mandag den 31. maj 2010

Mandag morgen


Alt tøj fra H&M; sheer tank, sort tank under, cardigan, tubenederdel, tights.
Dertil Glitter halskæde og Zara ballerina'er


Dette var mit kluns i ca. 3 timer i morges... siden jeg kom hjem igen ved 9-tiden har jeg ligget brak på sofaen, og det gør jeg nok et par dage endnu - selvfølgelig lige de dage hvor sommeren gerne skulle komme tilbage, typisk!

Håber I får nydt det lækre vejr!

RamtJeg var tidligt oppe for at åbne på jobbet, men måtte bukke under og tage hjem igen. Hele natten er gået med at hoste og pruste. Nu gider jeg altså ikke det her influenza-halløj mere!
Derfor har jeg allieret mig med SATC, Oreo's Eurowoman og et skud c-vitaminer i form af appelsinjuice med ananas.

søndag den 30. maj 2010

Hellow summerDet kunne godt ligne at sommeren endelig kommer tilbage... håbe håbe håbe!

Den nye kjole


Vila Area Dress, 300kr

Lige et par bedre billeder af kjolen jeg havde på i går.. Købte den i ren nødstilfælde i fredags, men allerede nu elsker jeg den højt! Altså flæser, pudder og florlet stof kan kun blive et hit denne sommer (i hvert fald hos mig!)..

LØRDAG


H&M cardigan, Vila kjole, Topshop ballerina'er


Hairpiece købt gennem Jubii Debatten, MbyMJ øreringe, Chanel Particulière

I går var jeg først til bryllup og reception hos et af mine gode vennepar. Det var en rigtig god dag, og de strålede om kap med solen! Jeg synes dog stadig det er underligt at mine venner er begyndt at blive gift! Har 2 barndomsveninder der også skal giftes i løbet af sommeren, det føles altså halvunderligt!
Direkte efter receptionen susede jeg hjem til min mor, hvor hele familien var samlet til min søsters fødselsdag.
Arh det var en skøn dag, fyldt med masser af grin og lækker mad. Good times!!

I dag flader jeg ud på sofaen, jeg er aldrig sluppet helt af med den der forkølelse, og i dag er det bare rigtig slemt.. Men med en kop the og SATC på dvd'en går det nu nok alligevel!

torsdag den 27. maj 2010

Love is all around...


H&M cardigan, Vero Moda + Aids Fondet 'Love is all around' t-shirt, Ellos chinos, Zara ballerina'er, MbyMJ øreringe, Chanel Particulière

...i hvert fald ifølge t-shirten, i den virkelige verden - not so much! T-shirten købte jeg for godt en måned siden, og den var faktisk min allerførste t-shirt med print i mange år! Synes nu den er fin over et par chinos.. Og med de 129kr støttede jeg et godt formål ;) Det tæller jo også!

Dagen er brugt på job og lille shoppetur. Først skulle jeg have en bryllupsgave til lørdag, tjek! Dernæst gave til min søster der har fødselsdag i morgen, pas! Hvad giver man lige til en teenager med stort T, der fylder 14 og er noget så forkælet? Jeg er helt på bar bund!
Sidst men ikke mindst ville jeg forkæle mig selv med en af de nye Chanel-neglelakke, pas! Matas havde åbenbart ikke modtaget dem endnu, men lovede at de ville være der inden en uge!

Nu har jeg plantet mig i sofaen hvor jeg ser Paradise (jeg har ikke tv3, og betaler mig stadig fra det på ViasatOnDemand, så skal lige have set afsnittene fra tirsdag og onsdag). Derudover skal jeg have set finalen af American Idol og danset en omgang Zumba herhjemme på stuegulvet :D
Og lige fordi både Paradise og Idol er i finalefasen, kobler jeg lige fra alt, så ingen blogs, intet Facebook, ingen netaviser og ingen Jubii Debat til mig, før jeg har fået set begge dele senere..
So long :D

Haps....??


Så skulle de nyeste Chanel-lakke gerne være i butikkerne... Jeg rablede allerede om dem tilbage i februar, og er stadig ret spændt på at kigge nærmere på 517. Mistral og 537 Riviera.
Jeg skal alligevel et smut i byen i dag for at købe bryllupsgave til 2 gode venner der skal en tur i kirken på lørdag - så mon ikke jeg lige kan finde vej forbi Matas..... :D

onsdag den 26. maj 2010

Jeg har fået...Annette fra Drømmelivet har sendt denne award videre til mig, og sådan noget kan kun smigre mit bløde hjerte!

