onsdag den 30. september 2009

Outfit 300909


VM kjole, MbyM cardigan, Føtex frynsestøvler, H&M tørklæde, Mulberry East West, Chanel Miami Peach

Var lige et smut i Netto tidligere. Og hvem kommer gående i mod mig med et ansigt der bare lyser helt op? Jow Jow det gør da den fyr jeg efterhånden har crushet på i et par år, efter vi jobbede sammen. Hvis det overhovedet er muligt er han bare endnu mere snack'et og charmerende i dag. Sidst jeg så ham var en noget vild bytur i sommers - hvor det bare blev til et hurtigt hej, fordi jeg havde travlt med at flirte med Flirten (senere kendt som Idioten!).
I dag, i en propfyldt Netto, blev det til en lang snak om hvordan livet gik, hvad vi hver især lavede, hvor vi boede, hvem vi stadig så fra det gamle job. Skønt lige at kunne indhente det hele!
Bedst af alt? Når han snakker/lytter til en, forsvinder resten af verdenen, og han koncentrerer sig fuldt ud!
Og det aller sjoveste? Min veninde jeg skulle mødes ved i Netto havde 10min før savlet over ham da han var gået forbi hende. Og da han så spotter mig i Netto, kommer han over og giver mig det største kram. Årh suk! Tag den veninde! Hæh!
Der røg også straks efter en besked afsted til en veninde der også arbejdede sammen med os. Sommerfuglene baskede, kinderne røde og mit smil var overdrevet stort. Jow Jow, for jeg var jo heeelt ovre ham.. eller...! Eftersom han ikke bor sååå langt fra mig, håber jeg da 'tilfældigt' at støde ind i ham igen! Snart! Tak!
(at jeg så nu ikke engang kan gå i Netto og ligne lort, med chancen for at støde ind i ham er måske ikke så fedt!

Og så lige up-date på mit crush på jobbet. Havde et par timer med ham i dag. Den kollega jeg skulle have været sammen med i dag var syg, og han trådte til. Fino. Næste uge har han valgt at tage vikartimer lige den dag jeg skal stå helt alene og lave mad (han kunne have valgt enhver anden dag!). Fino. Ugen efter står jeg for noget oprydning/smid ud en hel dag alene. Han har meldt sig til at hjælpe. Fino.. Jeg klager ikke! :D

Og så ikke flere små kedelige historier fra mit kedelige love-life!

tirsdag den 29. september 2009

Det må jeg eje!

Eftersom jeg har besluttet at tage til Friis' bloggerarrangement på næste onsdag sammen med Mathilde, måtte jeg jo lige kigge rundt på de forskellige blogtøser's 10 favoritter.
Og én ting jeg altså skal have fat i er det yndige peace-armbånd der er blandt Charlotte's favoritter:

Med de 40% ender det på bare 60kr! Måske flere farver ryger med hjem!

mandag den 28. september 2009

Outfit 280909


Vila bluse, Pieces denimleggings, Old Navy blazer, Primark ballerina'er, Pieces tørklæde, Mulberry East West
(og se lige bort fra den der underlige hønserøvsmund jeg lige laver.. :D)

Har hygget med veninden.. Hun bor sammen med sin søster der er noget nær den eneste jeg kan snakke mode med. En dejlig pige! Hun savler og går helt i baglås hver gang jeg træder ind af døren med en af mine Mulberry-tasker over armen. Har lovet at jeg næste gang skal slæbe min Large Bayswater med. Bare så hun kan røre og savle..

Tilgengæld er jeg dybt misundelig på hendes lille bitte krop, hendes lækre Asos-køb og ikke mindst hendes nye cognac farvede Defeeter over-knees. Damn de er lækre (billedet viser dem absolut ikke særligt pænt!)! Gid man havde smallere lægge, så man lige kunne hapse sådan et par! (min veninde har også lige købt dem, i den sorte udgave..)


Nu vil jeg læse lidt blogs, og prøve om jeg kan holde mig vågen til midnat. Glemte jo selvfølgelig at få set det dersens Forbrydelsen II i går - så nu snupper jeg genudsendelsen i nat. Hurra for sene arbejdstider!


Photo: Smartgirl

Grå negle...

Jeg ville lige lægge ny neglelak, og synes en grå-tone havde været fin. Ledte min neglelak-kasse igennem og finder frem til 3 nogenlunde løsninger:


En blandet omgang.. Chanel, Dior, H&M, Gosh, Barry M - og det bedste; Boots neglefile. Sindsygt billige og de bedste til mine negle!


