torsdag den 29. juli 2010

Endnu en bog:


Den torsdag jeg tog afsted på ferie, blev der lige tilføjet endnu en bog til stakken. Jeg havde oprindeligt bestilt begge Lauren Conrads bøger, men 2'eren (Sweet Little Lies) havde længere leveringstid, og skulle først ankomme i august. Amazon laver så ofte det at de rykker leveringen frem (H&M kunne lære noget!), og bogen nåede lige at komme med på ferien. Yay!

Og endnu en gang kan jeg kun anbefale at bestille fra Amazon.co.uk. Ikke nok med at man får bøgerne til latterligt lave priser, så kan de altså noget med levering. Min forrige bestilling (bla. The Carrie Diaries) havde jeg bestilt en onsdag aften - og allere lørdag formiddag ankom de!
Så har du ikke noget mod at læse engelsk, bør du tjekke Amazon! :D - og der ryger ikke told på, da bøgerne kommer fra England!

mandag den 26. juli 2010

Tæt på!Lakken er ikke så gennemsigtig som jeg søgte, men den kommer ret tæt på den farve jeg ønskede. Jeg overvejer om man kan blande noget gennemsigtig neglelak i, og måske opnå den der idé der stadig spøger....

Den er forresten fra Pieces (overraskende god neglelak til en flad 20'er) og hedder Deep Sea Treasure

Nogle erfaringer med hjemme-blanding af neglelak? Især med gennemsigtig lak :D

lørdag den 24. juli 2010

13. september
Just Jared

Om under 2 måneder kan vi igen nyde Leighton Meester i rollen som fantastiske Blair Waldorf, når fjerde sæson af Gossip Girl går løs.
I starten af måneden startede holdet optagelserne i Paris, hvilket jeg glæder mig til at se! Jeg har allerede luret billeder på diverse blogs, men da jeg fandt disse billeder af Blair i den gudeskønne Oscar de la Renta, kunne jeg da intet andet end at dele dem. Wow!

Og er det forresten Jack Bass på sidste billede, eller bare en security guard der ligner utroligt meget?! :D

Kom nu 13/9!!

torsdag den 22. juli 2010

Bruno Mars...en af mine absolutte yndlingssange denne sommer! Skøn lyd! Men det er primært pga. Bruno Mars (crazy navn!)og hans lækre stemme.. Lov mig at lytte til noget af hans musik. Især Who is er virkelig smuk!

tirsdag den 20. juli 2010

OuttakeEr helt vild med disse 2 billeder (som faktisk er outtakes), især Kristen Sweart overrasker mig..
(og Robert Pattinson er jo bare en snack :D)

søndag den 18. juli 2010

Risotto-How to..En læser spurgte til hvordan jeg laver min risotto - og selvom folk altid tror det er ih så svært, overrasker det måske hvor ligetil det er!

Ingredienser (2 personer):
1 løg
2 fed hvidløg
Olie
Risottoris - jeg bruger dem fra Føtex' eget mærke, Princip
Hønsebuillon - ca. 1L.
Hvidvin
Parmasan


Grøntsager - jeg elsker især at bruge asparges og sukkerærter!


Fremgangsmåde:
1. Forbered alle de grøntsager du skal bruge. Hak løg og pres hvidløget, så det står klar i en skå. Skær/hak de grøntsager du vil tilsætte til sidst.
2. Olie i en stor gryde. Hellere en god stor gryde, end en lille kasserolle. Der skal være god plads til at røre rundt.
3. Når olien er godt varm tilsættes løg, som kun steges i kort tid. Tilsæt dernæst hvidløg og ris - som skal stege til risene er næsten gennemsigtige/klare. Sørg for at røre godt rundt, og hellere for svagere varme, end at det hele brænder på.
4. Tilsæt ca. 1½ dl. hvidvin - og lad koge ind.
5. Nu til det vigtige. Bouillonen skal tilsættes lidt ad gangen, mens man hele tiden rører i risottoen. Dette fortsættes de næste ca. 15min.
6. Smag på din risotto, der næsten ligner grød. Risene skal være bløde med lidt bid i.
7. Tilsæt nu dine grøntsager og en håndfuld friskrevet parmasan. Man kan også tilføje en klat smør, men det plejer jeg nu ikke at gøre.
8. Serveres rygende varm, enten som den er eller (som jeg plejer) med kylling og frisk spinat til. Mums!

