torsdag den 30. september 2010

AIRPLANESDenne sang kører på repeat lige nu. Egentlig er det kun halvdelen af sangen jeg gider, B.o.B/rap-delene behøver jeg ikke. Derimod er jeg vild med Hayley Williams!! Skøn stemme..

onsdag den 29. september 2010

Topshop-negleEndnu en tilføjelse til London-listen! 5£/stykket

tirsdag den 28. september 2010

En lille gave..I weekenden var jeg med min mor ude at shoppe. Jeg måtte ikke bruge penge, og så er det jo meget rart at man kan få lov at hjælpe sin mor. Det hjælper på shoppetrangen! Da hun skulle betale, spottede jeg det lækre svale-tørklæde fra Dixie, og spurgte egentlig for sjov om jeg ikke måtte få det. Og helt uventet, syntes min mor at jeg skulle eje det. Jeg elsker det allerede!! I dag har det været på, og er sikker på at svalerne kommer til at pryde min hals mange gange dette efterår!

mandag den 27. september 2010

Tanker om en konkurrence?

Sagen er den at jeg er blevet kontaktet af et firma, der gerne ville indgå et samarbejde om en konkurrence. Præmien er et gavekort til at få lavet et billede på et lærred - topfed præmie! Jeg ville selv få et billede ud af det. Ikke dårligt ;)

MEN, sagen er jo den at jeg sidste sommer skrev et indlæg, der stillede spørgsmålstegn ved de mange konkurrencer der skød frem rundt omkring. Eller det jeg var mest kritisk overfor var, at man mange steder skulle være fast læser for at deltage. Den tilgang til konkurrencerne brød jeg mig ikke om..

Dette indlæg har jeg haft liggende i knap 2 uger - for det har godt nok taget tid at overveje hvordan jeg skulle gribe det an.
På den ene side vil jeg selvfølgelig gerne forkæle de søde læsere derude, der giver sig tid til at læse mine hverdags-grublerier og kommer med masser af søde og hyggelige kommentarer.
På den anden side, kan jeg ikke finde ud af om jeg går for meget på kompromis med mig selv..?

Årsagen til at jeg endelig har fået udgivet mit indlæg, er at Michelle / So This Season netop i dag har udgivet et lignende indlæg...

Det er så nu, ordet er jeres! Alle inputs er vigtige og velkomne!!

Edit: Jeg kan allerede nu afsløre at konkurrencen ikke bliver til noget.. Jeg havde en lang mail-dialog med firmaet, og spurgte blandt andet om der var taget kontakt til andre bloggere. Dette skrev de at der ikke var, og nu har både Michelle og Cecilia meldt ud at samme firma har kontaktet dem. Så bliver jeg sgu lidt stædig, og melder fra :D
Men derfor vil jeg stadig gerne høre inputs på hele dilemmaet..

søndag den 26. september 2010

Søndag // Barnedåb


H&M FAA tunika, H&M top, Primark flats, Chanel Riviera på neglene

Se nu lige dér! :D Et helt dagens.. godt nok noget der er set før, but who cares ;)
Jeg har været til endnu en barnedåb - og igen røg H&M FAA-tunikaen på. Den er altså noget af det nemmeste at style! Og så vækker den en masse komplimenter hver gang... familien var i hvert fald ret vild med den!
CentreretOg til dem der har fulgt med fra starten, er dette jo mit gode gamle spot at tage billeder på! Gode gamle minder ;)

lørdag den 25. september 2010

½ dagens


Topshop blazer, Zara tunika, H&M tørklæde

Stadig strandet hos min mor > jeg bor på min søsters værelse, og kun med adgang til et halvt spejl.. Ikke optimalt :D Men bedre end ingenting!

fredag den 24. september 2010

Quilted Hoody


Jeg er så småt i gang med at skifte mit aflspanings/jogging/sofa-søndag tøj ud. Jeg var blevet træt af at det var kedeligt og laset. Allerede er Asos-blusen og H&M-bukserne en perfekt del af det jeg godt gider bruge en hel søndag i. Det er så afslappet som muligt, men uden at være grimt, forvasket og laset. Og jeg ville gide gå i Fakta med det på! Hvilket bare er et plus for mig.
.....og nu til pointen: Denne hoodie fra Topshop ville være endnu et perfekt supplement! De quiltede detaljer giver lige et mikroskopisk løft til en ellers ordinær hoodie. Hermed tilføjet til den efterhånden enorme London-liste!


