tirsdag den 30. december 2008

H&M Spring 2009

I går blev H&M's forårskollektion lagt på nettet. Jeg har lidt blandede følelser over for de items der er i blandt. Der er ikke noget man tænker wow over, men der er da enkelte ting jeg skal kigge efter.
Desværre kan jeg ikke bestille derfra, eftersom de først har levering i uge 3, og jeg rejser tilbage til London d. 7/1.
Her er hvad jeg overvejer at kigge efter indtil videre:
Kjole 129kr. (der rent faktisk er en natkjole), fin basis og enkel. Find den under Undertøj -> Nattøj (findes også i grå)

Tørklæde 80kr, 100x200cm, igen fint, basis og enkelt (og så har jeg jo en svaghed for tørklæder). Find det under Accessories -> Huer/hatte. Findes også i sort, gråbeige og koral.


Hvad syntes du om kollektionen, og er der noget du MÅ eje?

Dagens outfit!

Eller rettere sagt dagens outfit fra i går! Var til morgen-surprise-kobberbryllup hos min onkel og tante (det lyder sgu så underligt, når de kun er 42 og 36!)

Vila koralfarvet cardigan, VM ballonkjole, sorte tights, Topshop ballerina'er, AA Circle Scarf, Mulberry East West Bays + sort uldjakke udenfor

søndag den 28. december 2008

Køb - a true mix!

Som jeg skrev i går, var jeg ude og bytte en enkelt julegave, og kom hjem med lidt af hvert..

Fik først byttet en pudderfarvet CFTC bluse til en creme/beige/mælkechokolade-farvet..

Så var jeg en tur i Vila, hvor jeg fandt lidt af hvert:

Tunika (100% silke) der nok bliver byttet. Den er så elektrisk at det er meget lidt charmerende!

To par øreringe fra Pieces.
Sort lang top/bluse, der er stram om maven og hofterne men lidt løs øverst & denimleggins i Indigo med lynlås for neden og baglommer.

Koralfarvet sommerlig cardigan, inspireret af en sød modedulle fra MSS
Lidt blandet godter: Sirene, EW, Costume, vat, strømpebukser, mascara, skin tonic, dagcreme & PartyBriller med 2oo9 :D

lørdag den 27. december 2008

Dagens outfit!

Var sammen med resten af nordsjælland ude og bytte julegaver i dag.. Jeg skulle kun bytte en ting - men kom hjem med lidt andet og blandet godter! Det må blive i morgen :D
Men var iført dette:

Primark cardigan, H&M tank, Noa Noa leggins, Hello Kitty strømper
Burberry jakke, Vero Moda's Aids tørklæde, Mulberry East West & Next støvler

fredag den 26. december 2008

Ny taske på vej..

Fik i går mail fra Mulberry om et VIP Sale Preview - som alle andre medlemmer. Troede kun de havde sat alle de underlige tasker ned (eks. deres Maggie, som jeg aldrig forstod!!) - men til min store overraskelse havde de også Large Bayswaters med denne gang. Eftersom kursen er sindsyg, og besparelsen var vild kunne jeg ikke lade dette passere.
Snuppede en i Chocolate, det er både min yndlings hos Mulberry + både Oak og Black var udsolgt allerede. My luck!

Så nu burde der inden længe være en smuk smuk taske på vej til mig.. Glæder mig til at få den! Den er lige nummeret større end min Jody, og kan derfor indeholde både pc, ledninger og alt mit bras :D Jody'en bliver hurtigt proppet, når pc'en er med..

torsdag den 25. december 2008

Juleoutfit + Julegaver

Juleaften er veloverstået. En hyggelig aften, med skøn mad, masser af snak, dans om juletræet og ikke mindst skønne gaver!!
Faktik en af de mest fashionable juleaftener jeg har haft!
Var iført dette:


Zara kjole, tights, Primark leo-flats, perlearmbånd, Pieces øreringe & tynd guldhårbøjle

Årets Julegaver:
Mor + hendes mand: Friends-box & sølvørestikker med lille stenSøster: Nilens Jord make-up pensler (den røde linie): Pudder & lille øjenskygge

Mormor & Morfar: Vero Moda's Tørklæde der støtter Aids Fondet & Shiseido gaveæske med fantastisk mascara og vippebukker der beskytter vipperne


Kusiner (onkel+tante): Torneose DVD & Sara Blædel's 'Aldrig Mere Fri'Bedstevennen: 2 stk. CFTC bluser. L/S, rib, rund hals - sort & pudder. Bytter den i pudder da jeg har den i forvejen.

