søndag den 28. februar 2010

Jobsøgning

Min søndag eftermiddag har slet ikke været så interessant. Jobsøgning, jobsøgning og mere jobsøgning. Har fundet lidt forskelligt, som jeg sender en ansøgning afsted til. Men det er sgu svært det her..
Jeg har jo et job lige nu som jeg er rigtig glad for, MEN snart skal jeg flytte afdeling og væk fra alle mine skønne kollegaer. Og lige det har jeg ikke lyst til! Jeg SKAL have fundet noget 'ordentligt' og nogle flere timer. Allerhelst en fantastisk elevplads.. Men vi er jo mange om buddet..

Så dette billede på Le Love for nyligt og straks kom smilet frem.. det der pokkers sne kan godt være lidt fint.. Men forår og varme må nu alligevel gerne komme meget snart!


Le Love Snow

Lige nu er min største tvivl om jeg skal hente en lækker bagelsandwich eller selv bikse noget mad.. Årh alle de valg! :D

(sorry for en ordentlig omgang mundlort - i det mindste var der intet om Kollega :D)

Top Fun!

Jeg sidder i min sofa, bevæbnet med Pepsi Max og dyne, og ser Saturday Night Live. Et fantastisk program (Live fra Bremen, go home!)
Anyways, i dette afsnit er det Taylor Lautner (Jacob Black fra Twiligt-sagaen) der er gæstevært, og især dette klip er hylende morsomt...eller i hvert fald hvis man har en thing for Twilight! (kunne desværre ikke finde et ordentligt klip der ikke var spejlvendt..?!)..

lørdag den 27. februar 2010

Fredag


H&M tee/kjole, Only blazer, Pieces tørklæde, H&M strømpebukser, Zara ballerina'er, MbyMJ smykker, Rimmel Pop Apricot på neglene


Efter det store arrangement på jobbet og hyggelig middag med kollegaerne smuttede jeg hjem og mødtes med et par gode venner. Og så skulle vi i byen! Super hyggelig aften! Var dog allerede hjemme kl.1.30, jeg var så smadret efter en lang arbejdsdag og vores stamsted var blevet invaderet af små børn (eller sådan føltes det i hvert fald... vi plejer at være de unge på 22, men i går havde de noget 18-års-grænse, og altså det var jo bare små drenge..) Så et par Rom&Cola efter smuttede vi..

Nu sidder jeg og plejer mig selv med chips og dip, og venter på at skulle være sammen med en veninde i aften.. Skal vist også lige nå at se X Factor her om et par timer!

torsdag den 25. februar 2010

Torsdags-afslapningI aften skal jeg endelig begrave mig i de blade jeg købte med hjem fra London. Mine absolutte musthaves; Look og Elle UK.

Og så vil jeg lige slå er slag for Kanal 5's program 4-stjerners middag. I aften er det nemlig Selveste Sidney Lee der er kok, og han har fundet den helt store menu frem - blandt andet en Knorr's lasagne.. Han er så langt ude at jeg ikke kan lade være med at se det! Fantastisk underholdning!

onsdag den 24. februar 2010

ZzzzZzzz

Æhm jeg skulle liiige se lidt serier på pc'en, og pludselig havde jeg sovet 2 timer.. Hovsa!
Men er simpelthen så smadret, igen i dag ringede vækkeuret kl. 4.30 :( Bonus er jo så at have tidligt fri!

Ikke så meget spændende herfra - jeg kan sige at jeg allerede er dybt forelsket i hr. iPhone! Nøj hvor er den lækker!

tirsdag den 23. februar 2010

Tirsdag


Vero Moda tee, Primark cardigan, Pieces denimleggings, Pieces tørklæde, H&M halskæde, Zara ballerina'er

Lige et hurtigt outfit-billede fra i dag. Jeg skal virkelig snart i seng, da jeg skal op igen kl. 4.30! Yæs jeg har lige endnu en åbner. Oveni havde jeg lige en masse ting jeg skulle ordne, til et arrangement vi har på jobbet på fredag. Og ind i mellem skulle jeg jo også lige lege med den lille telefon!

Nighty night!

