mandag den 30. november 2009

De der kjoler..
Det var disse to kjoler fra Only jeg købte i lørdags. Synes de er ret fine, med de små pliseringer i udskæringen og det let skinnende stof. De koster 159kr, hvilket da er til at klare. Den findes også i grå, og jeg overvejer allerede om jeg lige skal hapse sådan en også.

søndag den 29. november 2009

Advent..

Sådan ser min adventskrans ud. Sort og sølv. Jeg er ret glad for resultatet, eftersom jeg har fravalgt gran og julekugler. De små sorte glimmerhjerter er så fine, at jeg også kan bruge dem efter jul..
Jeg lider stadig ret meget. Har dog været på junk-jagt. Fik hentet pizza og rigtig cola. Skønt! Nu skal jeg vist under tæppet og se noget mere Las Vegas. Har allerede set sæson 1 + 2, og har netop lånt sæson 3 + 4 af veninden. Virkelig fantastisk serie!

Julefrokost


Only kjole, VM cardigan, H&m blonde-tights, Primark flats, Pieces øreringe

Aldrig igen! Mere er der vist ikke at sige til den julefrokost! Puh hvor har jeg det skidt lige nu!!
Var slet ikke sent hjemme, men det var en ret vild aften alligevel. Men lige den vennegruppe er også 'kendt' for de vilde julefrokoster/påskefrokoster. Og det lever i går vist op til!
Senere står den helt sikkert på

Nåh ja, og jeg fik da også henkastet skrevet til kollega! For filan, det var altså ikke meningen. Sætningerne hænger ikke sammen, en del af ordene er ikke skrevet færdige og jeg har ikke fået trykket videre i muligheder af ord... Jeg kan slet ikke overskue at se ham i øjnene i morgen! Men altså han svarede, på trods af at det var omkring kl. 3 i nat.. og skrev da lidt frem og tilbage om virkelig ingenting!

Kjolen jeg havde på, var købet fra i går. Farven er som det lille full-figure billede. Købte den også i sort, da den har lige det snit jeg har ledt efter! Kan lige vise den lidt bedre senere! Nu skal jeg vist snart ud og finde noget mad. Og cola. Når jeg har så slemme tømmemænd, er det altså kun rigtig cola der fungerer. Det sker sjældent, men i dag er det tiltrængt!

lørdag den 28. november 2009

Lige nu....


VM blazer, Vila tee, Vila denimleggings, Topshop ballerina'er, JC for H&M tørklæde

Er lige kommet hjem fra byen, skulle finde noget tøj at have på til julefrokost i aften. Og eftersom jeg har valgt at sende alle kjolerne retur til H&M, synes jeg godt jeg kunne være bekendt at finde noget nyt.. Og dét gjorde jeg.. det flasher jeg enten senere eller i morgen..
Var også lige forbi H&M for at købe strik til Tina. Bonus ved at bo i Hillerød; vi har som regel tingene i laaaang tid. De ting der er efterspurgte i de større byer/på nettet er her i evigheder. Jeg spottede sågar det meget populære leo-tørklæde/sarong.

Skulle også lige købe lys til min adventskrans. Hvis jeg selv skal sige det, syne jeg den er blevet rigtig fin. Den er ikke over-julet og kliché som jeg synes adventskranse hurtigt kan blive. Jeg har holdt den i sort og sølv, og helt basic.

Nu skal der pakkes gaver ind til pakkeleg i aften, og derefter må jeg vist komme igang med at dulle op! Selvom her nu er rart på sofaen! :D

Julegaver..


Hæh! Jeg har fundet ud af at min mor giver mig et GhD-glattejern i julegave! Fantastisk! Hun havde allerede købt lidt gave til mig, da jeg fremsendte min ønskeliste, men tyk streg og plage ord ved GhD-glattejernet... Hun ringede mig op, og spurgte om jeg selv kunne betale halvdelen. Spurgte så om hun ikke kunne gå sammen med min mormor.. det ville hun overveje.. Snakkede så med hende igen her til aften.. Og hun vil give mig det, OG de andre gaver.. Årh jeg elsker min mor!
Nu skal jeg så lige finde ud af helt præcist hvilket tilbud jeg skal vælge fra LookFantastic. Og så har jeg lovet at bestille det, min mor er ikke så stærk i engelsk og det der med internethandel..
Husk at man hos LF kan købe GhD til ca. 800kr, mens det hos danske frisører koster ca. 1300-1500kr! Det er altså noget af en besparelse!