Og det var vist det :D En skøn lille høst - det første år hvor jeg ikke har fået gavekort og hvor jeg ikke skal ud og bytte bunker af underlige ting. Dejligt!

onsdag den 24. december 2008

Rigtig Glædelig Jul!

Jeg er så langt fra fashionable som man overhovedet kan være lige for tiden. Hygger og slapper af med familie og venner. Shopping og hvad butikkerne kan byde på er slet ikke noget der fylder i mit hoved lige nu. Utroligt nok!
Men det er faktisk rart at koble fuldkommen fra..

Vil egentligt bare ønske alle en Rigtigt Glædelig Jul!

søndag den 21. december 2008

Hello DK!

Landede efter en meget bumpy flyvetur trygt og sikkert i DK. Dejligt at se familie og venner igen, og har slet ikke haft tid til at sidde ved en pc.
Til det kommer der lige det faktum at min mor ikke aner hvor hun har gjort af min danske ledning til min pc - ergo ingen strøm!! Jeeez altså! Så jeg sidder ved en god gammel stationær, og prøver lige at catche up..

Blog'u'later!

fredag den 19. december 2008

På vej til Danmark.

I morgen formiddag er det endelig blevet tid til at tage mod DK, for de næste 3 ugers tid. Jeg glæder mig, som den opmærksomme læser nok har bemærket.
Havde dog ikke i min vildeste fantasi forestillet mig at det ville blive så svært at pakke kufferterne. Jeg har ALT for meget.. Det er julegaverne der er det store problem - for tøjet har jeg virkel skåret meget i. Det er minimalt hvad jeg har med til mig selv..

Arghhh får stress af hvordan jeg nogensinde skal få det ordnet.. Puhh..

Bør nok snart smutte i seng, eftersom min mor ringer og vækker mig i morgen kl. 8 (min tid vel at mærke) - så jeg kan komme op, få cleanet mit værelse og så afsted til Heathrow.
Er dog så heldig at jeg bare lige skal med Piccadilly Line fra den ene ende til den anden, og så står jeg i Heathrow. Ikke noget skift, shuttlebus, taxi eller lign.
Men det skal nok blive et syn for guderne hvordan jeg får bakset en kæmpe kuffert, en håndbagagekuffert og håndtaske alene afsted. Frygter det måske lidt..

Godnat - og næste gang jeg skriver er jeg højst sandsynligt i DK.. Yay!

onsdag den 17. december 2008

Dagens outfit!

Blå H&M Trend kjole (farven er som billede 2), H&M tee, Next støvler, Burberry jakke, AA Circle Scarf & Mulberry pung

Forkølelsen er vist på retur. Heldigvis da! Har det meget bedre, og fik enda afleveret min opgave i dag - hvilket betyder at jeg officielt har juleferie. Yay! I morgen står den på pakning, og måske frokost med en veninde..

Og lige et surt opstød. Havde været ud og købe en bøtte B&J for at gøre min hals lidt følelsesløs. God vanilleis der lige kunne fjerne det tørre et kort øjeblik. 2 timer efter jeg har lagt isen i fryseren, er sgu nogen der har stjålet den. Nøj hvor blev jeg sur - helt ærligt! Bare fordi man ikke selv har råd, giver ingen undskyldning til at stjæle andres. Med til historien hører så også at det ikke er første gang der bliver stjålet noget - og hver gang har det været noget sødt, som sodavand og kage.. Helt ærligt altså!!

Nårhhh ja og så er der kun 2 dage til at jeg sidder i DK igen.. Guud hvor jeg glæder mig!


Juleferie!

Er netop blevet færdig med den opgave der skal afleveres senest torsdag - det betyder at jeg officielt har juleferie!! dejligt - selvom jeg var en tumpe, da jeg bestilte flybilletterne hjem. Hvorfor gjorde jeg det først til fredag!?!

Så skal opgaven lige afleveres i morgen, og så skal jeg vist bare hjem under dynen og blive rask igen..

mandag den 15. december 2008

Forkølelse..