Say hello my new friend!Jeg havde et lille uheld med min ellers elskede Nokia 5310 i fredags. Den lille sag mente at den skulle ud at svømme - enda i toilettet. Big Mistake Miss Nokia! Altså den virkede egentlig stadig uden problemer, men jeg nægter simpelthen bruge en telefon der har været en tur i toilettet! Adr!

Så siden har jeg spekuleret og grublet.. Skulle jeg vende tilbage til den elskede 5310'er, eller skulle jeg prøve det der fancy touch. Jeg gik og overvejede både en HTC og en iPhone... Og jeg endte med at følge strømmen, og snuppede den fine iPhone... Vi skal nok blive lykkelige sammen!

mandag den 22. februar 2010

Mandag


H&M cardigan, Pieces tørklæde, Glitter halskæde, Zara ballerina'er

Puh det var tidligt jeg skulle op i dag - vækkeuret ringede kl. 4.30! Hader al den sne/is på vejene, min cykel vil så gerne snart ud og køre! Er så træt af at vente på bussen og ikke mindst at køre med den, virkelig en dum udgift!
KOM NU FORÅR!!!!!! :D

Den danske vinter

Søndag var jeg forbi søen ved min mor (kendere, kan nu se hvor jeg kommer fra oprindeligt :D) for at give lidt brød til alle de stakkels ænder.. Søen er så godt som frosset til - så smukt!


I baggrunden kan man lige ane, det store hul der er boret til ænderne...
Jeg skulle selvfølgelig ned på isen og mærke efter. Og den var god nok!

søndag den 21. februar 2010

Empire State of Mind

Jeg har længe været absolut forelsket i Jay-Z + Alicia Keys' Empire State of Mind. Smuk sang, med alle de rigtige ord om New York...Tidligere i dag fandt jeg så ud af at der er kommet en ny version, en udgave hvor det er kun Alicia Keys der synger, Empire State of Mind (Part II)Musik når det er allerbedst!!!

Sidst men ikke mindst!


H&M

Jeg har længe ville have disse halskæder, men har aldrig kunne finde dem i mine H&M'er, så da de begge hang foran mig i London slog jeg til! Haps!

Og nu burde jeg være ved vejs ende! Endelig... Udover alt det viste har jeg også købt en masse Aussie hårprodukter (købt for ca. 250kr, skulle de være købt i DK, er der produkter for ca. 1000kr. Sikke en besparelse!) og lidt Rimmel makeup. Og selvfølgelig mine elskede Boots-neglefile. De helt perfekte til mine ømme negle!


Mit ømme punkt


Pieces tørklæder, 130kr

Da jeg var i Vila forleden fandt jeg disse tørklæder.. et af mine ømme punkter! Jeg har fortrudt siden de havde en lignende model, bare kvadratisk og med små 'bomber' langs kanten. Så da jeg så disse måtte de med hjem! Yndighed! Derudover købte jeg også den cardigan jeg havde på fredag. Super lækker kvalitet, lang og skøn detalje ved lommerne..

lørdag den 20. februar 2010

Prinsesse-tid!

Lige nu sidder jeg i biografens mørke med familien. Vi skal se Disney's fantastiske Prinsessen & Frøen... Jeg har allerede set den én gang, og er helt forelsket i det univers. Dejligt at se Disney vende tilbage til det gode gamle!


fredag den 19. februar 2010

Opbevaring


Muji, 8£/stk.

Jeg har før snakket om at jeg gerne ville have noget fin opbevaring til mine neglelakke. Da jeg var et smut i Muji i London, fandt jeg disse. Absolut perfekte og så fine til at have stående fremme.

Når jeg en dag fået større sted at bo + en hulens masse penge, skal jeg til London og raide en Muji. De har altid så mange fine opbevaringsmuligheder og lækre sager..

Fredag


H&M tee-kjole, Object cardigan, Pieces tørklæde, MbyMJ øreringe, Zara ballerina'er

Årh weekend! Dejligt! Om et par timer bliver jeg hentet af min mor, og skal så bruge weekenden hos familien. Jeg trænger til at blive nusset om og glemme hverdagens tanker. Det glæder jeg mig rigtig meget til!

