søndag den 31. maj 2009

New Moon Poster!!

Så skete det endelig! Den officielle plakat for efterfølgeren til Twilight, New Moon, er nu ude - og den skuffer bestemt ikke!Behøver jeg skrive igen hvor meget jeg glæææder mig til d. 20. november!?


***
Og så er dette indlæg forresten nr. 400! Det er slet ikke til at forstå! Kæmpe tak til alle jer der læser med - og ikke mindst tak for det voksende tal af kommentarer! Det er det der gør det hele værd..

***

Photo: TwilightGuy

lørdag den 30. maj 2009

Sommerkjoler!

Som altid er jeg på udkig efter fine sommerkjoler, og da jeg så disse i dag, måtte jeg hapse dem med hjem! Og især til den pris er jeg sikker på de bliver et hit!


Only, 160kr

Derudover fandt jeg dette lækre kæmpe tørklæde i en nude/pudder/babylyserød farve - og så manglede jeg lidt basic dullegrej


Pieces, 130kr // Blandet Matas-sager

Min aften:

skal tilbringes i selskab med:


Blah blah film // Eurowoman-Euroman


Lækker B&J! Har ikke spist is derfra siden jeg boede i London, så nu må det vist være på tide! Mums, jeg glæder mig!!

Vender lige tilbage med lidt andre køb senere! Har fundet nogle søde sommerkjoler, der nok skal blive et hit!!
***
Min fest i går var forresten ikke noget at råbe hurra for! Folk var trætte og triste, så min veninde og jeg der tilsidst sad tilbage - endte med at gå i seng omkring kl. 1! Og flirten dukkede aldrig op, dog kom der denne gang lige en besked om at han ikke kunne nå det - men at han nok skulle give drinks på fredag! Og fredag er sidste chance han får, så gider jeg det ikke mere!!

torsdag den 28. maj 2009

Outfit / Paradise Hotel Finale!

Min aften er helt præcist brugt i selskab med en masse gode venner. Først spiste jeg med bedsteveninden. Vi fik siddet min sofa til, og vendte hele verdenssituationen (og snakket endnu mere om hvordan min flirt skal erobres :D). Bagefter gik vi hjem til hende, hvor Paradise Finalen skulle indtages med asti og dejlige mennesker!
Hurra for Line-Sofie og Frede!!! Og ja jeg er stolt Paradise-fan!
Skøn skøn aften! Nu smutter jeg i seng, i morgen skal jeg alt for tidligt op (kl. 5 gahhh!!!) og om aftenen holder jeg lidt fest.. Nok at se til!


Vila tee, Noa Noa tørklæde, Pieces denimleggins, New Look læderjakke, H&M ballerina'er og Mulberry Locked Cosmetic Purse

Sov godt derude!

Peace!

Hvor fine er disse øreringe lige!? Kan godt lide det slidte og antikke look de har..


Photo: UO.co.uk

onsdag den 27. maj 2009

Outfit / Hate the changing weather!


H&M cardigan, VM kjole, H&M leggins og H&M ballerina'er

Om lidt smutter jeg over til en veninde for at se Desperate Housewives og Paradise (I'm an addict!), og nyde et glas iskold asti!

Bloggen spøger!

Nogle gange forstår jeg virkelig ikke det her blogspot!!! Da jeg lavede indlægget i nat om sommerkjoler, var teksten helt normal - og jeg tjekkede enda flere gange.
Nu her til morgen, da jeg så åbner bloggen igen, har den pludselig lavet en kæmpe skrift, men kun ved det ene link!?
Mystisk!!! -og når jeg prøver at redigere det, ignorerer den alt jeg gør!!!

Edit: Nåh det hjalp så at slette teksten, og lave et nyt link... Forvirret much!? Det er jo en stor joke det her :D

tirsdag den 26. maj 2009

Yndige sommerkjoler!

I min evige jagt på sommerkjoler fandt jeg disse fine hos Topshop:

Cutwork Swing Dress, 50£
(selvom nogle nok vil mene at sort ikke høre sig til om sommeren, synes jeg stadig LBD's er super sexede! -og sagtens kan bæres på trods af de højere varmegrader.)

Lily Sundress, 28£

Girl Print Sundress, 55£

Især den nederste med print af piger synes jeg er super fin! Dog afholder det mig at den er 100% silke, og dermed ikke kan tåle almindelig vask.. Havde det være mere vaskbart, var den hapset allerede!

Photo: Topshop

mandag den 25. maj 2009

Rika Love!

Selvom jeg søger en cross-body bag, faldt jeg lige over denne lækre taske fra Rika - sort lækkert læder, fine vedhæng og små diskrete stjerner...