Er dog ret spændt på hvad de andre gaver er... Og hvad hun har fundet på i pakkekalender!
Vender tilbage én af dagene med min komplette ønskeliste. Vi kan jo nok alle bruge lidt inspiration! Jeg elsker i hvert fald at læse om andres juleønsker!

Photo

torsdag den 26. november 2009

Tak for i dag!

Ikke noget fashion herfra!

Har haft tosset dag, som startet med opkald kl. 7.40 om jeg kunne stå klar som vikar kl. 8!? Øhm det gav mig så 20min. til at vågne, bade osv + cykeltur på 7min! Sådan noget stres duer jeg bare ikke til.. Pengene kan man nu ikke klage over, så selvfølgelig sagde jeg ja!

Resten af aftenen skal bruges på sofaen! Med film, lasagne og stearinlys.. dejligt dejligt!

tirsdag den 24. november 2009

Outfit.... i biffen...


VM cardigan, Vila tee, Vila denimleggings, Jimmy Choo for H&M tørklæde, Primark sko, Chanel Ballerina på neglene, Pieces sløjfeøreringe

Jeg er noget nær forelsket i det tørklæde! Hvor er det bare helt perfekt!!
Neglelakken er måske ikke så tydelig, men det var egentlig derfor jeg ville vise den. Hvis du søger en neglelak der skal være næsten gennemsigtig men med et 'naturligt' skær, er denne perfekt! Med et enkelt lag af denne får jeg fornemmelsen af at mine negle er super velplejede, uden egentlig at være det!

Jeg har lige været i biffen med 15-årig kusine og se New Moon. Igen, ja! Men der er altså noget ved den serie der har fanget mig. Og anden film er bestemt ikke en skuffelse! Det var lidt en anden oplevelse, her nogle dage efter premieren. Der var ikke lige så meget suk og skrig, fordi de fanatiske højst sandsynligt allerede har set den.. Hvilket egentlig passede mig fint! Så har man da set den med begge slags publikum...

mandag den 23. november 2009

H&M-skuffelse...

Jeg fik endelig hentet H&M-pakken i dag..


Sort kjole / Pudder-mønstret kjole: Egentlig ganske fin, lækkert stof og kvaliteten er i orden. Men den er alt for lille over brystet. Jeg havde lidt forventet det (nu render jeg jo også rundt med en G/H-skål..), men håbede at denne model ville være perfekt. Retur :(

Flæsekjolerne: Den lyse er for lyserød/bleg til mig og ryger derfor retur. Den sorte beholder jeg so far. For den er jo fin. Og sorte ting får jeg ikke nok af :D

Tørklædet: Rigtig lækker kvalitet! Helt afgjort en keeper.

Neglelak: Her er det så H&M har lavet noget af en brøler. Jeg har simpelthen modtaget en sort t-shirt i str. M!?! På min faktura står der neglelak (jeg kunne jo have lavet en fejl), men der er ingen neglelak i pakken...

Så nu skal jeg have sendt de fleste ting retur - inkl. den der t-shirt. Ringede lige til kundeservice, for at høre om der ikke bare kunne laves en seperat bestilling på den neglelak. Men nej, jeg skal sende det retur, så får jeg (selvfølgelig) dækket omkostningerne - og får en neglelak..
Skal dog lige tjekke om neglelakken skulle være kommet i min H&M igen..

Det kan da godt være at leveringen denne gang var over al forventning - men det hjælper jo ikke på sagen når jeg modtager en tee frem for en neglelak ;)

Er man besat, hvis man allerede skal se New Moon igen i morgen?

Tja.. jeg er ret vild med filmen, så det skal da udnyttes at jeg har Telia Tirsdag!
Skulle egentlig have været afsted med samme veninde som i fredags til premieren. Hun er dog blevet forhindret. Så havde jeg faktisk samlet mod til mig, og ville spørge kollega når han kom på job i dag. Han er så blevet ramt af influenza. Så nu skal jeg afsted med min unge kusine på 15 år :D Hun har også allerede set den, men er lige så vild med filmen som mig!
Ih jeg glæder mig!