- Man kan forresten sagtens udelade hvidvinen, hvis ikke man lige har noget hjemme. Så springer man bare punkt 4 over. Det vigtige ved en risotto er at man aldrig går fra den, for der skal røres næsten hele tiden. Og husk; hellere svag varme (jeg plejer at have min kogeplade på nr. 3-4) end at den brænder på!

Velbekommen! :D

fredag den 16. juli 2010

Jeg læser...Med på ferien har jeg medbragt en ordentlig stak bøger! Ferier er altid min bedste læsetid...
Og eftersom jeg læste 5 bøger + utallige blade da jeg var afsted i 14 dage i januar (og enda løb tør 2 dage før vi skulle hjem), har jeg denne gang helgarderet mig. Jeg gider ikke mangle bøger! Men når vi nu skal køre både derned og hjem, bliver der masser af læsetid.

torsdag den 15. juli 2010

Pakket og klar!Jeg havde ellers svoret at jeg aldrig ville flashe mig selv i sweats, men så skete det alligevel :D Dette er klunset jeg skal køre i, så det gjaldt om at finde noget virkelig behageligt. Da jeg så disse bukser i H&M til 129kr, var jeg solgt med det samme. De er i samme stil som den nederdel jeg viste i går..

Nu går der ikke længe før jeg bliver hentet. Dagen er brugt på at pakke det sidste og få lejligheden til at se nogenlunde ud.. Jeg har pakket alt for meget, men det er skisme svært at vurdere når det gælder om 19 dage!

Helt stille bliver der ikke her på bloggen - jeg har planlagt et par indlæg, ikke til hver dag, men bare lidt hyggelæsning ind i mellem :)

Jeg håber I alle får nogle fantastiske dage, hvad end I skal ud og rejse eller bare nyde den danske sommer! Adios :D

onsdag den 14. juli 2010

En sjældenhedI går og i dag har jeg været ude for at købe lidt til ferien. Jeg hapsede blandt andet disse to nederdele - hvilket ellers er en beklædningsgenstand jeg ALDRIG køber... Men disse måtte med hjem. Den første blomstrede fra Vero Moda på udsalg til 75kr - Den anden er fra H&M, i lækkert jersey-(sweat)stof til 129kr.
De skal nok blive gode på ferien!

Jeg går så småt og pakker herhjemme, skal afsted i morgen nat, men bliver allerede hentet af min mor i morgen eftermiddag.

tirsdag den 13. juli 2010

Endnu et år..


Jeg opdagede lige at bloggen havde fødselsdag i går - jeg var ellers overbevist om at det først var på torsdag!

2 år, 967 indlæg, 134 læsere - alt i alt meget mere end jeg nogensinde havde troet det ville blive til!

Igen skal alle I læsere have et kæmpe tak - alle jeres kommentarer luner! Om det så bare er et lille hej, synes jeg det er noget så hyggeligt og dejligt at I gider bruge det ene minut på at kommentere..


Så skål! Skål for forhåbentligt flere år, flere indlæg og flere læsere...


Kroatien 2010

Centreret

Når vi ankommer til Kroatien på lørdag, skal de første dage blandt andet gå med at besøge nationalparker, hvor der især findes de smukkeste vandfald!! Det glæder jeg mig så meget til.. Derudover skal vi også på nogle sejlture, hvor man kan være så heldig at se delfiner - en af mine store drømme (hvilken kliché!)..