Reglerne:
- Kopier awarden ind på din blog for at vise, at du har modtaget den.
- Tak og link til den der har givet dig den.
- Link til 7 andre bloggere og spred lidt glæde ved det.
- Fortæl 7 ting om dig selv.

Æhm... jeg kan ikke lige overskue hvem der har fået award'en, pinligt I know! Så jeg laver klasikkeren (...klichéen måske?), og tager ALLE! ;)

Så er der lige det om de 7 ting om mig.. bum bum...
1. Jeg er afhængig af serier! Og det er ikke nok med dem der kommer løbende på dansk tv. Niks, jeg skal have dem dugfriske fra USA!
2. Jeg er danse-typen når jeg er i byen. Et hurtigt smut i baren for at hente en drinks, men så stryger jeg også straks tilbage på dansegulvet!
3. Jeg elsker at bage og lave mad. Det behøver ikke være store kulinariske eksperimenter, men noget så enkelt som at lave en lækker salat og stege et stykke kød er ren terapi!
4. Lige mht. madlavning, kan jeg afsløre at jeg hader at skrælle kartofler og hakke løg!
5. Mit vasketøj har en tendens til at blive hængende i alt for lang tid... Jeg har ikke noget mod at vaske tøj og hænge det op - men at tage det ned igen og lægge på plads er da noget af det værste!
6. Jeg har (pinligt) let til tårer når det kommer til tv/serier! Det kan være over alt lige fra Supernanny (skrev jeg virkelig det!?!) til Grey's Anatomy (som er den serie der trækker flest tårer!)
7. Jeg har lagt hele min livsstil/kost om, træner Zumba 2 gange om ugen (+ det løse hjemme i stuen) og prøver generelt bare at leve et bedre liv. Resultatet so far er 2½ kg! Jeg lever stadig godt, men har valgt at prioritere det daglige kalorie-indtag lidt anderledes.. No rush, jeg tager det i mit tempo!

8. JEG VILLE ØNSKE BLOGGER HAVDE SMILEYS! MEN ÅBENBART IKKE NOK TIL AT SKIFTE TIL EKS. WORDPRESS....

Æhm... og det var så det... Hvis du læste med så længe, så thumbs up, hvis ikke så forstår jeg godt :-P

Bonus: et billede, fra Madame Tussaud's i New York, 2007
Centreret

tirsdag den 25. maj 2010

Se hendes kjole.. den er gul som solen..Som mange andre bloggere har jeg været ret spændt på at se SATC-pigernes outfits fra verdenspremieren. Og noget af det første jeg gjorde da jeg kom ind ad døren her til aften var da også finde nogle billeder.. Især SJP tog mig med storm! Wow en smuk kjole - selvom jeg normalt slet ikke er til gul! Men alt er bare rigtigt... snittet, farven, stylingen... wow wow wow altså!

Photo: Sleekstyle

mandag den 24. maj 2010

Til søsters fødselsdag!


Only blazer, Vero Moda top, H&M denimleggings, Zara ballerina'er, H&M blondesokker
Pieces tørklæde, Mulberry locked cosmetic purse, Chanel Particulière, MbyMJ smykker

Dagen er brugt i godt selskab og med masser af grin! Blandt andet har vi brugt lang tid på at diskutere hvilken reklame der er bedst; Krokodillen fra Tulip eller Havenisserne fra Viasat.. Den endte vist uafgjort!

You Don't KnowDenne sang kører lige nu på repeat hjemme hos mig.. mmmhh det er god musik i mine ører..

Dagen kommer til at stå i familiens tegn; Søsters fødselsdag med den ene halvdel af familien.. Jeps, vi er så mange mennesker at det skal deles op! Ellers ville vi være rundt regnet 45 i alt!
Anyways, så vil jeg også lige brokke mig! Hvorfor er det lige at jeg vågner kl. 7.30 på en helligdag? Christ altså.. jeg skulle jo sove længe...

søndag den 23. maj 2010

For 170kr H&MI går var jeg et smut i H&M for at købe nogle solbriller (en af ungerne på jobbet havde sat sig på mine andre - ups :D). Og sørme om der ikke lige var kommet en ny sending af de nok så kendte sheer-toppe til 40kr! Så der røg lige en sort og en hvid med hjem.. Sidst men ikke mindst, måtte jeg også have en ny bunke elastikker. Aner ikke hvor alle mine andre bliver af!?!?! Er jeg den eneste der har en elastik-tyv boende? (FOR DET KAN JO SLET IKKE VÆRE MIG DER BARE ER ET RODEHOVED!)

lørdag den 22. maj 2010

FAA


Der var ikke så meget der fristede mig fra H&M's super-hypede FAA-kollektion. Denne tanktop (SOM ENDDA ER FRA HERRE-KOLLEKTIONEN) synes jeg dog er ret fin!Og så var der også lige disse bukser, som næsten skriger mit navn! De er selvfølgelig udsolgt! Pokkers! (JEG KUNNE IKKE LIGE FINDE ET STØRRE BILLEDE, SORRY!)