søndag den 22. november 2009

Gina-overvejelser

Igen er det bevist at blog-verdenen er et farligt sted! Især når det kommer til Gina Tricot!
Først så jeg den fineste kjole med store ærmer hos Frk. Nør! Perfekt til julefrokost/juleaften.
I går flashede Noelle fra La Mode så en anden kjole, der har et perfekt empire-snit, og ville fungere rigtig godt til hverdag med tykke strømpebukser og frynsestøvler..
Efter jeg selv har luret lidt hos Gina T. fandt jeg den strikkede og lidt løse tunika med bindebånd i taljen. Igen et fantastisk bud på en hverdags-kjole-ting!
Og ikke mindst sukker jeg hver gang Tina flasher blusen med de stoe puf-skuldre. Den er noget så yndig!
Forbandede blogland :D Fantastisk inspirerende, men pokkers dyrt!

lørdag den 21. november 2009

Smart Miss B!

Jeg gik jo lige og troede at posthuset først lukkede kl. 14, men næææh nej lørdag betyder åbanbart at der kun er åbent til kl. 13! Crap altså! Jeg ville jo gerne have haft min H&M-pakke hjem i dag!
Bare endnu en grund til at blive på sofaen!
Jeg har godt nok en million praktiske ting jeg skal ordne - men der er nu så varmt og hyggeligt på den sofa!!
Jeg er næsten færdig med Gossip Girl sæson 2 - senere står den på Las Vegas sæson 1+2, som jeg har lånt af veninden.
Jeg har købt ind så jeg kan bage - både kage og pizzasnegle.. Mums!


Og så bliver jeg nok alligevel nødt til at fortælle om kollega. Der er ikke nogen breaking news - men for filan hvor han 'trænger sig på'! Fredag har vi altid morgenmøde. I går havde jeg så bare sat mig et vilkårligt sted, han kom et par minutter efter. Der var masser af huller hvor han kunne sidde, bla. med 2 af de andre unge gutter. Men nej, han gik direkte over til mig, spørger om der sidder nogen ved siden af mig, og sætter sig. Godt så. Under vores møde skal vores leder holde et rimelig langt oplæg, sad han konstant og småhviskede jokes og kommentarer til mig. Altså!
Senere på dagen da jeg sidder på en bænk sammen med et par unger, kommer han forbi. Ungerne står foran mig, og er helt oppe køre. De har nemlig fået den idé at vi allerede er kærester. Han smågriner og sætter sig så lige ved siden af mig. Fint makker, pust bare til ilden!
Den ene pige spørger ham så Hvordan var det så at kysse Bailey, da i kyssede første gang? Hans svar? Det ved jeg desværre ikke endnu.... WHAT!!!!???? Det sagde han bare ikke, vel?!?!
Senere igen, sidder jeg og fletter julehjerter (ja, det får jeg løn for :D), han kommer forbi og skal lige snakke.. Ja ja, så kører ungernes gode idéer igen!
Han skulle så lukke sammen med mig og en anden. Og igen kører det der råflirteri, hvor han skal smådrille mens han blinker, og gå forbi mig alt alt for tæt på. Tag dig nu sammen, altså hvis du vil noget så spørg dog om vi skal se en film eller noget. Ikke alt det her katten om den varme grød! Altså!

Undskyld at i skal høre på alt det kollega-stuff, men det fylder sgu så meget i hovedet. Og veninden synes jeg er en idiot for ikke bare at hoppe på ham asap!

New Moon + Outfit


VM bluse, Pieces denimleggings, Old Navy blazer, H&M tørklæde, Primark ballerina'er, Mulberry Locked Cosm. Purse


Endelig var ventetiden ovre! Endelig var det premiereaften for New Moon! Ét ord kan beskrive den; Fantastisk!
Det er nu 3½ time siden jeg kom ud af biografens mørke med det største smil, og det varmeste hjerte.
Jeg er stadig helt høj over den!!! Hvis man kun synes Twilight var ok, vil man uden tvivl elske New Moon. Jeg synes det er en helt fantastisk filmatisering. De har fanget alt det gode og vigtige - hvor jeg i Twilight mangler flere små detaljer. New Moon er den bog jeg mindst kan lide i sagaen, filmen tilgengæld er fantastisk! Kan slet ikke vente til fortsættelsen, Eclipse, i juni..
Downside? Jeg var endt i en Team Jacob-biograf! Jeg er Team Edward all the way! Hver gang Jacob smed blusen/havde bar overkrop (som alligevel skete en del gange), blev der skreget og sukket over ham.