Jeg er ikke helt tilbage endnu, bor stadig hos min mor. Men det kribler i fingrene for at sidde og blogge.. Og da jeg tilfældigt fandt denne hoody, måtte den ud med det samme! Umiddelbart skal jeg 'kun' være her til mandag - men 1 uge er faktisk også mere end nok! Jeg savner min lille lejlighed og alle mine ting!

torsdag den 23. september 2010

Update

Nåh, jeg er stadig 'strandet' hos min mor... Der er endnu ikke kommet strøm i min ejendom, og jeg er dybt frustreret! Oveni har jeg så været syg de sidste par dage, så samtidig med at jeg bare gerne vil sove og blive rask, har jeg hængt i telefonen flere gange hver dag, for det er sgu ikke fair det her!

tirsdag den 21. september 2010

...

Jeg har fået en mindre ufrivillig blog-pause :( Da jeg kom hjem fra job i går, viste det sig at strømmen var blevet slukket i min ejendom. Selskabet der ejer ejendommen er gået konkurs, og har ikke betalt deres regninger - dermed har Dong slukket. Æv! Det er sgu lidt unfair, når jeg hver måned betaler til tiden, og derfor ikke er herre over dette!
Så for en kort stund er jeg flyttet hjem til min mor, hvor der er strøm (og fyldt køleskab og en masse tv-kanaler!).
Umiddelbart skulle der gerne være strøm i løbet af i dag igen, but who knows?!

Så jeg vender tilbage når jeg vender hjem igen :)

lørdag den 18. september 2010

Store overvejelser


[Photo] /[Photo]

De sidste par uger har jeg overvejet MEGET om jeg skulle få klippet mit hår. Jeg har er ikke til de helt store eksperimenter, og kunne nok aldrig finde på at blive korthåret. Det tør jeg slet ikke :D
Men sådan en lang page som Lauren Conrad, kunne meget vel være det rette valg. Så har jeg stadig muligheden for sætte håret op eller lave krøller i det. Faktisk har jeg også savnet lidt pande hår i et stykke tid, men er som altid lidt bange for at gå all-in. Men sådan noget fint skråt pandehår kunne sagtens være en mulighed!

Edit: Fandt så lige et billede af Adriana (Jessica Lowndes), i samme stil..

Friday dinner


Topshop blazer, H&M sheertop/tubenederdel/tights, Primark leo-basser, Zara trench, Zara taske, Pieces tørklæde, de elskede læderarmbånd fra kroatisk marked

Jeg er stadig influenza-ramt! Ævs.. Dog kunne jeg ikke sige nej til tilbudet om at spise med kollegaerne i går. Så efter arbejder ræsede jeg hjem og fik en lille lur, og så mødes med dejlige mennesker! Det blev ikke særligt sent (hallo, havde været oppe kl. 5 om morgenen + forkølet = dårlig kombi!).
Derfor orkede jeg heller ikke andet end lidt sort og hvidt, da jeg skulle vælge tøj. Better safe, than sorry... eller noget...

Dagen i dag bruges i sengen, hvor jeg drikker the, ser serier og surfer nettet tyndt! Jeg fryser så snart jeg forlader dynen og sengen, hvilket må være et tegn på at jeg skal blive :D

torsdag den 16. september 2010

Støvle-behov


Når man render rundt med et par stolper som ben (som jeg bestemt gør!), er det en pine at finde støvler! En lang og sej kamp, der er virker uendelig og umulig!
Derfor er jeg altid (jeg mener ALTID!) på udkig efter de helt perfekte støvler. I flere år har jeg sukket over at få et par over-knee støvler - og nu har jeg fundet disse hos DuoBoots. Can you say perfect? Hvis jeg nu sparer og spinker frem til London-turen, tror jeg at jeg skal et smut forbi deres showroom!