Rika, 6.079kr

Photo: YouHeShe

Sikke et vejr!

Hold da op et lækkert vejr det blev i dag! Jeg er stadig ret så chokeret - især fordi jeg var taget afsted i langærmet tee, denimleggins, læderjakke og tørklæde! Og pludselig bragede solen frem! Og mine solbriller ligger stadig hos noget familie, TYPISK!

Og i morgen skulle blive noget af en blanding; 30grader, regn og masser af blæst! Forvirret, much!?
Morgendagens outfit kræver planlægning!!!

Indtil da; NYD SOLEN! -og husk solcremen ;)

Søger: Cross-body bag!

Jeg er virkelig på udkig efter en lille lækker cross-body bag (det lyder altså slet ikke godt på dansk; kryds-krop taske.... Æhm!?!). Den skal ikke kunne holde andet end mobil, nøgler, min rosebud og lidt penge - skal faktisk kun bruges når jeg skal i byen! Jeg er efterhånden træt af at rende rundt med en clutch eller låne plads hos veninderne..

Den eneste jeg har fundet, der helt lever op til mine krav er Small Softy Percy fra Marc by Marc Jacobs -


Denne er måske endnu bedre, da jeg godt kan lide 'lommen' foran, og metalnavnet fremfor det syede.. Størrelsen skulle være nøjagtig ens - og denne kaldes også Softy PercyHar du set nr. 2, men i sort? Råb endelig højt, da det er det allernærmeste jeg har været på den rette cross-body!

Photo: Louisaviaroma & Shopbop

Outfit / Hangin' out, doing nothing!


Vila tee, Pieces denimleggins, H&M ballerina'er, Mulberry Locked Cosmetic Purse og Pieces pudder/glimmer tørklæde

Min veninde ringede i eftermiddags, og krævede min assistance til at lave ingenting! Og det gjorde vi så! Eftermiddagen er brugt på sofaen med nachos/guacomole/dip, sodavand, sladder om fyre, Paradise Hotel - og ikke mindst Esbjerg-FCK, der sikrede mine drenge det danske mesterskab! Fantastisk dag!! Kan slet ikke vente med at komme på arbejde - for sjovt nok er det kun Brøndby fans jeg arbejder sammen med! Tsk :D

Nu sidder jeg på mit gulv, viklet ind i dyner, ser Twilight (igen og igen og...), læser reklamer og blogs.. Og leder efter den perfekte sorte lille cross-body bag! En umulig mission åbenbart!

søndag den 24. maj 2009

Cocktailparty!!

Som jeg jo skrev om forleden, skulle vi i vennekredsen holde cocktailparty. Og sikke en fest det blev! På trods af min skønne flirt aldrig dukkede op (idiot!) fik vi lavet de fineste drinks, spist den lækreste mad og danset hele natten.

Dette havde jeg på:


Vila kjole, H&M tights, Primark leo-flats (vi måtte ikke have hæle på, grundet ekstremt sart gulv), Mulberry 'clutch' og H&M hårbøjlde med blomster/kugle-ting.


Min aften i små billeder!

Og så undskylder jeg den lille pause fra bloggen! Har simpelthen ikke haft tid i denne weekend!

torsdag den 21. maj 2009

Dagens helt store spørgsmål!

Når jeg nu skal til cocktailparty-tam-tam i morgen, hvordan skal håret så sidde! Én ting er udelukket; jeg sætter det ikke op! Det er bare slet ikke mig, og føler mig ikke tilpas med det oppe (medmindre det er en hestehale, og det passer lissom ikke ind i morgen). Jeg tænker lidt at bruge bølgejernet fra OBH, som faktisk giver nogle super fine krøl/bølger i mit hår. Masser af fylde, dog uden at man ligner en puddel.
Ellers kunne jeg glatte det, og så bare masser af mouse og lak i, for at give volume.. Og nej det er ikke det samme som hvis jeg undlader at glatte det. Mit hår er underligt, og kan ikke finde ud af IKKE at blive varme behandlet, om det er fra glatte-, krølle- eller bølgejern...

Resten er ellers på plads. Jeg tager min sorte Vila-kjole på (den med læderstykket foroven), sorte pumps (leo-flats med i tasken, da vi ikke må have hæle på indendøre, grundet ekstremt sarte gulve), guld smykker og sort hårbøjle.... Farven på neglene mangler jeg stadig at finde frem til, men bliver sikker noget bær/koral-farvet.
Mht. taske, regner jeg med at deles med en veninde, jeg gider ikke lige selv tage med..

Ih hvor jeg glæder mig!!!

onsdag den 20. maj 2009

H&M-accessories..