Det måtte jo ske før eller siden. Er blevet så forkølet. Næsen løber og min hals gør ondt. Typisk!!! Har ikke været syg siden jeg sidste jul var helt nede og skrabe bunden - lige med undtagelse af 2 dages hosteri i september.
Har slet ikke tid til at være syg nu. Skriver opgave og skal aflevere senest torsdag, skal til DK på fredag, og har en bunker aftaler bare de første par dage i DK..

Æv æv æv..

H&M Trend gør klar til foråret..

Selvom kalenderen stadig siger december, er H&M's Trend linie allerede klar og godt rustet til foråret. Blev i sådan et dejligt forår/sommer humør da jeg så alle de lyse farver. Selvom det er lidt for pastel til mig, var det bare så fint og forfriskende..The 2008 Blog Game..

Så lige denne blog-leg hos Miss Jeanett. Den skal jeg da prøve..

This is a blog game and a way to make status over the year that's almost over. Copy the questions and put them in your blog or in a mail. Then answer them your self - and write a comment saying "I'm in on the blog-game too - take a look at my blog/mail" on the blog you took them from (mine).

Jeg svarer altså på dansk, da det er alt for sent og jeg er alt for træt..

Describe 2008 with 3 words:
A New Beginning :D

Where did you travel to in 2008:
I marts var jeg i New York med min mor, hendes mand og min søster.
I august var jeg i Budapest/Ungarn, for at besøge familien der holder ferie der hvert år.

Have you already made plans for travelling in 2009 - and if yes, where to?
Alstå det ultimative ville jo være 2 uger i New York til sommer. Jeg prøver med bedste overtalelsesevne at overtale min mor+mand og søster.. Og jeg er godt på vej.
Det ville nu heller ikke være dårligt med en uges badeferie. Gerne på et hotel der er har all-inclusive, så man kun skal tænke på at få en god plads ved poolen.

Best book you read in 2008?
Det må være bøger - Sara Blædels trilogi om Louise Rick. Troede slet ikke hele den tøse-krimi genre ville fange mig, men endte med at læse de 3 bøger på knap 2 uger. Den ramte mig lige hvor jeg mindst ventede det.

Best film you saw in 2008?
The Dark Knight - Får stadig kuldegysninger ved tanken om hvor fantastisk Heath Ledger spillede sin rolle!!
SATC The Movie - Behøver vist ingen forklaring!

What were you doing at new years eve last year at 23.59?
Var sammen med min familie - jeg var syg hele december med en slem gang lungebetændelse og bihulebetændelse, og blev først nogenlunde rask dagen før nytår, så valgte for en sjælden gang at holde en stille nytårsaften.

How are you gonna celebrate new years this year?
I år skal der tages revanche!!! Min gamle 'klike' samles hos bedstevennen, hvor vi bliver 11 mennesker. Den skal have hele armen, og glæder mig så meget til at se dem alle igen. Nogle af dem har jeg ikke set hele året - og en af dem har jeg ikke snakket med i over 2 år. Det bliver så dejligt!!! Lige sådan en nytårsaften skal være!

What are you looking forward to in 2009?
Forhåbentlig en tur til NYC, lang sommerferie, besøg af min mor, søster, mormor og morfar i februar, besøg af 2 rigtig gode venner i april og alt muligt andet.

What are you NOT looking forward to in 2009?
Hmmm tror ikke der er noget jeg ikke ser frem til. Ikke endnu i hvert fald.

Are you planning on having any kids in 2009?
Nej det tror jeg ikke lige.. Der mangler lige ham der fyren!!

Happy bloggin' - og

Glædelig Jul & Godt Nytår selvfølgelig

Dagens outfit!

H&M bluse, H&M tanktop, Pieces denimleggins, Topshop ballerina'er,
H&M Trend pels, AA circle scarf & Botkier taske

Close-ups: Chanel Kaleidoscope & Organza hairpiece

søndag den 14. december 2008

Zara goes Balmain..

Meget er der blevet blogget og skrevet om Balmain's Red Leopard Print Zip Jeans (til den nette pris af 1.750€!!). De har aldrig sagt meget, da det er lidt for alternativt til mig. Måske jeg bare er for konservativ.. Hm..