1: Chanel Kaleidoscope. En vinterklassiker sidste sæson. Er sikker på at den også her til vinter nok skal blive brugt flittigt. Den er dog langt fra hvad jeg søgte..
2: Barry M Grey + Mavala hvid (hapset fra french manicure-set). Jeg lavede en hjemme-blander, men resultatet var ikke helt godt.
3. Barry M Grey. Den er nu fin nok, og langt bedre til mig end eks. sort. Dog søger jeg stadig noget varmere og lysere!

Og så starter min intensive søgning. Hvad er det egentlig for en farve jeg er ude efter.. varm, kold, brune eller blå undertoner.. Midt i søgningen går det op for mig. Jeg skal da eje MAC's On The Prowl der var en del af Hello Kitty kollektionen. Ja ja da! For det er jo kun typisk mig at indse sådan noget over 6 måneder efter kollektionen blev sendt på gaden (12.februar!!!!)!MAC On The Prowl - Tilpas varm og uden blå undertoner


Nogen der kan fortælle om Hello Kitty kollektionen stadig er til at få fat på i Magasin?
Regner med at skulle til KBH d. 7/10 for at stikke hovedet ind hos Acie & Charlotte, og så kunne jeg jo passende lige svinge forbi Magasin.. Ellers må Ebay blive min udvej!


Photo: All Lacquered UP


Nu vil jeg kæmpe mig ud i regn og blæst for at mødes med veninden. Vi skal bage grovboller og hygge! Lige hvad man bør lave i sådan et rigtig efterårsvejr! Brr...

lørdag den 26. september 2009

Lidt outfits..

I går havde jeg en aften helt for mig selv. Fik ryddet op og endelig tog jeg også den kæmpe opvask der har gloet på mig hele ugen... Ups..!


VM strik, Pieces denimleggings, Topshop ballerina'er
New Look læderjakke, H&M tørklæde


I dag har jeg været ude og servere til en stor fødselsdag. Det var dejlige penge at kunne lægge i lommen.

Vila tee, Pieces denimleggings, Old Navy blazer, H&M tørklæde (en del af min uniform efterhånden!), H&M ballerina'er, Mulberry East West


Jeg trænger virkelig til noget nyt tøj! Det er 2 uger siden jeg fik en bluse af min mor. FIK! Det er for mig helt ekstraordinært at jeg ikke har købt noget så længe! Kan fortælle at sidste gang jeg brugte mit dankort var d.20. august! Det er over en måned! Jeg er inde i en stor spareperiode, men er snart nået til det punkt hvor det slet ikke er sjovt mere! Jeg føler mig kedelig og slet ikke inspireret.. Da jeg var i byen med min mor i dag opdagede jeg at der er kommet en Lisbeth Dahl butik til byen. Ifølge min mor er det ca. 2 uger siden. Så meget har jeg holdt mig væk - at jeg ikke engang ved hvilke butikker der er åbnet.
Suk suk.. Hvem der dog lige kunne give mig en check på 5000kr - hvor jeg ikke skulle tænke på kedelige udgifter, men helt uden at blinke kunne gå ud og shoppe! Jeg trænger til nye ballerina'er. Nyt undertøj. Nye lange tees.
Suk igen! (undskyld for det halv-deprimerende indlæg, men jeg synes bare det er noget &%¤%&/ lige nu!)

fredag den 25. september 2009

SATC 2 - med dansk islæt?

Sikke en sej nyhed! Har lige læst på TV2's sladderside at forsangeren for Alphabeat, Stine Bramsen, har fået tilbudt en rolle i SATC 2! Cool!! Om hun har takket ja melder historien ikke noget om - men hvor kunne de være sejt!


Det skulle være som sangerinde (tjek!) i et band - i et flashback til 80'erne! Det forklarer måske meget godt nogle af de lidt mere crazy outfits man har kunne se de 4 damer i!
Læs mere hos TV2!


Photo: Stine // SATC 2

torsdag den 24. september 2009

Outfit 240909


Miss Selfridges cardigan, Vila tee, Pieces denimleggings, H&M ballerina'er
H&M tørklæde & New Look læderjakke

Er lige kommet hjem fra super hyggelig aften hos veninden, med asti, 2900 Happiness (Oh! Jeg savner at have TV3!!) og masser af kortspil...