Min veninde som kun har set Twilight 2 gange, var også helt oppe at køre! Især fordi hun jo slet ikke anede hvad der ville ske. Hun havde ellers i sin tid sagt at det der med vampyrer og ulve slet ikke var hende. Hun er vist omvendt!

Årh jeg kunne jo skrive side op og ned om hvor god den er! Kan kun sige: Se Den!!!

Btw. er jeg vild med al den action og al den humor der er i 2'eren! Man kan vist tydeligt se at det ikke længere er en low-budget.

Sov godt derude! Jeg vil i hvert fald sove med en fantastisk fornemmelse i maven!

Og så må i vente med at høre om hvor tilnærmende kollega har været hele dagen! Det kan jeg slet ikke sætte ord på lige nu! :D

torsdag den 19. november 2009

SATC-inspiration!


Siden jeg så SATC-filmen sidste sommer, har jeg drømt om et lækkert tørklæde som Carrie bærer da hun flytter tilbage i lejligheden. Stort, vamset og i en lækker bær-farve.
Da jeg var i H&M i dag, spottede jeg med det samme et der godt kunne gå for at ligne det...lidt... og det er blødt! Rigtig blødt! Til 80kr. er det et hit, og skal nok få sat lidt farve på min farveløse vinter-garderobe!

Photo: Egen inspirationsmappe (gemt helt tilbage i oktober 2008! så meget har jeg sukket efter det!)

Hurra for H&M!

Tjekkede lige postkassen, og sørme om H&M har oppet sig denne omgang! Jeg kan allerede hente pakken i morgen - jeg bestilte altså i søndags! Det er første gang jeg oplever så hurtig ekspedition!
Må dog vente med at hente sagerne til på lørdag, skal jo liiige i biffen og se New Moon :D

onsdag den 18. november 2009

Friaften

Aftenen er dedikeret til lasagne (mums!), stearinlys, tæppe/sofa-putte og Gossip Girl. Jeg er startet forfra i den fantastiske serie - og er allerede nået til midt i anden sæson... Det skal nok blive en skøn aften, nu hvor vejret har valgt at opfører sig crazy!

Hæh arbejde i dag.. havde jo lige taget en masse vikartimer, og i dag skulle jeg så åbne med ham den søde. Kan ikke huske hvornår jeg har grinet så meget sidst! Årh det er nu skønt at gå og have et lille secret crush!

Forresten kan jeg slet ikke vente! Om 48 timer sidder jeg endelig i en propfyldt biograf og nyder synet af Twilight fortsættelsen!!

tirsdag den 17. november 2009

Dagens..


H&M strik, Vila denimleggings, AllStars, H&M tørklæde, Pieces øreringe

Så fik i også lige set et nyt køb. Disse denimleggings er fra Vila's eget mærke og er udgaven med knap og lynlås. De er lidt tykkere i stoffet og super lækre! Dem fik jeg lige hapset til 200kr i en lille hyggelig butik her i Hillerød, Moo Shop - som også har en lille webshop.


Dagen er gået med laaang arbejsdag (men ok, alt virker jo langt når jeg er vant til 5-7 timers arbejdsdage :D), og så hurtigt hjem og hygge med den nye pc. Ih det er kræs! Dog tager det en krig at få overført alle billeder + musik fra den gamle... Men det skal altså gøres! Uden musik duer jeg ikke!

Nu er jeg snart på vej i seng igen, skal for 3. dag i træk møde alt for tidligt. Har sagt ja til en god bunke vikartimer, så selvom det er trist at skulle så tidligt op (kl. 5!! WTF!!) bliver pengene rigtig gode at have!!

mandag den 16. november 2009

In Love!

Hermed allerførste indlæg fra min nye lille fine PC!

I dag fik jeg nok af den gamle Acer. Den har haft et godt liv. Den har været med på mange rejser de seneste næsten 3 år! Men den var en gammel sag og kunne ikke længere følge med.. Det sidste stykke tid har jeg kigget efter en lækker netbook. Altså en af de helt små. Først faldt kærligheden på Samsung. Både pga. det lækre design, men også grundet de utallige fantastiske anmeldelser.

Valget endte på denne toplækre N140:Jeg kan slet ikke vente til at jeg har tiden til at få ført al musik og alle mine billeder over på det lille nips! Btw. det bedste? Den vejer ca. 1200gr og har batterilevetid på op til 11 timer! Det er jo crazy!