Var så et smut i Zara i dag, hvor jeg spottede denne kjole - der oser langt væk af Balmain inspiration:

Den tror jeg tilgengæld kunne være super fræk med sorte tætte tights, sorte pums og løst hår. Jeg har desværre glemt hvad den kostede, men nu ved I den er der ;)

lørdag den 13. december 2008

Secret Pre-sale hos My-Wardrobe.com

Lurede lige en tråd i MSS, hvor en debattør, kom med denne fantastiske servicemeddelse fra My-Wardrobe.com:
As a my-loyalty card member, we are inviting you to shop the my-wardrobe.com sale before its official launch, with an amazing 40% off*

All items marked with a snowflake symbol are included in this my-loyalty Secret Sale, simply enter the code 'SNOWFLAKE' in the promotional code box at the checkout, for your 40% discount to be applied.

Don’t forget that this is a Secret Sale, so the website will not look any different to the unknowing eye...

*only applies to items marked with a snowflake.

Hvor vildt er det lige!?!?
Og har da selvfølgelig lige luret for at se om der overhoved var noget jeg kunne bruge i garderoben.

Botkier Morgan Satchel (sort eller lilla), £445 - fratrukket 40% ender den på ca. 2400 kr.

Gold Hawk Black Tie Neck Tunic, £169 - fratrukket 40% ender den på ca. 910 kr.Gold Hawk Black Sleeveless Tunic, £156 - fratrukket 40% ender den på ca. 840 kr.


Manoush Nougatine Tunic, £250 - fratrukket 40% ender den på ca. 1350 kr. (denne har jeg savlet længe over, og enda blogget lidt om før, både HER og HER)Antik Batik Sigma Dress, £307 - fratrukket 40% ender den på ca. 1660 kr.

Tara Jarmon Black Layered Dress, £230 - fratrukket 40% ender den på ca. 1240 kr.

....
Så skynd dig ind og se om der lige skulle falde en ekstra julegave af til dig selv. Happy Shopping!

De hørte efter..

Vi holdte jo en lille demonstration i går, for at få ledelsen af kollegiet til at forstå at man ikke bare lige flytter næsten 250 mennesker på gaden med al deres habbengut, mens de sprøjter godt og grundigt med kemikalier.
Det har så virket! Fik et brev i dag, hvor de har besluttet at udsætte det - indtil videre uden nogen eksakt dato.

Rart at blive hørt! ved ikke hvad jeg skulle have gjort, hvis jeg skulle pakke alle mine ting sammen oveni opgaveskrivning. Plus at jeg kun har 2 kufferter. Det havde aldrig fungeret. Nu håber jeg bare at finde en ny bolig inden de beslutter en ny dato.

Husk at krydse fingre for mig..

fredag den 12. december 2008

Dagens outfit!

VM kjole, H&M tee, Primark leo-flats, New Look læderjakke, Zara tørklæde & Mulberry Jody

Jibiiieee..

Fantastiske nyheder. Eller nyhed!

Som I nok ved, lavede jeg den største fejl i tirsdags, da min elskede Zara-kjole røg i tørretumblerne ved en kæmpe fejl! Godt nok havde jeg kun haft den på en gang, men nøj hvor var jeg allerede glad for den..

Har så fået en besked fra en dejlig modedulle i dag, der fortalte at hun havde købt den i dag, med mig i tankerne!!! Hvor dejligt er det lige!?
Så inden længe er den på vej til mig i DK... Måske det bliver min julekjole - who knows!

En ting er sikkert, den ryger ALDRIG i tørretumbleren igen! Aldrig!!


En anden dejlig nyhed, var da jeg snakkede med bedstevennen i DK i går. Han fortalte at til vores storstilede nytårsaften kommer der endnu 3 gamle venner. To af dem har jeg ikke set siden i sommers - og den sidste har jeg slet ikke set i år. Uhh hvor jeg glæder mig!
Han fortalte også at jeg bare kunne låne hans ekstra sim-kort når jeg kommer hjem. Det ville jo være tåbeligt, at jeg skal bruge min engelske telefon, når folk skal i kontakt med mig.. Dejligt!

Btw. kun 7 dage til jeg står i DK!!!

torsdag den 11. december 2008

Dagens outfit!

Primark strik, H&M tank, Only jeans, Topshop ballerina'er & Botkier taske

Ude tilsat New Look læderjakke & AA circle scarf