Jeg har planlagt et par indlæg, så I lige kan få set de sidste køb.. for ja der er altså stadig flere :D

Rigtig god weekend!

torsdag den 18. februar 2010

180210


Zara cardigan, Primark bluse, Pieces denimleggings, Zara ballerina'er, armbånd fra MbyMJ og marked på Lanzarote, Miami Peach

Jeg går og bøvler med en masse tanker om min fremtid i disse dage. Det holder mig vågen om natten, og hele dagen lang spekulere og bekymrer jeg mig for hvad det egentlig er jeg vil. Derfor kommer der heller ikke de store overskuds-indlæg lige for tiden, desværre..
Hvor ville livet dog være meget nemmere hvis jeg bare havde én specifik drøm at gå efter!

Jeg købte jo også liiige....


Stribet Primark-bluse med røde knapper på skuldrene og oversize ærmer, 6£
2-pak strømpebukser fra H&M - prikker og striber, I love!, 4£


3 tunika/kjoler/bluser fra H&M. Perfekte med en tubenederdel og fine strømpebukser! 13£/stykket

Nu er jeg ved at være til bunds i alle mine køb :D

onsdag den 17. februar 2010

Levende H&M-reklame


H&M cardigan, H&M tanktop, H&M tørklæde, H&M halskæde, Primark ballerina'er, MbyMJ ring (Inter Nos)

Ja sådan føles det næsten! Og det var faktisk først da jeg skulle skrive hvor diverse sager var fra, jeg indså at jeg næsten er klædt i H&M fra top til tå!

Cardigan-køb


Primark, H&M, Zara, Primark, Primark

Jeg fik også købt et par cardigans i London. Dem jeg har herhjemme er efterhånden så slidte og fnuldrede at jeg trængte til et par nye.. De er alle med en god længde, ikke noget stumperi! Især er jeg glad for at have fundet Zara-sagen. Den er i samme model og materiale som én jeg købte sidste vinter. Dog har denne lange ærmer - bonus!

(og jeg er langt fra færdig med at vise indkøbene! det bliver jo snart pinligt der her!)

tirsdag den 16. februar 2010

8 par sko på 2 dage...

Jeg havde et ønske meget højt på listen da jeg tog til London. Sorte ballerina'er! Og det ønske blev vist opfyldt over al forventning!Zara Ballerina'er.. jeg plejer ellers ikke at kunne gå i Zara's sko, men prøvede alligevel lige disse 2 modeller, og begge var helt fantastiske. Lækker pasform!!6 par fra Primark. 3 alm. pleather, 2 par i lak og et par i paillet-print. Alle til ca. 4-5£! Fantastisk!

Så er jeg klar til at gå foråret i møde med skoskabet godt fyldt op!

Dagens kluns inkl. et par køb!


Primark cardigan, H&M tee, H&M tubenederdel, Zara ballerina'er, H&M halskæde

Det er lidt en tarvelig måde at vise køb, for så godt kan man heller ikke se dem. Så lover at jeg nok skal komme med close-ups senere.. der er bare så pokkers mange :D

mandag den 15. februar 2010

De der striber


H&M Divided strik, Vila denimleggings, Zara ballerina'er, H&M Men tørklæde, MbyMJ halskæde, godt afskallet Chanel Inattendu (eller som Mathilde kalder den I-Natten-Du hehe)

Striber er vist blevet min nye bedste ven.. Kan du spotte noget nyt? Jeg har vist fået taget billeder af alle købene, undtaget alt dullegrejet.. Men får nok først vist resten i morgen. Er så smadret efter at have været vågen omkring 36timer.. Puh...

Marc, oh, Marc!!

Et af de helt store must i London, var at komme i Marc by Marc Jabobs-butikken. Og det gjorde vi selvfølgelig! Så mange lækre sager, og det var godt nok fristende at hapse en Faridah med hjem.. men holdt mig i skindet...