Photo: Google

søndag den 15. november 2009

H&M Haps!


Kjoler, 249kr./stk. - Tørklæde, 349kr - Neglelak, 39kr
Disse sager har jeg lige hapset fra H&M. Kjolerne skal nok redde adskillige tøjkriser ved diverse julefester/julefrokoster! Tørklædet fra Jimmy Choo-linien er så yndigt, og lige som Signe er det lidt en 'erstatning' for LV tørklædet!
Neglelakken overvejede jeg kort i går aftes, og kom frem til at den jo bare er fin!

Burde modtage allerede i uge 47 - hvilket jo er i næste uge!

lørdag den 14. november 2009

Blå negle?


My Favourite Jeans

Normalt er jeg udelukkende til tøse-farver når det kommer til neglelak. Lige med undtagelse af min Chanel Kaleidoscope (metal/grå/brun/guld). Faldt dog lige over denne neglelak fra H&M som godt kunne blive næste flaske i samlingen.. Der er noget ved den jeg synes er virkelig fint. Alligevel er jeg tøvende, for kan ikke lige finde ud af om det bare vil ligne at jeg har klemt samtilige fingre i bildøren.. Any inputs?

Fredags-outfit..

Outfit fra i går, hvor jeg hyggede med et par venner - lækker mad, Vild med Dans (my guilty pleasure!) og asti..

Primark cardigan, Noa Noa leggings (med uldstrømpebukser under!), River Island øreringe, H&M tørklæde, Mulberry Jody, Føtex støvler

fredag den 13. november 2009

Årh suk altså!

Kristen Stewart & Robert Pattinson i Harper's Bazaar, Dec. 2009

Om præcis én uge sidder jeg klar i biografen. Endelig bliver den store spændingen forløst! Og efter at have set disse billeder kan tiden ikke gå hurtigt nok. Ih hvor jeg glæder mig! Robert Pattinson i hvid skjorte og på en motorcykel...jo tak! Og så ser Kristen Stewart da ganske smuk ud i den A. Wang kjole, med det store hår og dramatiske øjne.. Smukt billede!

Hvis du også er liiidt glad for Twilight, så kan jeg anbefale også at læse artiklen fra Harper's Bazaar!

Photo: Harper's Bazaar

Primark-sager

Så fik jeg også lige tid til at vise hvad der gemte sig i pakken jeg hentede i onsdags. Søde Mathilde havde igen 'lokket' med flashe nogle Primark sager.. Og til de priser måtte jeg lige slå til!

I denne omgang blev det til:


Top i tulip-snit, 5£ - Cardigan med den helt rette længde, 13£ - Ballerina'er, 4£

Det er ingen hemlighed at noget af det jeg savner allermest ved at bo i London er Primark. Uendeligt meget bras, men så mange fine ting - til fabelagtige priser! Årh hvor jeg dog håber at kunne tage afsted inden alt for længe!

Hvis jeg nu liiige skulle til noget galla-like..


Taylor Swift ved CMA awards

...kunne jeg godt lige bruge sådan en kjole! Det bliver vist ikke mere prinsesse-agtigt! Smuk smuk smuk!

Photo: Celebrity Gossip

torsdag den 12. november 2009

Fundet!

Efter lidt roderi fandt jeg kameraet igen.. Havde ikke lige kigget under tæppet på sofaen.. Og hermed outfit fra i går:


Vero Moda cardigan, Vila tee, Pieces denimleggings, AllStars, Pieces sløjfeøreringe

(Puh jeg er jo mere og mere bagud!)

Æhm...!

Mit kamera er væk.. Mystisk! Jeg har ellers både billeder af outfit fra i går + billeder af hvad der var i pakken jeg fik hentet i går. Men æhmm.. lige nu er det pist borte. Det dukker jo nok op før eller siden, men lige nu har jeg givet op!!

Tilgengæld kan jeg fortælle at kollegaen igen i dag tilbød sin hjælp. Jeg skulle pynte op til jul = klippe utallige snefnug, juletræer og julehjerter. Han synes lige at mit snelandskab manglede en snemand, og straks gik han igang! Han har lovet at lave en nisse i morgen :D Jeg siger ham ikke imod!