***

Hvor er det rart nogle gange at have indlæg liggende klar - især på en dag som i dag! Jeg blev sendt før hjem fra job, og vil nu putte mig under dynen med en pose Halls og masser af the og appelsinjuice. Æv, forkølelse er en dræber!!

Man kan blive overrasket!Eminem er normalt slet ikke i blandt mine yndlings. Derfor overraskede denne performance mig helt vildt! Ved ikke præcist hvad det var med åbningsnummeret til årets MTV Video Music Awards /VMA's/, men noget rørte mig!

onsdag den 15. september 2010

Fine svaler


Vila, 250kr - fandtes i taupe/sort og sort/hvid

Da jeg smuttede i Søstrene Grene i går, kom jeg også forbi en lille butik, der bla. sælger Vila (+ Mulberry, Sonia Rykiel, Rabens Saloner..) - her spottede jeg denne fine svale-top.
Jeg kunne godt overveje at smutte forbi og prøve den. Den ville være fin til på fredag, når jeg skal ud med kollegaerne!

tirsdag den 14. september 2010

Amagerhylde #2

Til mit sidste indlæg om den fantastiske amagerhylde fra ferm LIVING, tippede en anonym læser om at Søstrene Grene havde amagerhylder, man selv kunne dekorere. Jeg spurtede fluks derned, for at kigge nærmere på sagerne. Det viste sig at der var 3 forskellige at vælge mellem og de koster omkring 60kr./stk.De var egentlig fine nok til prisen, og en sjov ting man kan sidde og sysle med, fordi man kan tapetsere de små rum.
Men men men, jeg holdt mig nu i skindet. Der er nu bare noget ved den fra ferm LIVING, der tiltaler mig meget mere. Og så hellere spare de penge :)
Men nu er tippet i det mindste givet videre!

Amagerhylde


ferm LIVING - The Dorm

Jeg har fundet denne fantastiske nye udgave af en amagerhylde. Det vækker masser af minder fra både min farmor og mormors huse. Denne fra ferm LIVING kunne jeg godt finde på at købe i nærmeste fremtid. Så skulle den hænge i mit soveværelse, og skulle indeholde parfumer og neglelakke.
Er du også blevet fristet kan den købes hos CASANOVA Møbler til 699kr.

The wait is over!ENDELIG! Jeg har plantet mig godt i sofaen med en hjemmebagt grovbolle, lidt honningmelon og en kop the. Nu vil jeg nyde sæsonpremieren af Gossip Girl, som blev vist i USA i går.

Rigtig god regnvejrsdag derude :)

mandag den 13. september 2010

Den sidste sommerdag
Jeg var en tur forbi Slotssøen i dag, for at nyde de sidste solstråler inden det sådan rigtig skulle blive efterår (det siger meteorologerne i hvert fald!)... Jeg kan godt lide når vejret er, som det har været i dag. Lunt, med en frisk/crisp vind... Jeg kommer til at savne den sommer!!

søndag den 12. september 2010

Efterårs'strikEn mail fra Vila, og jeg er nu dybt forelsket i deres Living Cardigan til 300kr. Den gad jeg godt kunne gemme mig lidt i... Det er første gang i mit shoppe-stop, jeg rent faktisk overvejer at bøje reglerne... Problemet er bare at jeg ikke kan finde den online nogen steder! Så et smut forbi butikken en af de kommende dage er nok ikke uundgåeligt! Can't resist!

Chok-tilstand!

Okay, jeg var egentlig gået i seng... meeen så skulle jeg lige tjekke FB en sidste gang, og faldt over Acie's opdateing der linkede til hendes blog. Og sikke et chok der ventede mig:
Jeg håber der sidder nogle mennesker ude bag skærmene og har det rigtig dårligt med sig selv! Tænk en gang at man som medblogger, ikke kan respektere de 'krav'/grænser en blogger har sat for sig selv og sin blog fra day 1!? Chokeret er ikke ordet...

Jeg har allerede støttet op om den skønne Acie med et par kommentarer på indlæget. Derudover har jeg slettet ModeBevægelsen fra mine FB-venneliste (+ smidt en lille sviner! Kunne ikke holde mig i ro!)