Disse sager blev det dog til:Lang halskæde med forstørrelsesglas, som Mathilde dog konstaterede faktisk spejlvendte tingene. Spøjst!
Yndige søstjerne øreringe med små sten. Havde jo luret på hjerte-udgaven, men synes ikke de var helt lige så fine som disse..
2 stk af de ultra hypede og kendte latin-armbånd. Altså til 5£ stykket kunne man jo lige så godt :D
4 stk. latin-ringe. Jeg er ikke det store ringe-menneske, men synes faktisk de er ret fine! Og til sølle 1£ stykket, skulle der altså et par stykker med hjem!
- En ret god og fin høst synes jeg selv..

Lige nu prøver jeg at få styr på alle de andre køb, de kommer nok på bloggen i små kategorier....

søndag den 14. februar 2010

Kaos...Lige før så der sådan ud på det værelse jeg har lånt af Mathilde... Jeg har prøvet at pakke det så godt som muligt, men det kniber altså.. Ikke fordi jeg har købt for meget...eller måske jo.. Arh det bliver et kæmpe problem at få det pakket ordentlig!

Lige nu ser vi Private Practice, venter på en brownie der køler og slapper af.
I aften skal vi jo i bio og se Avatar! Det kan kun blive godt!!

Åh nej!


Photo

Jeg fik lige set de 3 nye neglelakker fra Chanel's sommerkollektion. Not good! Eller jo de er jo super fine, især 517 Mistral (1'eren) og 537 Riviera (3'eren).. Dyr sommer!!!

Et lille pip..

Et hurtigt hej fra London... I går fik vi shoppet til den store guldmedalje, mine hænder er ømme af at bære og fødderne er smadrede af at gå. Men har fået hapset en masse godter! London er fantastisk!!!

I dag tager vi den lidt mere roligt. Måske jeg lige smutter ud og ser om der skulle være noget sidste (evt. en ekstra taske til alle købene!!!), og så skal jeg lige have hamstret hårprodukter og makeup!

Later...

fredag den 12. februar 2010

Gensyn med London

Om ca. 40min bliver jeg hentet af bedstevennen, der kører mig til lufthavnen.. Så står den på en skøn weekend i London hos Mathilde. Vi skal i biografen og shoppe. I morgen skal jeg mødes med mine 2 veninder fra den gamle skole i London, en hurtig cafétur inden den ene tager på ferie og den anden skal arbejde.. Ih jeg glæder mig!

Her er dagens:


Primark cardigan, H&M tee, Føtex støvler, Pieces tørklæde, Pieces halskæde


Dagens negle...

onsdag den 10. februar 2010

Knock out

Jeg har måtte bukke under for den pokkers forkølelse, og gik derfor hjem fra job allerede kl. 10 i formiddags.. Skulle ellers have været der til kl. 16.. Æv! Nu skal jeg bare blive rask hurtigst muligt, London med en forkølelse er bare ikke helt så sjovt..

Men I kan da lige se de fin-sager jeg har fundet hos Marc by Marc Jacobs, som jeg vist lige skal lure nærmere på.. Vil især gerne have en lille lille pung til min lille crossbody Percy..


tirsdag den 9. februar 2010

I dag


Primark cardigan, Vila top, Pieces denimleggings, Next støvler, Pieces tørklæde

Ret basis, ret plain. Men jeg er, som så mange andre, blevet ramt at forkølelse. Det er noget rigtig juks! Hovedet føles tungt og på randen til at eksplodere, min stemme er næsten væk og jeg nyser uafbrudt. Fun fun.. Nu er den store mission at blive rask til fredag, så jeg kan blive helt frisk til London!
Det meste af aftenen er derfor brugt på sofaen, hvor jeg har småsovet til diverse serier. Selvom jeg hader at være syg, er det nu meget hyggeligt bare at kunne putte sig under dynen og glemme verdenen udenfor i et par dage..

mandag den 8. februar 2010

Planlægning

Centreret


Nu hvor jeg er sådan et liste-menneske, har jeg selvfølgelig allerede lavet en liste over det vigtigste jeg skal i London.. I Topshop skal jeg selvfølgelig kigge efter ballerina'erne. Hos Marc by Marc Jacobs har jeg set et par fine sager, dem kan i lige se en af dagene. Det største must for mig er at komme i Boots og få fyldt op på dulle-lageret; Aussie, Boots' neglefile, Rimmel mm.
Derudover skal jeg selvfølgelig se hvad H&M Trend, Zara og ikke mindst Primark har at byde på!
Sidst men ikke mindst skal jeg i mine to yndlings interiørbutikker, og se om de har lidt fint til lejligheden...