Om lidt skal jeg over til bedsteveninden. Hun vil forkæle mig med noget god mad og masser af hygge!

onsdag den 11. november 2009

Detaljer fra i går


Pieces øreringe, VM kjole, H&M tørklæde, VM cardigan, Føtex frynsestøvler

Igen i går var det alt for mørkt til at tage ordentlige billeder da jeg kom hjem. Så derfor de halvskæve og opdelte billeder..

Lige nu sidder jeg og venter på min vicevært. Jeg har en utæt bruser - og heldigvis er det sådan noget jeg ikke selv skal gøre noget ved. Noget godt er der alligevel ved at bo til leje!
I aften står den familiemiddag - og inden det skal jeg også lige nå forbi posthuset som har en pakke til mig :D Skal se om jeg kan nå at vise det i aften!

tirsdag den 10. november 2009

Blogleg..

For en uge siden (ups!) blev jeg tagget af Miss Mette i bloglegen, hvor man får én farve og så skal finde 7 ting derhjemme i netop den farve. Der har været så mange ting de sidste par dage, men nu kan jeg endelig lege med!! Farven var forresten grå!


1: Min elskede computer. Den kører dog snart på sidste vers. Den larmer/ventilerer hele tiden, og er noget langsom. Den kan heller ikke fungere uden strøm, da batteriet er fuldkommen dødt. Men den har tjent mig godt de sidste (næsten) 3 år!
2: H&M organnic cotton tørklæde. Lækkert og blødt. Får ikke gået så meget med det, da det har sådan en lidt dum længde!
3: Hårbøjle købt af en modedulle. Hun havde en kæmpe produktion af dem på et tidspunkt! Jeg elsker den dybe grå farve, den perfekte 'kvast' og selve bøjlen har den rette bue!
4: Kam fra Matas. Simpelthen et kup til de 8kr den koster. Den har reddet mange hårkriser!
5: Chanel Kaleidoscope neglelak. Den er måske ikke helt kun grå, men den ligger helt klart i den ende af farveskalaen. Skøn skøn neglelak!
6: Strik fra Vero Moda. Elsker den! Dejlig blød og lige til at gemme sig lidt i!
7: Dynebetræk fra H&M. Virkelig god kvalitet til prisen. Når H&M er bedst! Det er ikke sidste gang jeg har købt sengetøj hos dem..

Det var faktisk overraskende svært at finde de 7 ting. Det kan man vist også se!

Edit: Og så fandt jeg lige ud af at This is my Chaos ikke har leget med endnu. Så nu er hun tagget med farven lyserød :D

I formiddags..

..bankede det pludseligt på døren. Jeg havde lige været i bad, og havde derfor tæt på intet tøj på. Mascara'en sad stadig som kæmpe pandaøjne og håret var stadig i turban. Jeg skyndte mig i en morgenkåbe og nåede akkurat lige at åbne døren inden postbudet smuttede ud af opgangen.
I søndags havde jeg nemlig bestilt lidt fra Vero Moda. Først og fremmest den skønne cardigan i 2 farver. Sort og rosa/laks/nude/pudder (eller hvad man nu vil kalde den!!). Begge er keepers, den sorte kom på med det samme!


Laura Dalton l/s long cardigan, 179kr - Sort // Pudder

Jeg fandt også en blazer på hjemmesiden, som røg med i kurven. Har gerne ville have en der var mere løs i snittet, og i blødere stof. Den opfylder jo egentlig mine krav, men alligevel ved jeg ikke helt..

Ser den lige an de næste par dage..

Et lidt forsinket outfit!

Som jeg vist lovede i lørdags; mit outfit til bedstevennens svendegilde. Og æhmm.. billedet er en smule rystet, det er ikke nemt at tage billede når man har drukket lidt for meget rekorderlig med skovbær (mums! smager jo som tyggegummi :D).. Men jeg huskede det da!


Vero Moda flæsekjole, Old Navy blazer, Noa Noa leggings, Topshop ballerina'er, MbyMJ Percy, Friis armbånd, River Island øreringe

Nu vil jeg kravle i seng og læse videre i Twilight! Det er 3. gang jeg lader mig opsluge i Stephenie Meyer's univers om kærlighed, vampyrer, god/ond.. Jeg elsker det!!

mandag den 9. november 2009

Undskyld stilheden..

Jeg ved godt at jeg er lidt en skidt blogger i disse dage! Undskyld!! Jeg skylder stadig at lege med på bloglegen, hvor jeg skal finde nogle grå ting - og i mangler også at se tørklædet fra Lolly's Laundry.. Undskyld!!