Som jeg hurtigt skrev om i går, skal jeg til såkaldt cocktailparty på fredag. Det er min veninde og jeg der står bag - og det indebærer masser af cocktails (but of course!), pindemadder og fantastisk musik.
Jeg har tænkt meget over hvad jeg skulle have på - allerhelst ville jeg have fundet en ny kjole, sådan bare fordi. Men typisk nok er der åbenbart intet lige nu, jeg synes man kan bruge, for vi skal virkelig være fine!
Planen er derfor at jeg tager en af mine mange LBD's på, guldhalskæden og hårbøjlen herunder, og så bare nogle hæle og en killer makeup. Så må det være sådan!
Så for at fornye kjolen, smuttede jeg hurtigt i H&M og fandt disse ting..


Peep-flats (dog ikke til fredag) og halskæde


Hårbøjle, rent faktisk fra børneafdelingen :D

Outfit / Sunny sunshine!

Sikke en lækker dag! Høj sol, varme og bare tegn på at sommeren er over os!

Ved ikke lige hvad der skete for lyset i formiddags.. Det ser ret dystert ud! Men prøvede jeg uden blitz, blev det helt utydeligt og bare endnu værre!

Only skjortekjole, H&M leggings, H&M ballerina'er
New Look læderjakke og Botkier taske

tirsdag den 19. maj 2009

Outfit / Colourless

Vila tee, Zara cardigan, Pieces denimleggins, H&M ballerina'er
New Look læderjakke, Botkier taske og H&M tørklæde


Chanel Orange Fizz

Efter arbejde tog jeg direkte hjem til min lille kusine på 3 år, der skulle passes. Hendes forældre skulle en tur i biffen, og de tilkalder dermed oftest mig - der med glæde passer den lille trold! Suk en fantastisk pige...
Bagefter tog jeg over til en veninde hvor den lige stod på Paradise (oh yeah!!) og lidt mere planlægning af vores cocktailparty på fredag. Det skal nok blive godt! Mere om det på torsdag/fredag :D

mandag den 18. maj 2009

Chanel Orange Fizz pt. 3

Det er jo snart en hel føljeton (se bare her & her!) der har kørt her på bloggen om den neglelak!!

Nårh men lovede at flashe den på, og det er hermed gjort. Det er det nærmeste jeg kan komme på at fange den rigtige farve. Og så er den enda mere koral (og slet slet ikke orange) i virkeligheden.****
Jeg blev syg lørdag aften, og da jeg vågnede søndag morgen var min stemme pist forsvundet. Jeg tror selv jeg var døden nær, og levede af cola og crossainter. Andet kunne jeg ikke presse ned. I dag er stemmen så tilbage, men tilgengæld har jeg fået mig en ordentlig forkølelse! Slet ikke hvad jeg har brug for - har planer hver aften denne uge! Og fordi jeg liiige var syg i går, mangler jeg også at læse op på alle blogs. Så det er hvad resten af min aften skal bruges på; blogs og pleje af forkølelse!

lørdag den 16. maj 2009

Outfit / Eurovision night


MbyM cardigan, VM kjole, H&M tanktop, H&M leggings og H&M ballerina'er

Er kommet hjem fra hygge i familiens skød. Lækker mad, chokolade/frugt-fondue og det meste af melodunde. Nåede dog ikke at se det færdigt, da min mor ville hjem, og jeg dermed blev nødt til at køre med. Æv!
Og så er jeg ved at blive småsyg. Har så ondt i halsen, og næsen er begyndt at løbe. Det har jeg slet ikke tid til lige nu!

Chanel Orange Fizz pt. 2

Som jeg skrev om forleden havde jeg søgt i mine Matas'er efter den fiiiine nye neglelak, Orange Fizz fra Chanel. I dag da jeg alligevel skulle have nogle andre småting, prøvede jeg igen - Og det viste sig at de havde fået den hjem!!!! Yay! Købte den straks, og sjovt nok kom en ekspedient forbi mens jeg betalte, og udråbte Den farve er fantastisk! Og jeg kunne da kun give hende ret! Den er virkelig fin i virkeligheden også..


Chanel Orange Fizz, farven er mere koral end på billederne - og helt uden glimmer!

Derudover snuppede jeg også en L'Oreal Lash Architect med. Min elskede Longitude er udgået af produktion, hvilket for mig er en skandale! Den mascara har jeg brugt i over 5 år, og nu vælger L'Oreal så at trække den tilbage! Har så fra andre fået af vide at Lash Architect skulle være næsten lige så god. Min problem er nemlig ikke fylden men længden på vipperne, og lige dét var Longitude perfekt til!