Nogle mennesker burde ikke have adgang til blogs, hvis de ikke kan andet end at hate og overskride personlige grænser! Basta bum!

Jeg har fulgt Frk. Acie lige siden den spæde start, og 'kender' hende helt tilbage fra før bloggen, hvor hun også huserede på Jubii Debatten... Hun startede en bølge af blogs, den sommer i 2008, og kun ca. en uge efter hendes start, begyndte jeg også. Og se lige hvad hun har opnået på den korte tid! Vildt og meget misundelsesværdigt! Men jeg under hende det hele, for hun er målrettet og har styrken til at klare det meste. Der er mange ting jeg vil savne, men især hendes leg med sproget, er hendes store styrke.

Godnat derude, og sikke et chok mange må vågne op til :(

lørdag den 11. september 2010

Lørdag i gummistøvler!


Asos sweat, H&M denimleggings, Noa Noa gummistøvler, Boots net

Sikke et trist vejr i dag. Derfor har bedrifterne heller ikke været store, selvom jeg havde en masse praktisk planlagt.. hovsa :D Nåh, men fik handlet og vil i aften springe ud i at lave kyllingenuggets a la Maria.. Mums!
Jeg har ikke sådan nogle fancy Hunter-gummistøvler, fordi mine lægge bare er for store :( Men så er det godt med disse Noa Noa-basser (som også er i naturgummi, som Hunters), der er lave i modellen.
Og så fik I også lige set mit gode gamle indkøbsnet igen. Det er i det lækreste tykke kanvas, købt i Boots (London) for ca. 2 år siden til sølle 3£. Det er perfekt til formålet - og støttede kampen mod brystkræft!! What's not to like?!

God aften derude ;)

Fredag / Mojitos!!


Vila skjorte, H&M denimleggings, Topshop blazer, Pieces taske, Zara taske, Primark ballerina'er, H&M blondestrømper, Dior Poppy, armbånd fra kroatisk marked, perleøreringe fra New Yorker

Christ, de billeder blev mørke og grumsede! Og hvad sker der lige for det mutte udtryk!? Jeg var ellers i strålende humør :D
Jeg havde ca. 2 minutter til at tage billeder i går, inden jeg susede ud af døren. Jeg havde nemlig taget den fantastiske beslutning at snuppe en lur. Skulle ud af døren omkring kl. 18.15, og da min veninde ringede kl. 17.30, lå jeg stadig og sov.. ups!
Aftenen gik med venindehygge, store saftige bøffer og hjemmelavede mojitos. Fantastisk aften!

Klunset er jo set før, men jeg er i No-Shopping periode! Og det går overraskende godt. Altså lige bortset fra at jeg til tider føler mig komplet inspirationsløs... Well, det har jo en god gulerod i enden - London!! :D

torsdag den 9. september 2010

HellcatsCheerleading og masser af drama - en serie lige for mig. Hellcats havde premiere i USA i går, og jeg glæder mig til at se første afsnit lige om lidt!

onsdag den 8. september 2010

Pussy Bow

Indtil nu har jeg ikke været helt fanget af pussy bow-trenden.. Meeeen så fandt jeg lige denne fra Primark. Den er egentlig ret fin, og ryger straks på min London-liste! Kan lige se den med et par sorte jeans og ballerina'er. Very ladylike!

tirsdag den 7. september 2010

Dullegrej #4 - Negle

Endelig når vi til sidste indlæg i rækken om mine dulle-rutiner ;)

Neglelak
Det kommer nok ikke som en overraskelse, men jeg sværger til Chanel. Deres neglelakke er for mig, dem der holder bedst. Der er skrevet mange negative ting om Chanel efterhånden på diverse blogge. Lidt ærgerligt synes jeg.. for hos mig holder de bedre end alle andre. Dyre som billige! Udover Chanel kan jeg godt lide Dior, som minder lidt om Chanel-konsistensen.
På mine negle fungerer Depend (ejer ikke nogen selv, men prøver ofte min søsters, for at tjekke holdbarheden), H&M, Gosh, Barry M og andre billigere mærker slet ikke. Med dem kan jeg hurtigt skrabe lakken af igen. Det kan jeg på ingen måde med Chanel. Og så kan det godt være at prisen er skyhøj. Men det er jeg villig til at give, når jeg efter 4 dage stadig kan have helt lakerede negle..