Nu er der kun 5 dage til afgang.. Jeg glæder mig helt utroligt meget!!

søndag den 7. februar 2010

Outfit fra forleden..


Vero Moda kjole, H&M tubenederdel, Føtex støvler, Glitter urhalslæde, Chanel Particulière
(havde også den sorte cardigan fra Primark udover, men den skulle åbenbart ikke med på billedet...hm...)

Dette havde jeg på i fredags.. så fik i også lige set denne stribede kjole/tunika-ting fra Vero Moda. Købte den for 1 uges tid siden, til sølle 80kr. Synes den er lidt fin!

Min søndag bruges på sofaen. Har fået sindssygt ondt i halsen, og lyder mest af alt som en gammel mand der har slugt et askebæger... charming right!? Godt jeg er bevæbnet med serier, dyne og the!

lørdag den 6. februar 2010

Tilbage fra det svenske..


Skidskola.. Dagens sjove indslag :D Jeps familien har en noget plat humor!

Har haft en noget kold dag i det svenske. Jeg er kun lige ved at få varmen igen, og har trods alt været hjemme næsten 3 timer! Nøjs det var jo brutalt koldt!
Det var nu meget hyggeligt!!

Efter min søsters skiforsøg (det var slet ikke hende!), kørte vi til City Gross, hvor der også ligger både Gina T., Lindex og H&M. Fik lige luret lidt, men synes ikke lige der var noget jeg måtte eje. Så pengene blev sparet og gemt til næste weekends London-tur!


Hvad gør man ikke for at få et godt billede til bloggen... jo sne til knæene og forfrosne tæer!!

Dagens tøj bestod åbenlyst af noget varmt! Masser af lag, uld og selvfølgelig skitøj! Den kulde glemmer jeg aldrig!
Og så har bloggen fået ny header. I denne triste vintertid, synes jeg der skulle et sommerbillede til.. så det blev min lille kreation fra Lanzarote-ferien... Håber I kan lide det :)


torsdag den 4. februar 2010

Stilhed..

Jeg er en smule stille i disse dage.. Jeg arbejder som en sindssyg og har haft ekstratimer hver dage siden jeg vendte hjem fra ferie. Så selvom jeg kun er ansat til 25timer, har jeg arbejdet mere end fuldtid de sidste par dage..
I morgen skal jeg igen arbejde over, fra kl. 11-21. Efter job henter min mor mig, overnatter hos hende, og lørdag drager hele familien til Sverige, nærmere betegnet Vallåsens Skid(*fnis!*)anlägging. Min søster skal prøve at stå på ski, og vi andre skal lege i sneen, tage masser af lækre billeder og måske ud og lure i noget center-værk. Er sikker på det bliver hyggeligt!


Jeg vender stærkt tilbage lørdag, forhåbentlig med en masse lækre snebilleder!

onsdag den 3. februar 2010

Jeg må eje!

Når jeg nu om 9 dage lander i London, skal jeg uden tvivl forbi Topshop! Især for at lure om de har nogle af de fine sorte ballerina'er jeg bloggede om for nylig!Især det første og sidste par er jeg vild med, pga detaljerne. Lynlås på snuden og laksnuder. Perfektion!

tirsdag den 2. februar 2010

Dagens neglelakChanel Tendresse

Den er mere lyserød i virkeligheden, og simpelthen så fin! Endnu en favorit!

mandag den 1. februar 2010

I ♥ LondonJeg fik et tilbud af Mathilde, som jeg synes var for godt til at kunne passere det. Så jeg har netop trykket køb hos EasyJet, og købt billetter til London fra d. 12.-15. februar. Nøjs det bliver fantastisk! Den egentlige grund er at vi skal se Avatar i noget IMAX-halløjs, men jeg kan ikke benægte at jeg også skal forbi Primark, Topshop, Boots, H&M (Trend!! Åh jeg glæder mig!), Zara og alle de andre fantastiske steder!!

Jeg glæder mig simpelthen så meget allerede!!!

Photo