I dag skal jeg have klaret et par praktiske ting til turen; Købe et par ekstra solbriller, solcreme/aftersun, flere leggings, nogle tanktoppe og måske lidt undertøj..

Photo

mandag den 12. juli 2010

120710Når der ikke sker det helt store (andet end at jeg som resten af DK vist snart smelter væk!), kan man jo altid lige smide et mad-indlæg :D
Aftenens mad: Risotto m. asparges, ærter, sukkerærter + kyllingestrimler stegt i sød chili sauce. Mums!

Og hey, kun 3 dage til at jeg drager afsted på ferie! Glæder mig helt ustyrligt!

Igen igen igen..(GEEK ALERT)

Smutter lige i bio en sidste gang, inden jeg skal på ferie. Skal mødes med 2 kollegaer, som også er glade for Twilight! Win!
Jeg er btw. Team Edward, all the way! Og synes han er fantastisk i denne film. Derudover elsker jeg Rosalie, Emmett og Jasper, der alle har oppet sig så meget!
Men alt ved denne film er bare bedre! Jeg kan stadig ikke få armene ned...

(GEEK ALERT OVER!)

Photobucket

søndag den 11. juli 2010

KrølletEt halvt billede af mit outfit fra i går. Jeg var til middag og masser af snak hos en veninde jeg ikke har set i flere måneder... Så da jeg var på vej hjem i nat kl. 01.30, synes jeg da lige at jeg skulle prøve at tage et billede :D
Brune fødder, røde negle, en luftig hvid skjorte (som vist var blevet liiidt krøllet!) - dét er sommer! Centreret

lørdag den 10. juli 2010

Outfit fra i går


H&M top, denimleggings, Shoe Biz sandaler, neglelak, øreringe og tørklæde - fra Pieces, Topshop blazer


Outfit fra i går, til grill-halløj med gode venner. Herlig aften! Lækker mad, kold hvidvin og masser af grin.. Det var først da jeg skulle cykle hjem i nat, at jeg måtte tage blazer og tørklæde på! Tænk at kunne sidde ude i kun en tee indtil midnat!

Next stop: Haven! Sol, kold cola, en god bog... Me likes!

fredag den 9. juli 2010

SommerlydIkke fordi det er verdens bedste sang, men når jeg er sammen med vennerne hører vi denne ret mange gange. Og når Shakira synger Waka Waka går vi amok :D

I aften skal jeg til grill-halløj hos bedstevennen... Det skal nok blive en fantastisk aften med masser af Waka Waka ;)

torsdag den 8. juli 2010

Om én uge:...skulle jeg gerne sætte kursen mod 14-dages daseferie i Kroatien efterfulgt af 4 dage i smukke Østrig. Det kan ikke beskrives hvor meget jeg glæder mig! Vejret ser da indtil videre ganske lovende ud :D
Jeg har det sjovt med den varme. Her i DK synes jeg 25grader er rigeligt - hvor jeg i syden sagtens kan klare 40grader uden at omkomme...

Lige nu venter jeg bare til at det bliver onsdag kl. 13.30 - så har jeg officielt ferie!! Det trænger jeg så meget til!

onsdag den 7. juli 2010

Aftenens + et par køb ;)


Topshop blazer, Only tankop, denimleggings, Zara ballerina'er, Friis armbånd, H&M tørklæde, Pieces clutch

Jeg har igen været i biografen for at se Eclipse. Denne gang med min tante på næsten 40. Vi havde det super hyggeligt, og snakker om alt mellem himmel og jord. Hun har både læst bøgerne og set filmene, så jeg var klar da hun spurgte om jeg ville med.

Sammen med mit outfit fra i aften, kom der også lige et par køb. Tørklædet er fra H&M til 70kr (farven er svær at fange, men bundfarven er mere pudder'like end det ser ud til) og den lille clutch er fra Pieces til 120kr.