Og så har jeg lidt sommerfugle i maven. Har fået et lille bitte teeny tiny crush på en kollega. Han er ung, super charmerende, sjov, flirtende.. Jeg kan så bare ikke finde ud af om han bare flirter med alle eller der rent faktisk er noget! Jeg er så bare rimelig overbevist om at jeg slet ikke er hans type. Just a feeling! Men derfor er det nu skønt at komme på arbejde hver dag alligevel!

Nedtælling!

57 dage til New Moon premiere!
Det bliver så godt endelig at få stillet nysgerrigheden! Om filmen kan leve op til de rigtig gode trailers der indtil videre er offentliggjort!

3 måneder til juleaften
Det er jo vildt surealistisk at det er lige om lidt! Diverse reklamer bugner allerede af jule-nips! Puh altså! Jeg elsker julen, men ikke allerede i september!

109 dage til Lanzarote
JEG GLÆDER MIG! Det er jo helt vildt at der er så kort tid til! Glæder mig til sol, varme, drinks, afslapning, hygge, bøger, mad og alt det andet!

tirsdag den 22. september 2009

Outfit 210909

I går var jeg til Voice '09 sammen med 2 skønne veninder. Fantastisk oplevelse! Det bedste ved det hele er at det er de bedste/mest spillede sange fra i år, med diverse artister. Dermed ingen 'spildtid' med ukendte sange! Det er virkelig det bedste af det bedste. Især Outlandish var fantastiske live! Og al kærlighed til David Guetta! Han var ventetiden værd - det samme var Kelly Rowland! Selvom de var de sidste på scenen, fik de hurtigt startet en fest!

Jeg havde forventet en kold kold aften, men eftersom der var omkring 30.000 mennesker stuvet sammen på Plænen i Tivoli kunne man sagtens have troet det var en varm juli-aften! Tilgengæld var mine fødder komplet smadrede efter de 5 timer på Plænen!


Zara skjortekjole, H&M tanktop, H&M tubenederdel (den er vist krøbet lidt op på billedet), Føtex frynsestøvler, H&M tørklæde, New Look læderjakke, MbyMJ Percy

I aften skal jeg bare slappe af med alle mine serier.. Gossip Girl har jeg set (elsker den serie! Kys på Chuck & Blair, og had til Serena!)

søndag den 20. september 2009

Lørdag...

Tidligere i dag var jeg et smut hos vagtlægen. Jeg er ellers typen der virkelig skal tvinges til lægen (for snart 2 år siden gik jeg med en lungebetændelse i over 1 måned, før min mor skældte mig og ud og tvang mig afsted.. ahem..!!). Min hoste er virkelig slem og jeg kunne se plamager i halsen. Jeg ringede til vagtlægen der sagde at jeg skulle komme. Ok ok, så afsted. Det viste sig (selvfølgelig!) kun at være en almindelig virus, så kuren er varme og the. Ja det kunne jeg da godt have sagt..

Nu er jeg lige kommet hjem fra en veninde, hvor en gammel barndomsveninde også var. Vi ser hinanden alt for lidt, så det var rart lige at kunne catche up! Vi fik drukket asti og hygget igennem!

Nu smutter jeg snart i seng, og håber at vågne op UDEN hoste og øm hals! Tak!

torsdag den 17. september 2009

Århhhh.....

Nitrolicious har lagt billeder ud af den kommende Jimmy Choo for H&M kollektion. Disse ballerina'er MÅ jeg eje! Så fine med de forskellige små nitter. Jeg har da også allerede skrevet med Mathilde, om at hun liiiige må holde et vågent øje for mig, hvis hun skal i butikkerne den dag! London er langt nemmere at finde disse designer-kollektioner i!