Men kan da fortælle at jeg endelig har fået købt et fiiint fladskærms-tv! Så nu kan jeg igen se tv - har virkelig manglet opdatering på nyhedsfronten!!

Jeg vender tilbage i morgen med noget langt mere relevant ;) Nu skal jeg stene lidt Fodbold Award!!

søndag den 8. november 2009

Den stribede bluse

Som i måske kunne ane fra mit outfit i går (og som jeg luftede lidt) - havde jeg købt en stribet bluse. Den er også at finde online, til de interesserede.


Det gode ved netop denne er at den har den helt rette længde! Og at halsudskæringen er lige tilpas. Ikke for nedringet, og ikke helt tæt i halsen. Og så har ærmerne også den perfekte længde. Jeg synes i hvert fald den er et hit!
Jeg overvejer allerede om jeg også skal have den i den grå/sorte udgave...

lørdag den 7. november 2009

Konference-outfit

Først del af lørdagen er brugt på konference. Det var nu meget interessant, og en af foredragsholderne var helt genialt morsom. Så fik man da grinet godt igennem! (Og så valgte ham den søde både at sidde ved siden af mig til foredragene og den lange frokostpause.. jaja...!!! :D )

Så får også lige et lille glimt at et nyt billigt køb. Den stribede bluse er fra Vero Moda, koster 80kr, og har den perfekte længde. Normalt undgår jeg helt stribede ting - mine bryster behøver vist ikke syne større :D men denne var nu så fin! Og har gerne ville have én til under min blazer.VM bluse, Pieces denimleggings, Topshop ballerina'er, Zara tørklæde, Old Navy blazer, Mulberry Jody, Rimmel's Pop Apricot

Nu er jeg lige hjemme for at skifte tøj, og så står den på svendegilde hos bedstevennen. Har ca. 1 time, og ved nogenlunde hvad tøjet skal bestå af. Det hjælper altså godt på vej! Det flasher jeg lige i morgen ;) God lørdag til alle! Nu skal jeg ud og drikke asti og masser af Bailey (wink wink, mit navn :D) - og så skal der danses!

fredag den 6. november 2009

SidneyLise

Der dukker jo hele tiden nye blogs op. Og det er nogle gange svært at følge med i, og finde ud af hvilke der egentlig holder.
Jeg har været lidt streng og min blogliste indeholder derfor kun blogs jeg læser fast. Derudover er der flere blogs som jeg kigger på når jeg har tiden.

Nu er der dog dukket en ny op, som ryger direkte på bloglisten. Jeg har 'kendt' dem begge i et par år fra Jubii's modeforum (MSS), og ved derfor at de er nogle virkelig søde piger - der har den lækreste stil.

Klik på billedet for komme direkte til Sidney Lise :D (så sjovt navn btw.!!)


torsdag den 5. november 2009

Guf til håret

Nu er der vist skrevet side op og side ned om hvor godt TRESemmé skulle være. Og da jeg så at Netto havde shampoo+gratis balsam til sølle 84kr, måtte jeg da lige se om det virkelig er så godt.

Jeg har de sidste 4 måneder brugt Aussie, som har været helt fantastisk! Men man må jo veksle lidt. Så den næste tid er det TRESemmé der har pladsen i brusekabinen!

Jeg snuppede forresten Moisture Rich. Hver gang jeg skal prøve et nyt mærke går jeg efter den der giver fugt til håret. Mit hår har nemlig tendens til at falme og miste glansen.onsdag den 4. november 2009

Så lykkedes det endelig!

Jeg måtte jo indse i dag at jeg SKAL have en hue! Især efter at være cyklet hjem i det vejr! Hold da helt op. Sne og slud og alt for meget modvind! Jeg lignede en druknet mus da jeg endelig nåede frem til veninden!

Derfor måtte jeg også lige i H&M og se hvad de havde. Jeg har kigget så mange gange før, men denne gang faldt jeg for denne fine sag. Jeg er slet ikke hue-menneske, men synes egentlig at den er ganske ok til mig. I hvert fald til når jeg skal cykle - og stå på legepladsen på jobbet.