Nu: FODBOLD! :D Jeg håber på Spanien! - hvilket jeg ikke burde skrive, for hver gang jeg har satset på et hold er de røget ud... først DK, så Brasilien, så Argentina.. coincidense, I think not! :D

tirsdag den 6. juli 2010

Sælger ud..

Jeg har besluttet at sælge lidt ud af mine tasker. Disse bliver bare ikke brugt nok til at jeg kan forsvare at have dem stående. Er der en du er faldet for kan du finde min Trendsales-profil her.
Eller byde her på bloggen... :)

Tørklæde med flæserDette tørklæde snuppede jeg også med fra Pieces i fredags. Kunne ikke stå for den fine pudrede (lyse Particulière) farve og flæsekanten hele vejen rundt.. Det kostede 129kr. :)

mandag den 5. juli 2010

Røde negle fra PiecesI fredags var jeg et smut i Lyngby Storcenter, hvor jeg fik købt lidt forskelligt. Det første jeg faldt for var denne fine neglelak fra Pieces. Normalt køber jeg af princip ikke 'billige' lakke, fordi de bare aldrig er gode på mine negle (Depend er eks. elendig på mig :( ).. Jeg var dog så vild med denne farve at jeg tillod mig at bruge 20kr (!!!!!), for at finde ud af om jeg kunne pull of en så klar rød. Og synes egentlig det er ganske fint... kan da slet ikke vente med at bruge den på ferien når jeg har fået en bedre kulør..

Hvis jeg hurtigt skal sige lidt om Pieces-neglelakke, er den lidt tynd, men super nem at lægge. Denne farve er opnået med kun et lag. Jeg ved endnu ikke med holdbarheden, da jeg først i aften har lagt et ordentligt lag... Men til de 20kr går det nu nok, hvis den kun holder til en enkel aften.

Sommerblogleg

Frk. 2300 har tagget mig i en blogleg, denne gang en sommer-udgave. Og som altid er jeg frisk på at lege med. Som hun selv pointere, skal jeg jo have lidt at lave mens jeg ser Tour de France..Denne blogleg går grundlæggende bare ud på at indsætte denne sol i et indlæg, hvor man også svare på nedstående spørgsmål samt tagge 4 andre bloggere. Så simpelt er den simpelthen!

Nævn 3 ting, som du især godt kan lide ved sommeren:
1) Lange, lyse, lune aftener/nætter!
2) Humøret. Alle kan pludselig gå på vandet, så længe det er varmt og solen skinner..
3) 'Mad'; Altså danske jordbær, danske NYE kartofler og danske ærter! Så lækkert!


Nævn 3 ting, som kan være træls om sommeren:
1) MYG! Gå nu væk!!!!!
2) Soleksem... ikke noget jeg lider meget af længere, men nøj hvor har jeg været ramt gennem tiden :(
3) At den slutter alt for hurtigt..


Hvad kan du bedst lide at lave, når det er godt vejr?
En god grill-aften er noget af det bedste. Hvor man har samlet gode venner, lavet lækker grill-mad, drikker kold hvidvin og sidder ude til langt ud på natten!

Hvilken blomst er din yndlings?
Jeg har altid syntes at gerbera var så fin og enkel. Gerne i fersken/lyserød udgave!!

Hvad er din yndlingsfarve?
Jeg går ud fra at sort ikke må nævnes :D Så bliver det nok koral, fordi den er så fin og 'stille'..

Hvad er din yndlingssommerret?
Grill-mad :D Nye kartofler, gode grillede bøffer/spareribs/grillet svinemørbrad, kartoffelsalat, lækre salater, flûte... Mums!

Hvad er din yndlings-issmag?
Chokolade... Aldrig er der noget der kommer op på siden af en lækker chokoladeis!

Har du en drømmerejse? Hvis ja, hvilken og hvorhenne?
Jeg har længe drømt om at hove et par måneder ud af kalenderen, tage til USA og leje en bil. Så skulle der ellers bare cruises rundt, fra kyst til kyst. Igennem de store byer, men også de helt små hvor der måske kun bor et par hundrede... Så store kulturforskelle, synes jeg ville være super spændende at opleve!