Jimmy Choo for H&M

EDIT: Ifølge bloggeren Agnes B (rodeo.net) kommer de fantastiske ballerina'er til at koste 60€, hvilket ca. svarer til 460kr. Lige umiddelbart kunne jeg sagtens finde på at give den pris for dem. Så forelsket er jeg!

onsdag den 16. september 2009

Outfit 160909


Vila tee, Only cardigan, Pieces denimleggings, H&M ballerina'er, H&M tørklæde, Chanel Orange Fizz & MbyMJ Percy

I dag har den stået på oprydning, tøjvask og andre praktiske ting. Kedeligt - men det var efterhånden nødvendigt..
Nu putter jeg i sofaen med alle de serier jeg prøver at følge med i - og plejning af forkølelsen. Det er altså surt at være blevet syg igen!

tirsdag den 15. september 2009

Outfit 150909


VM strik, H&M tubenederdel, Føtex frynsestøvler, River Island nitteøreringe & MbyMJ Percy


I dag efter job, mødtes jeg med bedsteveninden. Vi måtte lige udnytte det der Telia Tirsdag. Genialt koncept! Denne gang stod den på The Ugly Truth. Ganske ok, mange sjove episoder - men alligevel var der noget jeg ikke helt synes om. Den var lidt for forudsigelig til mig! Så hvis du skal vælge mellem 2 kørende chic-flicks lige nu, kan jeg kun anbefale The Proposal!

Jeg er desværre blevet syg igen. Hvilket slet ikke passer ind i planerne! Jeg er ret sikker på at det er weekendens vilde bytur! Men det var det værd ;)
Nu vil jeg få set det allernyeste Gossip Girl afsnit. Det har jeg glædet mig til rigtig længe!

Det skal nok blive farligt!

Denne blogverden er ofte meget farlig! Så sent som i går aftes da jeg smuttede forbi Discountliv & Luksusdrømme, fandt jeg ud af at Monki åbner i Hillerød. Hillerød! Ffs! Jamen det skal da nok blive spændende! Jeg har bevidst ikke været i KBH siden Monki åbnede, og har sågar heller ikke været på deres hjemmeside. Prøver at blive mindst muligt fristet. Men altså når de åbner lige i min by, skal butikken jo tjekkes ud før eller siden.

Mon ikke der er nogle gode åbningstilbud!? Hmmm....

Det er så nu jeg virkelig grubler over HVOR denne butik skal ligge.. Kan ikke lige umiddelbart placere den...

mandag den 14. september 2009

Så fin, så fin!

I søndags blev der afholdt VMA's - MTV's Video Music Awards. Lige det award show har jeg aldrig rigtig fulgt med i. Noget var der dog ved årets udgave.. Nemlig de 3 hovedpersoner fra New Moon, Taylor Lautner, Kristen Stewart & Robert Pattinson.

Jeg blev meget overrasket over Kristen. Så fin hun er! Yndig Valentino kjole og nogle ret så fierce sko fra Rock & Republic! Slet ikke hvad man er vant til at se hende i. Også hendes ellers så forfærdelige frisure gav en helt anden kant, på den yndige måde. Perfekt styling - der var intet forkert ved hende!

De 2 fyre vil jeg slet ikke komme ind på *savle r.o.b.e.r.t. savle* Det første billede siger vist det hele!

(husk at trykke for at få et større billede!!)Photo: MTV
Info: Red Carpet Fashion Awards

Frynsestøvler

Jeg havde da vist helt glemt at vise disse støvler. Et absolut budget-køb! De er fra selveste Føtex - og med hjælp fra en jydsk modedulle blev de mine i weekenden!

150kr - og mine fødder kan være varme og fine i det kommende efterår!

New Moon trailer #3

Efter planen skulle den nye trailer for New Moon være blevet vist ved MTV's Video Music Awards i går aftes. Men allerede lørdag blev traileren lækket på nettet. Og sikke en trailer! Jeg kan dårligt få armene ned! Usjh jeg glæder mig så meget til november!

Enjoy!Edit: Da den video jeg havde valgt var en af de lækkede, virkede de ikke længere - Men jeg har selvfølgelig fundet en af de mange andre udbudte :)

søndag den 13. september 2009

Dåmme H&M!

Ja for det er lige hvad de er! Altså de svenskere ved da lige hvornår de skal sende noget på gaden - lige når man ikke har råd! Dåmme H&M!
Denne gang er det denne strik min kærlighed er faldet på....

249kr.

Find den under: Strik -> Vis alle -> Side 2

Weekendens outfits!