Centreret

fredag den 21. maj 2010

FredagklunsZara cardigan, H&M top, Pieces denimleggings, Zara ballerina'er, H&M halskæde, Chanel Tendresse

Det er altså svært at finde ud af det med tøjet, når vejret skifter sådan! I morges kl. 7 da jeg skulle vælge tøj var det godt overskyet og blæste en del - hen over middag blev det høj sol og 20grader.. Forvirrende much!?

Sandal


S// Bar sandaler, 450kr hos smartgirl.dk

Der er de jo! Lige de sandaler jeg har sukket efter og været på udkig efter siden efteråret!
Det startede dengang Milla købte nogle fine sandaler hos Revolve Clothing. De røg lynhurtigt out of stock, og siden da har jeg tjekket hver uge om de mon var tilbage.
ENDELIG har jeg fundet en erstatning; ovenstående S//Bar-sandaler til 450kr! Haps!Jeg kender jo allerede til mærket og ved hvad jeg kan forvente - samt hvilken størrelse jeg skal have. Bonus!

torsdag den 20. maj 2010

Topshop parka

Centreret

Som lovet (...godt nok i går...), billeder og et par ord om parka'en fra Topshop:
Mønstret er mere grønt end brunt, som jeg egentlig troede.. Jeg er vild med alle de muligheder i forhold til at spænde ind og folde ærmerne op. Det giver lidt mere, end hvis den bare var lige op og ned.
Den er rimelig tynd i stoffet og som I nok kan se, lettere gennemsigtig!
Mht. størrelsen er den til den store side - jeg har taget en str. 16/44, men var lidt bekymret pga. barmen. Men der er masser af plads, også til en tyk strik under hvis det skulle blive aktuelt.
Først var jeg lidt i tvivl om mønstret var mig, men da jeg skulle afsted på cykel, og det begyndte at regne, smed jeg den alligevel på. Og jeg synes egentlig det er rart den ikke bare er sort som sædvanligvis!
On the downside, man får kæmpe-hofter i den, tilgengæld giver den god talje pga. snørerne :D
Derudover har den ultra-lange ærmer! Ved ikke om jeg har unaturligt korte arme eller ej, men ærmerne når ud til fingerspidsen når de er foldet ned! Der er dog en strop (inde i ærmet) som man kan knappe fast, således at ærmerne bliver 3/4...

Og det var vist det :)

onsdag den 19. maj 2010

Sorry!

CentreretDet er ikke meget jeg får skrevet for tiden! Og slet ikke noget særligt interessant.. Truth is, når jeg kommer hjem fra job er jeg fuldkommen smadret i disse dage! Det har dog hjulpet gevaldigt de sidste par dage at vejret ligner sommer!

Til gengæld vil jeg da lige dele dette billede af Frk. Kristen Stewart, som er en del af hendes covershoot til Elle for Juni måned. Virkelig overraskende og utroligt flot billede af hende! Selve coveret er ikke fantastisk dog..

tirsdag den 18. maj 2010

Fainting goats!På en dag hvor:
  • Jeg stadig er i chok over sæsonafslutninge på GG her 13 timer efter jeg så det
  • Har modtaget min Topshop-parka (pics og anmeldelse kommer i morgen)
  • Det føltes som sommer
  • Jeg gik rundt på Frilandsmuseet i 4 varme timer (nøj hvor var det kedeligt - men vejret opvejede det bestemt
  • Har danset Zumba på taget af byens butikscenter
.....har jeg ikke noget klogere at vise og skrive om end denne video!
Det var selveste Kollega der anbefalede mig at søge på Youtube efter Fainting Goats - og ja, det er fanme sjovt! Men der skal nu heller ikke meget til at underholde mig.. først tænkte jeg dyremishandling, men endte alligevel med at sidde og skraldgrine...

mandag den 17. maj 2010

Dagens neglelakDagens kluns er ikke videre spændende, så derfor lige et billede af hvilken lak jeg lige har lagt. No. 495 Mica Rose fra Chanel. En rigtig yndig tøse-lak, som jeg slet ikke har brugt nok! Farven er helt svag lyserød, med den fineste glimmer.. Mere prinsesse bliver det vist ikke :D

søndag den 16. maj 2010

Store bagedag!