H&M, 70kr. Findes også i grå og sort

***

Og sikke en dag! den bedste arbejdsdag længe! Åbnede med ham den søde. Så vi havde næsten 2 timer for os selv, hvor vi igen fik grinet og snakket om alverdens ting. Og så er han vist imponeret over min fodbold-viden. Jeg vidste det nok skulle betale sig en dag! I løbet af eftermiddagen var vi udenfor i det kolde kolde vejr. Jeg stod for mig selv, hoppede og prøvede at få varmen. Der var maaange andre ude, som han kunne gå over til. Men nej. Han gik direkte over til mig, smed en af sine små-flirtende og drillende jokes, og så kørte snakken igen.. Ih!
Senere på dagen var jeg inde på min stue, han hører til i den helt anden ende af huset. Og havde masser at lave. Men i stedet kom han ind til mig, satte sig ned og snakkede/tegnede. Ihhh.. Så kom hans'leder' og jokede med at man da altid kunne finde ham hos mig... Tja.. Det er da ikke min skyld :D
Det kan godt være jeg bare lægger mærke til ALT lige nu, men når børnene lige frem begynder at spørge til os, hele tiden ved jeg sgu ikke. I dag fik jeg spørgsmålet om jeg havde leget "den 7. himmel" med ham.. What!? Og den kørte de så længe på!!
Ikke mindst ligger jeg mærke til at han kommenterer stort set alt jeg laver på Facebook.. Det er sgu da mystisk! Tag dig nu sammen!!


Aftenen er brugt i godt selskab, med et par veninder. Fine blå drinks, spil - og den perfekte afslutning - Twilight! Fantastisk!

tirsdag den 3. november 2009

Et kort indlæg!

Har ikke så meget at fortælle i dag. Det har været noget af en blanding! Først et virkelig godt møde med min bankdame der gik med til at få betalt min studiegæld i England (yay!), dernæst en super hyggelig dag på jobbet (råflirteri!!) - og så til det triste! Da jeg kommer hjem ser jeg en post-it sidde på min dør. Og sikke et chok! Det viser sig at min unge nabo, døde i går! Jeg er stadig helt i chok. Aner ikke hvordan eller hvor. Det var hans mor der havde skrevet den seddel, og hun har også lagt sit tlf-nummer, så i morgen skal jeg have ringet. Det er så underligt og meget surealistisk! Han blev 25 år. 25 år!
Jeg er tom for ord. Vi havde ikke noget specielt forhold og jeg kan ikke prale med at vi var venner. Vi var naboer. Vi snakkede sammen et par gange om ugen. Han introducerede mig til nogle skønne venner.

Mere skal der vist ikke siges nu.. Jeg vender snart tilbage med noget opløftende. Lige nu har jeg brug for at tænke!

mandag den 2. november 2009

En rigtig efterårsdag!

Dage som i dag er nu meget rare - med store mellemrum! I dag var det lækkert! Jeg har hygget på sofaen, med the, musik og masser af stearinlys!
Og så fik jeg den fantastiske idé at bage. Så fandt hurtigt en opskrift fra gemmerne, og det er blevet til 3 flütes og 4 kæmpe pizzaboller. Så er der lige frokost til de næste par dage og flüte til fryseren!

Btw. så gad jeg godt se så fantastisk ud: Chaneltaske, pels om halsen, pæn(!!!) tweed-blazer.


Photo: Egen inspirationsmappe - husker ikke hvorfra! Er gemt tilbage i april!

søndag den 1. november 2009

Kup hos Menu!

Da jeg i går var til lagersalg hos Menu, gik jeg målrettet efter deres chokoladefondue. Synes simpelthen designet er så lækkert og idéen er så fin. Endte med at købe 2 sæt - der følger 2 små gafler med til hver sæt. Glæder mig allerede til at prøve med nogle lækre jordbær og en god mørk chokolade. Mums!

Jeg valgte dog den udgave hvor der ikke følger underskål/tallerken med, for synes 150kr var lige i overkanten! Når man valgte den 'lille' udgave uden kostede den kun 75kr! Det skulle eftersigende være halv pris i forhold til butiksprisen!

Photo: Menu Press

Billetterne er i hus!

Årh hvor er jeg lettet! Efter 1½ times kamp har jeg endelig fået billetter til New Moon. Har siddet klar siden kl. 11.45 med telefonen i hånden og 3 åbne vinduer på pc'en. Obsessed much? Nahh!
Nu kan det ikke blive d. 20/11 kl. 18.30 hurtigt nok!

Andre der har kæmpet lige så hårdt som mig? Eller var heldige og komme igennem første gang?