Så er weekenden nået til sin slutning. Og sikke en weekend! I går var jeg til svendegilde hos en veninde - jeg var godt nok træt under festen! Heldigvis blev det slet ikke så vildt, som det oftest gør! Alligevel var jeg først hjemme kl. 3 i morges...
Dette havde jeg på:


H&M bluse, H&M tanktop, H&M nederdel, Primark leoflats, MbyMJ Percy, Old Navy blazer, River Island øreringe og H&M tørklæde

I dag blev jeg så vækket kl. 6.30! Ikke meget søvn til mig.. Men det var jo dagen for loppe-debut! Min mor, min søstre og mig havde stand på Farum Loppemarked, og vi skulle afsted for at sætte op. Det var super hyggeligt - og jeg fik da solgt lidt!
Dette havde jeg på:


Zara skjortekjole, Only tanktop, Noa Noa leggings, Føtex frynsestøvler, New Look læderjakke, H&M tørklæde, River Island øreringe & MbyMJ Percy

Nu skal jeg læse lidt blogs, og meget tidligt i seng! Mangler virkelig mine faste søvntimer...

lørdag den 12. september 2009

Den perfekte fredag!

Puuuhhhhh!!!! Jeg er rigtig skidt i dag! Sådan rigtig rigtig dårlig! Det er jo min egen skyld, og resultatet af en fantastisk aften! Vi havde personalefest, og startede lige efter vi havde lukket kl. 17. Der blev serveret mojitos og masser af vin! Senere gik vi over til Rom&Cola, som så blev aftenens drink - uanset hvilken bar vi var på!
Den aften var noget nær den bedste bytur jeg nogensinde har været på! Måske fordi jeg var uden mit sikkerhedsnet i mine veninder - og kun var afsted med folk jeg har kendt et par måneder! Aftalen er også at det helt klart skal gentages!
I dag må jeg så bare betale regningen for sådan en aften! Kl. 10 vågnede jeg og kunne ikke sove mere - jeg var først hjemme kl. 5 i morges! Puuhhh.. Jeg har drukket litervis af vand, kakao og cola. Har spist junk og været ude i det dejlige vejr. Ingen af mine tømmermændstricks virker! Puhhh...
Om 2 timer skal jeg være klar igen! Så står den på svendegilde hos min veninde...

Nåh ja og mit outfit fra i går:


VM kjole, VM leggings, Old Navy blazer, H&M peeps, Mulberry Jody (blev dog skiftet ud med lille Percy da vi tog i byen!)

Lige nu kan jeg ikke overskue noget som helst! Men må nok tage mig sammen og komme igang!

torsdag den 10. september 2009

Outfit 100909


Vila tee, Føtex nederdel, Noa Noa leggings, H&M ballerina'er, Tiger tørklæde, MbyMj Percy & River Island hårbøjle

Har desværre ikke så meget tid disse dage. Derfor kommer der bare lige et lille outfit-indlæg :)

onsdag den 9. september 2009

Outfit 090909

H&M bluse, Pieces denimleggings, H&M ballerina'er, H&M tørklæde, MbyMJ Percy

****

Dagen er gået med træning (i morges var første gang jeg virkelig skulle tage mig sammen for at komme afsted - men jeg gjorde det!), besøg af bedstevennen (Yay! Gaver :D), arbejde hvor jeg var så heldig at have fået et par vikatimer i dag. Det er jo altid rart.. Så snart jeg havde fri var det op på cyklen og hjem - for at mødes med veninden. Der var gået 32 dage siden vi sidst så hinanden (ja jeg tæller! for vi er ret tætte og ses gerne flere gange om ugen. Dog var vi blevet 'afbrudt' af hendes ferie, min forkølelse, diverse andre aftaler... og så går tiden pludselig stærkt!

Første punkt var indkøb af gave til en veninde der netop er blevet udlært. Hun holder svendegilde (det lyder dumt, når hun jo er kontor-tøs!) på lørdag, hvor vi rigtig skal feste igennem! Vi fik også lavet en lille ekstra'gave' :D Nemlig 5 forskellige collager som skal deles ud - med skønne og skøre billeder af os med hende! Det skal nok blive en succes!

Vi besluttede så at gå i Kvickly lige inden lukketid, for at købe nogle pølsehorn med hjem som aftensmad. Det hele starter som en dårlig joke, men ender med at vi får 28pølsehorn for 30kr!!!!Normalprisen er 4stk for 25 kr Samtalen går nogenlunde sådan: Os: Hva'.... giver du en god rabat? Ham: Hmm.... hvor mange skal i have? Os: Det kommer an på prisen... Ham: Hvor mange skal i have? Os: Det kommer an på prisen........... Ham: Tjooo... hmm.... jamen.... I kan få resten til 30kr! Os: JA TAK! Ham: I kommer til at slæbe! Os: Det går nok til den pris! Sikke et grin vi fik os..