Hvilken sommerferierejse har været den bedste? Hvorfor?
Puh, den var svær! Alle charterferierne i barndommen var så skønne. Alle sommerhusturene var hyggelige. Alle storbyferierne har været fantastiske. Skal jeg vælge én ud, må det være de 3 uger i USA/Canada i 2003, hvor jeg var afsted med 59 andre unge. Vi oplevede en masse, og det var der min kærlighed til New York startede for alvor!

Hvad bruger du af badetøj og hvordan ser det ud?
Jeg har lidt af hvert, men primært bruger jeg sort (så ser min barm ikke så voldsom ud, som den egentlig er :D). Jeg har et sæt fra Change med en alm. bh-model og et sæt fra Triumph med en fin halterneck - begge med hotpants/hipsters til..

Hvad skal du lave i sommerferien 2010?
I næste uge (torsdag nat) rejser jeg næsten 3 uger til Kroatien... Jeg skal afsted med familien, på rigtig bil-ferie. Min mor er ikke glad for at flyve, så vi tager bilen.. Jeg glæder mig helt vildt til 3 uger i sol og varme. Masser af bøger, god musik, brætspil, kolde drinks og masser af hygge!


Jeg sender den videre til, og håber de også vil lege med :Dsøndag den 4. juli 2010

DessertJeg har lige spist et stykke chokoladekage (Amo Let-Bag, kun 180kcal for et stykke, me like!) og danske jordbær.. Mums!

Pynt til iPhone

I denne ugen modtog jeg endelig de fine covers til min iPhone.. Og de skuffer bestemt ikke! De er i 'lækkert' tykt gummi - og der fulgte 'film' med til skærmen. God service!
Min kusine har allerede overtalt mig til at også at købe til hende, så er den fødselsdagsgave da klaret :D

lørdag den 3. juli 2010

Dagens


Saint Tropez tunika + Shoe Biz sandaler

...mere rakte fantasien ikke til, da jeg skulle finde tøj i dag. Jeg har været til stor rund fødselsdag i familien, og skulle derfor sidde inde i længere tid. Gudskelov var der der en græsplæne vi kunne smide os på, når der lige var pause mellem retterne.. Sandalerne røg hurtigt, og så var der vandkamp :D

Fredag på farten..


Only tanktop, H&M bukser, Converse flipflops
(bukserne er købt torsdag til 179kr - fantastisk behagelige!)

Yes, yes.. endnu en dag hvor jeg dårligt har været hjemme...Ud af døren kl.7.30 - arbejde - lure/shoppe i Lyngby - hente min søster hos veninde - lave gave til min onkel, vi giver tilskud til noget kamera-objektiv, og jeg skulle så male/skrive på et lærred der skulle lægge op til det - hjemme kl. 22.15 - ringer til bedstevennen, han sidder hos et af vores vennepar - 5min efter står jeg hos dem med en flaske asti under armen.

Ih jeg glæder mig til ferie, kun 8 arbejdsdage!!!

torsdag den 1. juli 2010

01.07.10Centreret

Jeg føler efterhånden dårligt jeg er hjemme... Ikke at det er dårligt, men min lejlighed ligner en krigszone, og opvasken har snart overtaget mig køkken!
Min aften er brugt i barndomsbyen - min mor inviterede spontant på røde bøffer og nye kartofler lige hentet hos bondemanden. Og lækker grillmad med familien siger man da ikke nej til ;)
Bagefter kørte vi ud og så solnedgangen, mens vi spiste lækre is! -det er min med flødebollen :D

Bio-date...


Topshop blazer, H&M tee, denimleggings, Zara ballerina'er, Chanel Miami Peach, Mulberry Jody

...altså ikke noget frækt, bare med veninden i går. Vi så jo Eclipse, og jeg er stadig helt høj over den film! Se den :D