Overlak
Hver gang jeg bruger neglelak, anvender jeg også en overlak, som i øjeblikket er fra Rimmel. Den hedder Salon Manicure Top Coat, og holder på lakken virkelig godt.

Neglefil
Jeg sværger uden sammenligning til denne fil fra Boots (britisk apotek/Matas). Den har 2 sider,

Neglesaks
Når jeg en sjælden gang i mellem skal klippe en negl, gøres det kun med sådan en slags saks.

...det var så mit lille input på hvordan jeg holder mine negle pæne! Jeg bruger hverken neglebåndscreme eller-olie, da det ikke er nødvendigt..

mandag den 6. september 2010

Lige nu:Levende lys, en god kop the (selvfølgelig i yndlings-koppen!), Wozniacki-kampen - sådan tilbringer jeg min mandag aften.
Jeg blev spontant inviteret på middag hos bedstevennens familie i dag, så var først hjemme ca. 20.30... Det var nu hyggeligt!

søndag den 5. september 2010

Sort&Hvid&Leo


Topshop blazer, H&M sheer tanktop, H&M tubenederdel, H&M tights, Primark leo-flats, Pieces tørklæde, H&M halskæde, Mulberry Locked Cosmetic Purse

Mere safe og bailey'sk bliver det vist ikke. Godt med sort, en smule hvidt, og leo på fødderne.

Skøn tur i biffen overstået.. Herlig film! Jeg skulle jo egentlig have givet jer et indlæg om mine negle-rutiner, men det må lige blive udskudt til i morgen.. Sorry! Nu hygger jeg på sofaen med Gossip Girl i tv og blog-læsning. God søndag, derude!

I eftermiddag:Endelig bliver det min tur til at se Toy Story 3.. Og jeg GLÆDER mig!! Har valgt at slæbe min søster (14år), kusine (4år) og tante (38år) med - og så mig på 23.. Det må da siges at dække godt, og giver vel også et ret godt billede hvor bredt en film som Toy Story rammer....

lørdag den 4. september 2010

Outfit / Barnedåb


H&M FAA tunika, H&M tank, H&M tights, Primark ballerina'er, Chanel Riviera, læderarmbånd fra Kroatisk marked

Første del af dagen er brugt til en barnedåb, hvor jeg rendte rundt og legede fotograf. Fun! Aftenens planer er ikke sikre endnu, enten en god slapper på sofaen eller en lille bytur med en veninde..

fredag den 3. september 2010

3-i-1!!


Neutral Pleat Detail Mac, 65£


Hvor cool er det lige? Én trench, men med 3 forskellige udtryk! Den kunne jeg meget vel kigge lidt efter i London! Interesseret? Du kan finde den lige her!

torsdag den 2. september 2010

Close-up
Pølsefingre og pølsetæer.. that's me :D I dag var det dejligt vejr da jeg skulle ud af døren, så jeg valgte at tage sandaler på. Det var faktisk helt fint! Og rart at få brugt dem igen, inden det bliver helt efterår..

Lanvin ♥ H&M


Dagens store nyhed i blogland! Jeg glæder mig... og håber især på lækre ballerinaer.. Så d. 23.november kan bare komme an!

onsdag den 1. september 2010

♥ Primark


Primark AW'10Centreret [INFO]

Når jeg rammer London om 50 dage (ja, jeg tæller allerede ned!), skal jeg uden tvivl i Primark - og gerne flere gange :D Denne gang vil jeg kigge efter en af de to parkacoats på billederne og den strikkede poncho.. De der Primark-folk kan sgu et eller andet, for blandt masser af ragelse findes der bestemt nogle guldklumper!

Georgine
Godmorgen derude :D
Disse smukke Geoginer plukkede jeg i min mormors have forleden. De pynter så fint i min lille stue! Jeg har altid syntes at Georginer var småkedelige og underlige, indtil jeg så disse store pragteksemplarer...