Nu er det snart tid til at krybe under dynen, i morgen står den på hygge med en anden veninde, fredag er der personalefest + bytur med kollegaer, lørdag med svendegilde og endelig søndag hvor jeg skal på loppemarked. Sikke en weekend! Pyhhh.. Der bliver nok ikke tid til den store blogging, men mon ikke i hører et lille pip :D

Fødselsdagsgaver!!!

Lidt forsinket fik jeg lidt flere gaver i dag. Bedre sent end aldrig!

Den første var fra bedstevennen - et gavekort til Matas! Og hvem kan ikke altid bruge det?! Jeg står 'heldigt' nok og mangler en nye mascara, så det skal jeg have købt.. Og måske der lige ryger noget hårfarve (mit 'mærke' er på tilbude lige nu!).

Den anden var bedsteveninden. Hun har netop været i Spanien og havde købt gaven på sin ferie. Disse fine haremsbukser, der nok skal blive brugt flittigt - især på den forestående ferie til Lanzarote (kun 4 måneder og 2 dage!!)


tirsdag den 8. september 2009

Outfit 080909

Zara cardigan, Vila tee, Pieces denimleggings, H&M ballerina'er, Mulberry Jody, Pieces tørklæde & Pieces halskæde

mandag den 7. september 2009

Outfit 070909


Vila tee, Pieces denimleggings, H&M tørklæde, H&M ballerina'er, Asos perleøreringe
New Look læderjakke & Mulberry Jody


I dag skal jeg have sorteret i mine sko. Senere kommer min mor forbi, så skal vi sætte priser/skilte på mit tøj osv., der skal sælges på søndag. Det skal nok blive godt at få solgt lidt ud!

søndag den 6. september 2009

På mine fødder...

sidder disse skønheder...Mine skønne ko-sutsko, også kendt som The Muuuh Shoe :D De var en af gaverne fra min mor, da hun havde været i London. De er købt i Primark, og har kostet noget nær ingenting - men nøj hvor er de skønne. Varme, bløde og perfekte til den kolde tid vi går i møde!
De er så grimme at jeg elsker dem.. Især fordi der små plastdutter under foden, så man ikke glider. Præcis som da man var en lille pige..

Nu vil jeg putte på dynen med nogle flere afsnit Greek, mens The Muuuh Shoe varmer mine fødder!

En hyggelig lørdag!

I går aftes fik jeg nogle rigtig søde piger på besøg! 2 af dem havde jeg mødt før - de 2 andre var første gang (den ene var søde Frk. Nør). Og selvom man godt kan tro at det hurtigt kan blive akavet og underligt, så skete det aldrig. Snakken gik, og vi snakket om alt fra lækre mænd (sportsmænd, ja tak!!) til kæledyr til mode.. Super hyggelig aften!

Jeg var iført dette:

Vila kjole, Topshop ballerina'er & Asos perleøreringe


fredag den 4. september 2009

Weekend... ahh...

Så blev det endelig weekend. Selvom jeg ikke har det mest stressende job, synes jeg godt nok denne uge har været presset! Endelig kom jeg også over min forkølelse!
I aften skal jeg vist bare crashe på sofaen med Talent'09 og serier på pc'en. Skal også lige have gjort rent og ryddet op - for i morgen står den på dulle-aften hos mig. Blandt gæsterne er Frk. Nør og Cecilia. Frk. Nør har jeg ikke mødt før, mens Cecilia også var med sidste gang...

onsdag den 2. september 2009

Fierce!

Hvor fantastiske er de lige? Havde jeg 6000kr i overskud + kunne jeg gå i den slags hæle, stod de gerne i mit skoskab! *Suk*

tirsdag den 1. september 2009

SATC 2 - On set!

I februar skrev jeg om offentliggørelsen af en efterfølger til Sex & The City - The Movie. I dag spottede jeg så på JustJared at indspilningen netop er skudt igang i morges i New York! Så nu er det vist på sin plads med billeder. Og masser af dem!


Tryk for at se stor version!


Jeg kan slet ikke vente med at se hvem vi kan møde i filmen, se alle de fantastiske outfits, og ikke mindst til at se om rygterne angående filmens indhold kan passe! Sommeren 2010 må godt skynde sig lidt!


Photo: JustJared