille de færdige havregrynskugler i.
Bland smør, kakao, vanillesukker og flormelis. Tilsæt den varme kaffe og sørg for at smøret bliver rørt helt ud. Tilsæt havregryn, og nu bestemmer man selv om der skal mere i end opskriften siger..
Tril til kugler og rul dem i kokos. Lægges i lufttæt beholder, og sæt i køleskabet.. Velbekomme :)

Modeikoner på DR2

Service-info:
I aften handler DR2's temaaften om ikoner i modeverdenen. Kl. 20 starter dokumentaren Kate Moss - et ikon kommer til verden, og bagefter vises dokumentaren om Marc Jacobs & Louis Vuitton.
Jeg har allerede set den om Marc Jacobs for et års tid siden, men skal bestemt se med igen!

fredag den 5. november 2010

Et godt bud!Denne fine ASOS-kjole kunne være et ret godt bud på mit outfit til den julefest jeg skal holde om 3 uger.. Den kræver ikke så meget andet end et par chunky øreringe og et par lækre heels.. Overvejelserne er gået i gang!

Guess What?!D. 16. juli 2011 står jeg i Parken og skråler med på blandt andet denne sang :D Ren nostalgi! Jeg tager primært afsted for at nyde Robbie.. han er noget helt specielt til koncerter!
Jeg var egentlig en BSB-pige dengang i 90'erne, men billetten får jeg af min mor - og så kan man da ikke sige nej!

torsdag den 4. november 2010

Havregrynskugler!


Foto

Jeg render rundt med den største craving efter havregrynskugler i disse dage... Århhhh det er forfærdeligt! Og egentlig lidt klamt! Men tror at jeg laver en lille-bitte portion i weekenden.. måske..

onsdag den 3. november 2010

Kashmir til 179krSom ca. alle andre, har jeg også været i H&M og købe cardigans i deres Kids-afdeling. Altså 179kr for 100% kashmir er da et vildt kup! Den grå tog jeg i en str. 170 og den sorte i størrelsen under. Om jeg fatter at det kun er børnestørrelser! Jeg er da i hvert fald alt andet end på størrelse med en 14-årig! Men jeg klager ikke, for havde det været en cardigan fra voksen-afdelingen, havde den bestemt kostet mere!

mandag den 1. november 2010

Coral RomanceHaha, typisk! Når jeg endelig får taget billede af alle mine køb, finder jeg lige et par ekstra, når jeg er færdig! Denne neglelak købte jeg også i London, og den har den helt perfekte lyse røde farve. Det neglelak mærke jeg har flest af efter Chanel og Dior, er uden tvivl Rimmel. De er ganske fine til prisen. Det gode ved lige denne er at den har en bred børste, så ikke noget med en milliard strøg før neglen er dækket!

Jeg har et par andre ting jeg havde glemt at tage billede af, de kommer de næste par dage..