Min søndag er blevet brugt på at stå i køkkenet! Har fået bagt ynlingsbollerne, havreboller, og 2 plader pizzasnegle.. Så er næste uges morgenmad og snack til frokost klaret!

lørdag den 15. maj 2010

Polterabend


Vero Moda kjole, Only balzer, Zara ballerina'er, Pieces halskæde, Chanel Inattendu, River Island nitteøreringe

Jeg var til mit livs første polterabend i går - sikke en fest! Og lige et råd; poledancing+forstuvet skulder+trykkede ribben= Not a good idea! Shit hvor har jeg ondt i dag! :D
Men alt i alt sjov aften, gode drinks og lækker mad! Vi endte med at mødes med gommens polterabend, rigtig sjovt! I dag skal jeg vist bare pleje mit ømme hoved! Så det kedelige regnvejr gør mig bestemt ikke noget!

onsdag den 12. maj 2010

Hot chocolate

Jeg har plantet mig i sengen, væbnet med dyne, gode serier (Glee, American Idol m.fl.) og ikke mindst en kop varm kakao i yndlingskruset.
Shopping is my cardio - yndlingscitat fra Carrie Bradshaw! Det fine krus (som er mit! ingen får nogensinde lov at låne det :D) er købt i HBO-shoppen i New York, tilbage i marts 2008.. Hyggelig lille butik, med alverdens gear fra bla. SATC..

ParticulièreI hverdagene er jeg ikke så god til at få brugt min yndige Particulière - synes ikke den egner sig helt til mit job. Men nu er det lang weekend, og jeg skal til polterabend på fredag = glimrende mulighed for at få luftet den lækre farve igen!


Jeg er stadig småsyg og energi-niveauet er lig nul! Rgitig trist, og så hjælper det kedelige vejr slet ikke på det!

søndag den 9. maj 2010

Parka


Camo Net Pac-a-Parca

Pga. en fejl hos ASOS er min bestilling blevet slettet :( -hvilket de selvfølgelig beklagede, og håbede at jeg ville genbestille sagerne.
Sagen er så den at jeg allermest har brug for en parka/regnjakke - og nu i stedet har købte denne fra Topshop..
Btw. med NUS-nummeret 09689386509385584938 fik jeg lige scoret 10 % - Tak Charlotte!

Nu er spørgsmålet så bare om jeg stadig genbestille fra ASOS........ What a dilemma! For har jo stadig det der bryllup om små 3 uger - og intet brullups-agtigt at tage på!

Frk. Spontan!


Lørdag:
H&M er storleverandør! Top, cardigan, tanktop (under), tubenederdel, tights fra H&M, Zara ballerina'er & Glitter halskæde


Jeg skulle have været til middag med nogle gode venner i går - men måtte aflyse pga. dum influenza. I løbet af aftenen fik jeg så både opkald og sms'er om hvor meget jeg var savnet, og at der var både the og cola... efter lidt overvejelse, tog jeg mig sammen og gik i bad - og smuttede som en stor overraskelse lige forbi! Det var hyggeligt, selvom jeg ingen stemme havde og kun drak vand! Så bare kald mig Frk. Spontan! Der er sgu ingen der skal tro at jeg er kedelig :D (selvom min hals nok helst ville have haft at jeg var blevet under dynen!


Fredag:
H&M cardigan, Only tanktop, Ellos chinos, Converse, Pieces tørklæde
Centreret
.... og lige flash fra fredag... Nothing much!

fredag den 7. maj 2010

Crash!

Jeg har lagt mig med en ordentlig omgang influenza, og har derfor haft en lille kort pause. Jeg vender forhåbentlig snart tilbage med ny energi! So long, blogland!

onsdag den 5. maj 2010

Mulberry Drew


Fine Drew var tæt på at blive en del af min samling da jeg lurede i Mulberry i søndags.. 850kr, og det ville have været min! Men fornuften pustede mig i nakken, og jeg lagde den fra mig.. Men åh hvor den stadig sværmer i tankerne!
Er dog ikke sikker på hvor meget jeg ville få den brugt, men lille og fin er den!

tirsdag den 4. maj 2010

Nye striber


H&M cardigan, H&M top, H&M denimleggings, Zara ballerina'er

Den stribede top købte jeg også i søndags - det er den billige fra H&M til 40kr, som bla. Charlotte har købt i ensfarvet. Men jeg fandt den (desværre) kun med striber.. Fin og lækker er den altså til den pris!