Outfit / Dancin' with the girls


Vila tunika, lang Only tanktop under, H&M leggings, H&M ballerina'er
New Look læderjakke og Botkier clutch


Er lige kommet hjem fra den sjoveste bytur længe! Og jeg er ikke engang fuld! eller træt, for den sags skyld (typisk!).
Vi har danset, sunget og bare haft en skøn aften.. Og mødte naboens kammerat, som jeg flirter lidt med - og fik lokket ham med til en fest på fredag :D Skal nok blive spændende!

Jeg falder sikkert ikke i søvn foreløbig... Forresten er dette årets første bytur hvor det var lyst da vi forlod stamstedet. Det giver altså bare en ekstra følelse af at sommeren er over os!

fredag den 15. maj 2009

Outfit / Black is my best friend!


H&M bluse, Pieces denimleggins, H&M ballerina'er
New Look læderjakke, H&M tørklæde og Botkier taske
Close-up af bluse // Flettet læderarmbånd fra Saint Tropez

Og nu har jeg travlt! Skal være hos min veninde om 30min og har stadig ikke skiftet tøj eller ordnet hår/makeup! STRESSSSS!!!

God fredag allesammen!

Chanel Orange Fizz

For et par dage siden så jeg den nye Chanel neglelak, Orange Fizz, på en blog. Desværre har jeg glemt hvor.. Men nu dukkede den så igen op, hos Tinas Ting. Allerede forleden kiggede jeg i mine to Matas'er, men ingen af dem havde fået den hjem!

Den farve kunne uden tvivl blive denne sommers Miami Peach - en farve der næsten konstant var på mine negle i sommeren 2008.

Orange Fizz er sammen med Golden Sands denne sommers 2 nye fra Chanel. Også Golden Sands kunne være en lækker farve til den brune sommerhud.Photo: Google

Blog-out!

Var jeg den eneste der havde problemer med Blogger/blogspot hele aftenen i går!? Hver gang jeg ville ind på siden, konstaterede den efter 5 minutters loading at der var fejl i forbindelsen! Meget underligt...

Nårh men så blev det endelig weekend! Aftenen står på drinks og hygge med 2 veninder, og når klokken bliver sent skal vi på teen-diskotek og skabe os dumme til Sukkerchok der kommer og synger.. Det skal nok blive sjovt (eller flovt!?).. Vi har dog aftalt at så snart de går af scenen er vi dem der er smuttet videre på stamstedet.. Vi har ikke været på det teen-diskotek i flere år, men min veninde fik overtalt mig - Sukkerchok here we come!

Rigtig god weekend - og så får I lige Sukkerchok's Hvor som helst, når som helst..

torsdag den 14. maj 2009

Outfit / all in H&M

H&M skjortekjole, H&M leggins, H&M tanktop, H&M ballerina'er
New Look læderjakke, H&M tørklæde og Botkier taske

Det var først da jeg havde taget tøj på, at jeg opdagede jeg lige så godt kunne være en omvandrende H&M reklame i dag.

Leighton Meester // Blair Waldorf

Der er virkelig stor forskel på skuespilleren Leighton Meester, og hendes karakter i Gossip Girl, Blair Waldorf. Bare se dette eksempel:


Leighton Meester, maj 2009


Blair Waldorf: s01e12 School Lies / s02e01 Summer Kind of Wonderful


Jeg er vild med begge stilarter! Leighton's casual, laid-back California-stil og Blair's konservative 50'er stil. Dog ville jeg nok helst iføre mig Leighton's udgave!

Photo: People // Google

onsdag den 13. maj 2009

haps!Robert Pattinson!

Anledning: 1 uge til Twilight udgives på dansk dvd! Når det kommer til Twilight er jeg måske lidt obsessed! Lidt!

Photo: People

tirsdag den 12. maj 2009

Jeg sørger!

Tidligere da jeg ville kravle op i min seng (og det gør jeg virkelig! stiller mig altid op, for så at lægge mig ned), kom der en kæmpe rithhhhjjjj lyd! Nej nej nej! Mine Vila-haremsbukser revnede ca. 30cm!! Selvfølgelig ikke i en syning, så det kan reddes, men simpelthen i stoffet. SNØFT! Rip kære bukser! I vil blive savnet!

Outfit / pretty relaxed!


Vila bukser, Vila tee, H&M ballerina'er
New Look læderjakke, Tiger tørklæde og Botkier taske

Nu vil jeg smøre en ansigtsmaske på, se lidt serier - og smutte tidligt i seng. Skal op alt for tidligt i morgen! Allerede kl. 5 ringer vækkeuret! Chok!