ZumbaJeg er lige kommet hjem efter min første time Zumba, og jeg kan kun sige: FANTASTISK!
Man bliver i top-godt-humør, får rørt sig godt, og danset en masse! Det bedste? Instruktøren fortalte at man kan forbrænde op til 1000kcal!!! Det er da sindssygt! Jeg skal afsted igen på lørdag, og forhåbentlig de kommende tirsdage/lørdage..

mandag den 3. maj 2010

Pieces kan også det med ankelstøvler...Spottede disse støvler i flere Bestseller-butikker i går. Pieces' bud på de hypede og ombloggede ankelstøvler fra S//Bar.. 500kr og de er dine :)

Pieces-kjole


Pieces kjole, H&M cardigan, H&M leggings, Zara ballerina'er, H&M tørklæde, MbyMJ smykker

Sådan har jeg tøffet rundt i dag. Startede i min nye afdeling i dag, og det skal sgu nok blive godt! Jeg skal arbejde sammen med Kollega + hans bedste ven, og jeg forudser allerede en fantastisk sommer! Jeg er i hvert fald deres yndlings-drille-offer! Jeg klager ikke..

Kjolen/tunikaen var et af mine andre køb fra i går. Den er super lækker og perfekt til min forårs/sommer-garderobe! Jeg hapsede den også i hvid, og fortryder næsten allerede at jeg ikke også fik købt den i taupe/muldvarpegrå... Den kostede forresten 130kr, har 'bred' bryderryg og en rund udskæring med små pliseringer :)

søndag den 2. maj 2010

Hoptimist #2

Disse to Hoptimister er flyttet ind på min reol..
Fru Bimble og Hr. Bumble (ja det hedder de faktisk! :D)

lørdag den 1. maj 2010

iPhoneJeg har efterhånden fået flere spørgsmål fra jer søde læsere om min iPhone.. Lovede også da jeg købte den at jeg ville komme med en anmeldelse.. Og her er den så:

De funktioner jeg især er glad for:Opkald: Super smart. Man trykker på knappen 'Telefon', og man kan nu vælge om man vil ringe til en favorit, en af de seneste, gå i kontakter eller selv trykke nummeret. Hurtigt og nemt!

Beskeder: Det fantastiske her er at man kan se hele den sms-samtale man har haft. Det er ikke normal indbakke, men en oversigt over dem man har udvekslet sms'er med. Genialt!


Kalenderen: Fungerer perfekt (især for sådan en som mig, der har droppet den alm. Kalender - den fyldte for meget i tasken!). Det er nemt at navigere rundt, og ikke mindst at oprette begivenheder. På de dage hvor der er en prik - har jeg en aftale. Ret smart!


Applikationer:
Endnu en gang er det virkelig genialt. Man går i App Store, og kan nu vælge fra alverdens apps. Både utallige gratis (we like!!) og endnu flere der koster et givent beløb. Jeg har endnu kun hentet gratis apps, ex. Facebook, Kino.dk, Imdb.com, DMI, TV2 Nyhederne, Rejseplanen og et par radiostationer.


Kamera: Ganske udmærket på en telefon! Jeg har allerede et lille kompakt kamera og mit spejlrefleks, så jeg er ikke så krævende..


Ur/Alarm: Dette er genialt! Jeg bruger ikke længere 'rigtigt' vækkeur, da min iPhone klarer det fantastisk. Man kan have utallige forskellige tidspunkter stående, og når et tidspunkt skal aktiveres som alarm scroller man bare på det tidspunkt. Det er svært at forklare - men billedet viser det vist lidt..Safari (internet): Overskueligt og nemt at navigere mellem flere sider.. Hvis man vil have skriften større skal man simpelt nok sætte to fingre på skærmen og trække dem væk fra hinanden. Simple as that!

Batteri: Dette er mit eneste kritik-område, desværre. iPhones holder ikke længe, kun ca. 2 dage. Det var jeg ret ærgerlig over i starten, da jeg er vant til Nokia'er der holder i 1 uges tid. Nu er det dog blevet ren vane at sætte telefonen til opladning hver/hver anden nat.


Overall: Jeg ELSKER min iPhone! Jeg er stadig sindssygt glad for min iPhone! Ikek et sekund har jeg fortrudt!
Jeg håber det gav et bedre billede af hvad en iPhone sådan lige umiddelbart er. Og i sidste ende bliver det halvdårlige batteri opvejet af alle de fantastiske ting!

Jeg har forresten købt min ved Telenor. Jeg fik flyttet mit nummer, uden beregning - der gik en måned. Deres net fungerer altid, og har endnu ikke oplevet noget dårligt ved dem..

Jeg håber at denne mini-anmeldelse kunne hjælpe lidt på vej, til jer der overvejer!

Fortsat god weekend ;)